Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaelaradu spune:
La multi ani bulgarasilor sarbatoriti astazi!
Anda ai descris exact programul nostru de ieri noapte. E adevarat ca si la noi primul somn e lung, dar dupa e durere.
Altesa a noastra e chiar damblagita bine cand o punem la somn, dar de aia tot se trezeste des noaptea (si inteleg de ce, pt ca adoarme dupa 2-3 inghitituri si nu se satura). Ma chinui sa o tin treaza, o scutur, gadil, pisc, ii cant, dar nimic nu o intereseaza.
Asa zic si eu ca si tine! De multe ori scriu toate nimicurile fara sa astept raspuns neaparat, dar simt ca ma descarc si ca cineva ma intelege chair daca nu imi raspundeti mereu. Stiu ca toate mamicile se confrunta cu aceleasi necazuri ca si mine.
Mamicilor cu puiutzi raciti sau colicosi, va doresc sanatate muuuulllttaa.
Eu mananc si beau de toate: cola, fanta, fasole, rosii, ardei, usturoi, ceapa la greu, dar (Doamne ajuta sa nu zic intr-un ceas rau) nu ne-am mai confruntat cu dureri de burtica. Ideea e ca le-am introdus treptat. Am inceput cu Cola care mi-a lipsit enorm si fara de care viata n-are gust si savoare. E drept ca nu mai beau 3-4 litri pe zi, dar ma scap la cate 1 pahar o data la 2-3 zile. Alaltaieri am facut english breakfast cu fasole in conserva, ochiuri de oua, branza pe grill, bacon...o nebunie, ce mai!! N-a avut nimik copila mea. Cand mananc shaorma cu mult sos de usturoi se stramba la primele 2 inghitituri, dar ii trece N-am mancat varza sau conopida pana acum, dar nici nu mi-e dor.. Eu am inteles si mi-am asumat conceptia ca n-are cum sa treaca gazele din stomacul sau intestinele mele in sange si din sange in lapte. Poate gresesc, poate nu, dar citisem undeva ca dieta mamei n-are a face cu gazele copilului, ci doar cu gustul: dulce, sarat, picant.
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
anca_cls spune:
La multe lunite fericite Gruia Matei, Eva Nicole, Vlad Stefan, Adina Sanziana!
Mihaela, promit ca o sa scriu despre pesti cand am timp, nu am uitat!
Noi suntem in pregatiri de botez, pentru 05 mai.
Ziceati de cadouri la nashe. Noi facem un botez micutz, doar familia, nasii si cativa prieteni. Eu fac nashelor cate un tortuletz. Al Evei e o buburuza mare, rosu cu alb si pentru nashe am comandat cate o buburuza mai micutza. Torturile astea le vor duce acasa. Alt cadou nu voi face.
Imi exprim si eu parerea de rau pentru cele intamplate pe forum.
Lady- Come back!!!
mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)
Nicole1980 spune:
Fete dragi, multumim pentru urarile primite, chiar daca noi ne-am nascut pe 31 ianuarie, iar luna aprilie nu are decat 30 zile.
Si eu le doresc sarbatoritilor la multe lunite si multa sanatate!
Va pup!
Si noi ne pregatim pentru botezul din 05 mai. AM emotii ca totul sa iasa perfect.
sara_ spune:
Bine v-am regasit dragelor
Off imi pare rau sa citesc ca mamicile noastre s-au ciondanit, sper sa nu se tina de cuvant si sa scrie in continuare. Cum bine spunea Mihaela avem de invatat una de la alta si nu cred ca e cazul sa ne suparam atunci cand cineva mai bine documentat, spre ex Anda, ne atrage atentia ca ceea ce spunem nu e tocmai corect. Nu sunt nascocirile ei personale, ci concluzii ale unor studii de specialitate. Nu comentez mai mult pt ca subiectul e deja inchis.
Altesa nu ai nicio vina, pe mine ma binedispun la maxim povestioarele tale de zi de zi, te vad ca o mama leoaica cu puiul tau si atenta la cele mai mici detalii (precizez ca nu te pup decat pe obraz)
Dari eu pt na#537;i am cumparat un set de farfurii luminarc, iar pt nasica mica cercelusi din aur
mihaelaradu spune:
Subscriu. Cateodata ma mir si eu de unde le scoate Altesa :) E o simpatica. Si e foarte tinerica. Bi ai vazut cati anisori are Altesa? La varsta ei, eu schimbam pub-urile in Cj. Admir mamicutele asa tinerele. Mare dragoste de copii pot avea daca au renuntar sau au redus timpul clubarelii pt a se dedica scutecelor. O floare pt fiecare.
Bi, adevarat? Am intrebat si eu pe nasa parintilor mei si zicea ca a auzit numai de bine. Pai eu vroiam sa imim gasesc dr acolo, sa ma vada si sa-mi spuna daca se baga sa ma nasca natural dupa ceza. Aici dr mi-a spus ca dupa problema mea, nici nu ibtra in discutie nasterea naturala ca vom pati la fel...
Cati sa sti ca m-am chinuit sa scriu fetelor respective ditamai emailul in care explicam toata problema si am primit ca raspuns un nr de tel unde sa sun ca sa primesc sfaturi. Deocamdata ma fortez sa mai rezist pana ajung acasa.
Suzieq parca tie tre sa spun multumesc pt pontul cu aparatul de facut iaurt de la Selgros, nu-i asa?
Anca asa stiu si eu ca se face cadoul nasei: un tort! Adica in zona noastra, cel putin. Si noi vrem tot buburuze. Si vreau sa-i fac rochita asortata temei :)
Aici nasa face cadou mamicii. In antichitate, pe cremea soacra-mi : D, se facea cadou o piesa de imbracaminte, mai nou, sunt gablonturile sau darurile practice, la moda. Eu mi-am exprimat dorinta de a primi papuci :)
Cadoul nostru pt nasele de botez va fi cate o rama foto digitala si cate un stick full cu pozele lui Iris de la nastere pana la botez.
Citat: |
citat din mesajul lui sara_ Bine v-am regasit dragelor Off imi pare rau sa citesc ca mamicile noastre s-au ciondanit, sper sa nu se tina de cuvant si sa scrie in continuare. Cum bine spunea Mihaela avem de invatat una de la alta si nu cred ca e cazul sa ne suparam atunci cand cineva mai bine documentat, spre ex Anda, ne atrage atentia ca ceea ce spunem nu e tocmai corect. Nu sunt nascocirile ei personale, ci concluzii ale unor studii de specialitate. Nu comentez mai mult pt ca subiectul e deja inchis. Altesa nu ai nicio vina, pe mine ma binedispun la maxim povestioarele tale de zi de zi, te vad ca o mama leoaica cu puiul tau si atenta la cele mai mici detalii (precizez ca nu te pup decat pe obraz) Dari eu pt na#537;i am cumparat un set de farfurii luminarc, iar pt nasica mica cercelusi din aur mamica fericita de baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara Antonia Happy mamosul http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng |
Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela
http://flowerspeaking.wordpress.com/
CristinaGoji spune:
Neata!
La multe luni Toma!
Mihaela - cu iaurtul de casa nu-i mult de lucru, deloc. Eu fac lapte prins, mai degraba asa se cheama si prefer sa fac asa, decat in Iaurtiera, chiar daca dureaza mai multe Zile procesul, dar bacteriile bune se dezvolta in ritmul lor normal. Am noroc de o sursa buna si sigura de lapte, asa ca eu nu-l fierb si n-am nicio grija. Il las in ulcele de lut 3 zile si mi-i gata iaurtul.
Mishu iar mi-i agitat si mananca putin, dupa ce o avut o saptamana cand a mancat bine. O fi puseul de 4 luni? Ca cel de 3 luni s-a incheiat acum o saptamana si a durat 3 saptamani.
CristinaGoji spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaelaradu Bi ai vazut cati anisori are Altesa? La varsta ei, eu schimbam pub-urile in Cj. Admir mamicutele asa tinerele. Mare dragoste de copii pot avea daca au renuntar sau au redus timpul clubarelii pt a se dedica scutecelor. O floare pt fiecare. Iris Vanessa (25.02.2012) made in/by Mihaela http://flowerspeaking.wordpress.com/ |
Eu ma simt de-a dreptul batrana cand vad cate mamici tinerele s-au adunat pe-aici: si Olga, si Alice, Cati, Aly-k, Altesa. Cand ma gandesc ca-s aproape de-o varsta cu sora'mea, pe care eu inca o vad copila, fiind mai mica decat mine cu 8 ani.
georgia_c spune:
ei cum ar mai fi cristina sa ma supar ;nu m-am suparat zanica , is harjaita pe forumul asta , mi-am tocit coatele pe la infertilitate ,sa vezi acolo lupte de clasa, ca acolo toata lumea toceste net-ul de info si se schimba milioane de pareri , si asa mai apar si diverse ciocniri
doar ca imi place sa aplic aceeasi masura la toata lumea ;
eu voi fi ff sincera;eu stau putintel pe net caci ca si voi sunt prinsa cu buburuza ,asa ca citesc pe diagonala si de cele mai multe ori ma concentrez pe info ..stiu ca asa pierd multe detalii dar chiar nu-mi permite timpul ..
deci despre ochisor ce sa iti zic ,am aplicat o veche si controversata metoda si mai in gluma mai in serios i-am pus laptic de la san in ochi...surpriza a fost mai mare decat neincredera , in 2 zile fata mea nu mai avea nika..si iti spun sincer era f rau cu ochiul caci eu nu i-am pus nicio picatura de nika in ochi caci ce mi se recomandase mie , scria in prospect ca nu a fast testat pe bebelusi..mishu cum este?
altesa tu intrebai de vaccinuri (parca).. am sa-ti spun o cestie care pe mine m-a pus pe ganduri;eu sunt diagnosticata cu sclerodermie (o boala autoimuna,destul de grava) ,boala care are o contraindicatie clara..fara niciun fel de vaccin antigripal sau de alt fel ,pt ca poate deteriora si mai mult imunitatea si-asa subreda;so,daca eu imi vaccinez bb ,si are o problema pe care nu am de unde sa o stiu,de imunitate ,ii fac mai mult rau decat bine , punanad inca o caramida la subrezirea imunitatii..este un exemplu extrem, dar e de gandit si mai ales de vorbit cu medicul pediatru;eu cred ca orice medicatie /vaccin se da unui copil/adult, tebuie analizate avantajele vs dezavantajele
in alta ordine de idei cum ii mai merge lui rafi?
danezza..pe unde esti?
CristinaGoji spune:
Georgia - eu am incercat la Mishu, chiar de cand s-a nascut, cu lapte in ochi, cand mai aveam lapte, dar nu a avut efect la el. Acum e bine, dupa tratamentul homeopat, nu mai are nimic, nic secretie, nici nu-i lacrimeaza ochiul.