Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Multumesc pt raspunsurile legate de alocatie , da Luiza, dupa cum zic fetele la toata lumea s-a aplicat regula ta, nascut in 1 sau altceva a lunii e tot aia. In cazul asta e normal ca mi-a intrat o singura alocatie, eu am nascut in 4 feb.

Ileana, nu am auzit ghe, ghi, doar ng. Andra zice ca l-a auzit zicand "bec" dar ma cam indoiesc ca a auzit bine.

Fetelor, sunt atat de multumita de fetita mea mai mare, ii pune pampersul lui bebe si il curata la fel de bine ca noi (de fapt cred ca e chiar mai indemanateca decat tat-su), i-am dat cateva repere sa stie cat sa stranga la burtica, e drept ca nu am lasat-o nesupravegheata, dar s-a descurcat perfect, si asta de mai multe ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am pus cateva poze sa ne vedeti la botez aici

Revin pe seara sa recuperez ce ati mai scris, ca sunt in urma.. Va pup pe toate

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andieelen spune:

ursulet33 si mie mi se apre foarte mult. noi am platit 300 de euro anul trecut la nunta, dar in ramnicu vlacea si fara imprimare - doar dvd-uri. nu ai gasit nicio oferta mai buna pe net?
noi la botez facem poze si filmam cu aparatul nostru care e super performant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andieelen

ursulet33 si mie mi se apre foarte mult. noi am platit 300 de euro anul trecut la nunta, dar in ramnicu vlacea si fara imprimare - doar dvd-uri. nu ai gasit nicio oferta mai buna pe net?
noi la botez facem poze si filmam cu aparatul nostru care e super performant.

Andi, mami lui Codrut (30.01.2012)

si noi vroiam sa facem la fel, dar ma gandesc ca o sa stam cu musafirii, n-o sa avem timp sa facem poze...
celelalte mamici care ati avut botezul recent, cat ati platit pt fotograf?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Am pus cateva poze sa ne vedeti la botez aici

Revin pe seara sa recuperez ce ati mai scris, ca sunt in urma.. Va pup pe toate

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

Neata! Fetelor, voi cat ati platit pentru fotograf la botez si ce includea asta? Noua ne-a cerut 500 euro, mi se pare enorm...

Mamica Iuliei (24 ian 2012)

350 lei-3 DVD-filmare(fara efecte,doar imagine clara), 1 DVD poze-1400 poze, unele retusate.

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

filipone sa cresti mare sa fii sanatos ,sa papacesti tatica ,ca tare cumintel ai fost la botez..sau in poze asa pari
adc, un pt micuta ta.. cum are ea grija de piticut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ursulet, am dat 100 euro doar pozele de la biserica (cu doua DVD-uri);dar 100 euro am dat ,100euro a facut ...adica naspa ..nu atat pozele (desi si aici am ceva comentarii) cat DVD-urile nu sunt facute cum trebuie,adica ceva un picut mai special ..oferta am luat-o de pe site-ul anne bebe ,dar sincer nu recomand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adc

Multumesc pt raspunsurile legate de alocatie , da Luiza, dupa cum zic fetele la toata lumea s-a aplicat regula ta, nascut in 1 sau altceva a lunii e tot aia. In cazul asta e normal ca mi-a intrat o singura alocatie, eu am nascut in 4 feb.

Where there is a will there is a way.

Mami de Andra (18.02.2006) si Cristian (4.02.2012)

Conform Legii nr.61/1993 privind alocatia de stat pentru copii, rep. in 2009, art.6 , pct.4 dreptul la alocatia al copilului se stabileste incepand cu luna urmatoare nasterii

"(4) Dreptul la alocatia de stat pentru copii se stabileste incepand cu luna urmatoare celei in care s-a nascut copilul, iar plata drepturilor se face incepand cu luna urmatoare depunerii cererii.

(5) In cazul in care cererea este inregistrata ulterior lunii in care s-a nascut copilul, plata alocatiei de stat pentru copii se poate face si pentru perioadele anterioare, dar nu mai mult de 12 luni."

sursa:http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_alocatia_stat_pentru_copii_61_1993_republicata_2009.php

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

multumesc pt raspunsuri!

Mergi la inceput