Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alina, si Filipone e tot al tau!!! Are ochii tai si e tare dragalas...Miha nu-si mai incapea in piele...Foarte frumosi ati fost!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

Citat:
citat din mesajul lui andieelen

ursulet33 si mie mi se apre foarte mult. noi am platit 300 de euro anul trecut la nunta, dar in ramnicu vlacea si fara imprimare - doar dvd-uri. nu ai gasit nicio oferta mai buna pe net?
noi la botez facem poze si filmam cu aparatul nostru care e super performant.

Andi, mami lui Codrut (30.01.2012)

si noi vroiam sa facem la fel, dar ma gandesc ca o sa stam cu musafirii, n-o sa avem timp sa facem poze...
celelalte mamici care ati avut botezul recent, cat ati platit pt fotograf?

Mamica Iuliei (24 ian 2012)

380 de euro -sedinta foto acasa, biserica, restaurant- poze pe dvd-uri+ 2 fotocarti una pt noi si una pt nasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Alina...fff frumosi toti si se pare ca ati avut o petrecere reusita!

Azi dimineata s-a intors si pitica pe burtica, nu stiu daca a fost o intamplare sau nu.

E tare agitata si azi...bazaie mai tot timpul, zici ca vrea sa faca nani non stop si e deranjata cand se trezeste.

Eu tot cu raceala mea...sper sa termin ca nu mai pot.
Acum mai mai sa imi explod un san...nu a prea supt azi si se umplu repede...face un kk pe mine acum....ma duc sa o transfer pe salteluta..muah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

Neata! Fetelor, voi cat ati platit pentru fotograf la botez si ce includea asta? Noua ne-a cerut 500 euro, mi se pare enorm...

Mamica Iuliei (24 ian 2012)

ii face poze pana la 18 ani??? e mult 500E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Alina, si Filipone e tot al tau!!! Are ochii tai si e tare dragalas...Miha nu-si mai incapea in piele...Foarte frumosi ati fost!!!

Mamica lui Tudor
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Nici in rochie

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane-maria spune:

Ooooof am scriis un mesaj si am dat back si a disparut :(.

Bubbles si la noi e la fel cu alocatia si indemnizatia , tot in iuni ne-a spus ca se va rezolva si vom primi banutii.Bia mea e nascuta pe 8.02 iar dosarul l-am depus la inceput de martie.
Am fost azi la control la dr cu ea, nu facea kk de 2 saptamani , i-am bagat cate jumatate de supozitor sa faca , dar azi ne-a data reteta pt reglarea florei intestinale DAR nu o mai cumpar, a facut kk cand am ajuns acasa cu ea.

I-a facut gauri in urechi si i-am pus cercelusii. :) asa ca am scapat si de problema asta , mai ramane sa o curat eu acolo la urechiuse in fiecare seara.

a luat in greutate doar 600 g insa abia peste o saptamana face 3 luni dcei nu cred ca e cazul sa imi fac probleme , iar inaltimea are deja 60 cm , mie mi se pare ca e f ok. Suntem fericite ca suntem ok , multumesc lui Dzeu !

Citesc si eu din urma si revin.am de recuperat cateva pagini.

ANE-MARIA mamica fericita de Bianca  ( 08.02.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

frumoase foc Alina-si tu si Sara, si Filipone un frumusel..toata lumea!!!..
-mi-am adus aminte de Ilinca..la botez a stat numa cu suzeta..mai ales la biserica..ca apoi a dormit mereu..fara suzeta...
- fetelor, stiu ca s-a mai discutat..dar eu nu prea am percutat, ca sa zis asha..oare sa-i dau fetei ceai sa bea?de sete?mai ales acum ca cald tare...mentionez ca bea mai mult lapte praf..san mai putin...dimineatza si seara..si dupa amiaza cat am..putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Ursulet, ti-am dat PM.

Fetele, diseara imi vine viitoarea cumnata in vizite. Nu am cunoscut-o pana acum si al meu cumnat este cu ea de maxim o luna dar deja pun de o mica nunta...ce sa faci daca este dragoste?????
Am carcotit la al meu sot ca e prea repede, ca e o devoratoare de barbati si ca-mi va rani frumusete de cumnat pe care-l iubesc mult si ca nu e ok sa se miste atat de repede si sotul ma facu ipocrita, ca noi am fost impreuna dupa prima intalnire si m-a cerut dupa prima luna dar am zis ca ulciorul nu merge de multe ori la apa.
Si acum m-am enervat ca are dreptate si sunt ipocrita dar nu o plac desi nu am cunoscut-o pentru ca tot mi se pare prea repede. La noi nu a fost prea repede dar la ei da.
Sunt o femeie cu suflet mic si meschin...nici macar soacra-mea nu gandeste ca mine.

Mamica de grasunel Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happymumy

Eu am primit alocatia pe 2 luni sapatamina trecuta, adica pe februarie si martie, am nascut pe 25 ianuarie.
SI noi gingurim, exact cum zice bubbles, cu agu, acu, ou, uu,ne, me, mu.A mea nu se intoarce deloc de pe o parte pe alta singurica, si de dormit doarme in continuare in pozitia de -gata, ma predau .

Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)

Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

si Bia la fel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andieelen

La multe lunite Sara!

adc si noua ne-a intrat pe 10.04 alocatia pe 2 luni si ne-am nascut pe 30.01 .

Si lui bebe ii intra apa in urechi dar il sterg cu betisoare cu opritori. Nu l-am uscat niciodata cu feonul. Al meu are 2 fire de par in cap si alea subtiri, il usuc cu prosopul. Cu otita nu prea imi fac probleme ca noi il vaccinam impotriva bolilor pneumococice.

Codrut are ceva problemute cu kk. Se screme foarte mult cand trebuie sa faca si se vede ca il deranjeaza. Cineva mi-a zis sa incerc sa i provoc scaunul cu termometrul ca cica nu si-a format reflexul de eliminat dar am citit intr-o revista ca e contraindicat. Mai are cineva problema asta?

Andi, mami lui Codrut (30.01.2012)

Da , dar eu cred ca o sa isi revina , eu la 3 zile i-am bagat supozitor . Dar vad ca abia dupa 2 saptamani si-a revenit, azi a facut kk singura fara supozitor. Am incercat o sing data cu termometrul insa nu a functionat.

Mergi la inceput