Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
happymumy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 Vaaaaaai, nu mai retin cine a zis de sarea de baie Topfer dar m-am uitat acum la ei pe pagina si o mamica face baie bebelusului tinandu-l cu urechile sub apa!!!!!!!!!!!!! Mie mi-e frica de mor de apa si de otita si incerc cand ii fac baita sa nu-i ating urechiusele, i le curat delicatla final. Voi cum faceti cu urechile la baie? Mamica de grasunel Alexandru |
Neata! Acelasi lucru vroiam sa va intreb si eu! Iar in celalalt clip, in care ii face masaj, ii face bebeului un usor masaj pe fata tot cu ulei de corp. Voi asa le faceti? Ca eu nu i-am dat niciodata cu ulei de copr pe fata.
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
happymumy spune:
Eu am primit alocatia pe 2 luni sapatamina trecuta, adica pe februarie si martie, am nascut pe 25 ianuarie.
SI noi gingurim, exact cum zice bubbles, cu agu, acu, ou, uu,ne, me, mu.A mea nu se intoarce deloc de pe o parte pe alta singurica, si de dormit doarme in continuare in pozitia de -gata, ma predau .
Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012)
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
andieelen spune:
La multe lunite Sara!
adc si noua ne-a intrat pe 10.04 alocatia pe 2 luni si ne-am nascut pe 30.01 .
Si lui bebe ii intra apa in urechi dar il sterg cu betisoare cu opritori. Nu l-am uscat niciodata cu feonul. Al meu are 2 fire de par in cap si alea subtiri, il usuc cu prosopul. Cu otita nu prea imi fac probleme ca noi il vaccinam impotriva bolilor pneumococice.
Codrut are ceva problemute cu kk. Se screme foarte mult cand trebuie sa faca si se vede ca il deranjeaza. Cineva mi-a zis sa incerc sa i provoc scaunul cu termometrul ca cica nu si-a format reflexul de eliminat dar am citit intr-o revista ca e contraindicat. Mai are cineva problema asta?
carina spune:
Neata,
Multumim pentru urarile de ieri celor care si-au amintit de noi
La multe lunite Sara!!!
Matza, Ghiulten eu nu ii protejez urechile de apa poate si pentru ca nici eu nici sotul si nici Cari nu am avut otita pana acum. Masaj pe fata nu i-am facut, dar il dau cu ulei pe frunte si in sprancene.
Nici Toma nu se intoarce inca- de vreo 2 ori s-a intors de pe burta pe spate dar era pus intr-o pozitie favorabila In schimb se taraste cumva pe spate de imi e frica sa il las singur pe pat. Gangureste si el, tipa mai nou, mormaie cand ii cant sau cand aude muzica. Aseara, avea 7540 g la pielea goala- se pare ca a calcat si el frana la luat in greutate, a luat "doar" 1440 luna asta fata de 2060 g luna trecuta. Nu am apucat sa il masor aseara, dar il masor azi.
catiushor spune:
neatza
Mihaela si eu le trimisesem ditamai mailul cu toate offurile mele si am primit nr Dittei. la mine nu a fost bai pt ca am sunat-o, ne-am intalnit, vorbit, imprietenit si totula decurs ok. Asa o fi protocolul...nu stiu ce sa zic...de cand am venit in md nici eu nu prea am mai tinut legatura
ghiulten - eu il masez si pe fata. aveam un ulei fain de la weleda acum mi-am facut unul de casa deci nu are ce sa-i faca rau.
aerlilian spune:
Ghiulten, se pare ca ai nostri, nascuti pe 25 ian, se manifesta la fel. Si Tudor doarme in aceiasi pozitie si nu se intoarce inca. Eu am facut si o greseala cu el iar la kineto mi-a zis sa exersez statul pe burtica cat mai mult. Nu l-am pus mai deloc pana acum si nu prea se ridica...M-am temut sa nu afecteze hernia ombilicala statul pe burtica...
carina spune:
63 de cm are
Cati stiam ca vreau sa iti multumesc pentru ceva- sarumana pentru reteta de ulei
ica7 spune:
Buna dimineata si de la noi,
Nici Robert nu se intoarce de pe spate pe burta sau invers, dar acum cand il tin pe burta sta mult mai mult si tine capul f sus. Doarme tot in pozitia gata- ma predau
Mai nou,cateodata, intinde mana dupa jucarii si le zornaie.
Cand stam in casa si in curte il imbrac cu body maneca scurta si atat... Ador sa-i vad bulanele grasane goale . La plimbare ii dau si pantaloni.
Laptele il fac cu apa la fantana incalzita de aparat. Apa nu-i dau. Ii dau ceai cam 100 ml pe zi.
Noi inca asteptam pozele de la botez. Saptamana asta am inteles ca le primim.
Multumim celor care ne-au urat de ziua noastra, chiar daca 31 nu e in fiecare luna si uram si noi la multe lunite tuturor bulgarasilor.
Noi alocatia de 200 lei am primit-o in feb pt ian si feb si de atunci in fiecare luna.
Am primit si indemnizatia de crestere a copilului pe 13 aprilie pt jumatate din luna martie.
Matza si eu sunt izolata... Doar eu si bebe...avem vecini dar toata lumea e la servici. Nu suntem f aproape de un parc.. Asa ca de socializare am parte numai pe net si la telefon.
Alina... Dupa ce termina fetele cu botezul in weekend-ul asta poate reusim sa ne intalnim.
mady_19 spune:
neatza!
- la multe lunite Sara!!
- adc-si mie mi-a venit alocatia acu in aprilie pe lunile februarie si martie exact 4 milioane...
- fetelor, de cand a invatat sa se intoarca Ilinca mea numa asta face...numa cand doarme sta linistita, in rest tre sa stau numa cu ochii dupa ea...uneori mai are putin si face podul
-.apropo de baitza....pana acu am stat stresati si eu sotu sa nu-i intre apa in urechi, stateam in fel si fel de pozitii...
ursulet33 spune:
Neata! Fetelor, voi cat ati platit pentru fotograf la botez si ce includea asta? Noua ne-a cerut 500 euro, mi se pare enorm...