Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Acum ca v-ati adunat de pe la gratare, plimbari sa va ofer cafeaua

Deea multumim

Alina au dreptate fetele, la inceput sigur vei avea nevoie de tampoane asa ca se va vedea nici un sfarc

Ioana ma bucur ca sunteti bine..viine si colostru

OAare care urmeaza??

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Neatza fetele,
Tigruta, multam frumos pentru cafeluta! Sunt trezita de la 5:00 si deja sunt chiauna .. si se anunta o zi super calduroasa ( edemele-s in floare )!
Eu le astept cu nerabdare de Diana si pe Titi sa vina cu vesti mari cat de curand

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +

AMR 3 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Fetelor, am disparut de pe radar pentru ca ne-am apucat de mutat sambata si n-am mai intrat pe net. A fost tare obositor, inca mai avem lucruri, asa mai micute de adus. Eu am stat destul de cuminte, desi cat asteptam sotul cu masina de mutat m-am pus pe maturat prin camere, spalat pe jos, destul efort pentru mine acum. De carat numai el(eu nici n-as fi putut) si de montat mobila tot el singurel, dar na, urca scari, coboara scari, chiar daca o faceam doar ca sa aduc vreun plovar sau vreo carpa, ceva. Am fost si de multe ori la cumparaturi ca ne tot dadeam seama ca ar trebui ba una, ba alta asa ca am facut si ture intre Ikea, Dedeman si Cora+Bau Max. Ieri am descoperit ca nu e imbinat bine un racord la cada si se scurge apa pe langa(alaltaieri am crezut ca am udat noi cu dusul prin baie) asa ca azi sotul se ocupa de asta, plus avem in plan un drum la Ikea, ne distram, ce sa mai. Am picioarele super umflate si ma dor talpile dimineata de zici ca merg pe cuie. Atat despre noi.

Felicitari tuturor noilor mamici si viata lunga si imbelsugata fluturasilor si floricelelor ce s-au nascut zilele astea!

Felicitari Virgi si bebe Lucas Constantin

Felicitari Ioana si bebe Cristian

Felicitari Tzuky si bebe Stefan

Si cu intarziere, felicitari si mamicilor care au nascut ceva mai devreme dar de care n-am stiut pana acum. Sa va traiasca bebelusii sanatosi si voiosi.

Felicitari Mirina si bebe Sabrina Adriana (foarte frumos nume, stiam cu toate ca e fetita, nu?)

Felicitari Daria si bebe Bianca

N-am intrat inca pe forum sa vad pozele, imediat bag nasu. Eu aici la casuta noua nu prea am semnal de net, sincer ma bucur ca am prins acum un pic asa ca profit sa va urez repejor sa nu fuga semnalul.
Bafta multa fetelor ce urmeaza sa nasca zilele astea! Imi pare tare rau ca fix acum cand e distractia mai in toi eu n-am nici net bun nici timp sa intru. Va pup pe toate!

Andreea, 33+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enona3006 spune:

Buna dimineata fetelor,

Ce de bebei nascuti zilele astea. BUN VENIT NOILOR VENITI!!! FELICITARI MAMICILOR si recuperare rapida!!!

Vad ca deja m-ati pus pe afis (m-a trecut un fior pe sira spinarii), dar bebele nostru nu se grabeste, cred ca depasim termenul, caci inca am colul inchis. Unele semne sunt: burtica a inceput sa coboare, am avut zilele astea niste serii de contractii nedureroase (nu mai avusesem din trimestrul 2) dupa cateva ore de cumparaturi prin cora sambata, si am inceput sa am niste manii legate de curatenie, deloc caracteristice mie . Asa ca azi fac bagajul de spital (cred ca sunt singura nebuna care isi face bagajul de spital cu 4 zile inainte de termen ), mai dam cu un aspirator ceva, o plimbare lunga dupa amiaza, si asteptam. Cam asta a fost si programul meu de wend, la care s-a adaugat o iesire la iarba verde ieri (a fost asa bineee).

Cel mai nerabdator este al meu sot care nu mai are stare la serviciu (se tot invoieste si ma trezesc in mijlocul zilei cu el acasa :)) ) , tot vrea si el sa intre in concediu, iar bebe nu mai vine.

Multa bafta fetelor care nasc pana intru eu mai pe seara.

Cu bebe de 39+ in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Buna dimineata!
Felicitari, Tzuky! Sa va fie cat mai bine! Sa te recuperezi repede!
Deci ai avut peripetii cu 16 ore de travaliu...
Eu m-am trezit pe la 5, m-am apucat de calcat hainute, iar pe la 8 cand am luat pastila, m-a cuprins o stare de rau... Bine ca M e acasa, mi-a adus ceva de mancate la pat, s-a dus sa cumpere paine, mere, a strans apoi totul... am baiat de nadejde. Greu cu pastilele astea, nu ma asteptam sa ma tufleasca in halul asta, cu tremuraturi, cresteri ale pulsului, greata, durere de cap... Edemele n-au cedat, abia pot merge. Nu stiu cand voi mai putea iesi din casa... si am de facut cumparaturi pentru bb, pentru mine, e si ziua soacrei mele saptamana asta...

Anitta, mama lui M - 8 ani si pustoaica de 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Gata, am vazut si pozele de pe Facebook. Nu m-am abtinut sa nu trimit un mesaj...siropos.Na, ce vreti, m-a apucat nostalgia! De cand am inceput Odiseea m-am gandit cum o sa fie cand o sa apara micutii. De fiecare data cand povesteau fetele pe aici ce s-a mai intamplat pe la controale, ecografii sau chiar asa ce simptome au mai avut m-am gandit ca atunci cand vor aparea pruncii va fi ca si cum deja ii cunoastem. Intr-un fel am fost aproape(chiar daca numai virtual) alaturi de ei cand s-au format. Si daca stam bine sa ne gandim, inceputul vietii nu e odata cu nasterea asta care se intampla acum, ci incepe candva mult inainte de prima respiratie. Nu?
Pozele de la Tzuky nu le-am vazut, sunt pe Picassa, asa-i? Eu iar nu mai am parola de la Picassa, mai trimiteti-mi si mie contul si parola de la Picassa sa mai vad si eu pozele de acolo ca de mult n-am mai intrat.
O zi buna sa aveti si bafta multa la nascut!

Andreea, 33+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna fetelor.

Felicitari Tzuky!!! Sa ai parte numai de clipe frumoase alaturi de Stefan.

La mine nimic nou. Ieri am fost la iarba verde, am venit acasa am facut o baie calda si pe urma putina actiune cu sotiorul, dar se pare ca al meu flacau tot nu vrea sa vina. Poate nu ii place luna aprilie. Sunt curioasa cat mai vrea sa stea.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 40+ Robert Aaron

AMR PUTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Buna dimineata, dragele noastre

Felicitari proaspetelor mamici! Sa aiba parte de o recuperare usoara si laptic mult, iar bebeii sa creasca sanatosi si frumosi

Noi ieri am ajuns acasa. Am avut o zi si o jumatate de noapte destul de agitata, datorita schimbarilor. Abia in jur de ora 3.00 am reusit sa ne linistim si sa adormim profund. Ne-am trezit la 6.45 si am papat sanatos si de la 7.30 iar dormim. Ma astept sa se trezeasca dintr-o clipa intr-alta sa ceara papica. Baita nu am facut aseara, pt ca eram deja prea agitate. O sa facem incepand cu seara asta. Incepem incet incet sa ne obisnuim acasa

Eu ma simt din ce in ce mai bine, disconfortul operatiei pot spune ca a disparut in proportie de 70%. Ma pot apleca, merg aproape normal. Si n-am mai luat niciun calmant de vineri la pranz
Laptic avem, speram noi ca am evitat la mustata febra laptelui . Sambata, dupa ce s-a facut trecerea de la colostru la laptic, au inceput sa mi se intareasca sanii, dar vad ca nu s-a agravat pana acum. Pitica papa bine si ii goleste, ceea ce ii face sa se umple la loc. Daca ea doarme mai mult de 4 ore, deja incep sa curga pana o mufez pe ea la san. Sper sa se regleze in urmatoarele 2-3 zile. Oricum multumesc lui Dumnezeu ca am laptic si sper sa ma tina cat mai mult . Uneori pitica e mai agitata, plange, cred eu ca are mici crize de colici. I-am luat Grape apa de colici si ii dau cu siringa putin cand consider eu ca are prea multe gaze si plange isteric.

Cam atat de la noi, suntem bine, dormim si mancam, asteptam sa implinim o saptamana sa incepem usor usor sa iesim la aer.

Va pupam cu drag pe toate si aveti grija de voi si de minunile voastre din burtica sau de afara

Ioana... Mami fericita de Bianca Maria (26.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Felicitari Ioana si bebe Cristian!
Felicitari Tzuky si bebe Stefan!
! Felicitari si Dariei si Mirinei!
Sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei!
Mai fetelor lipsesc si eu un week-end si voi ati trecut la actiune! Noi am fost in week-end la Bucuresti si ne-am facut de cap. Am dus-o pe Bia si la circ si la Antipa, la film 6 D(la noi in Bz nu exista asa ceva) iar duminica a participat la acea selectia despre care va mai spuneam. sunt foarte dezamagita de fetitele care i-au dansat pentru ca nu au avut costumatii adecvate desi noi am discutat acset aspect cu coregrafii...asta este la anul vom stii la ce sa fim mai atenti! acum chiar daca mai dureaza o saptamana pana la aflarea rezultatelor nu am sperante pentru ca nu au dat bine pe camere!
Vad ca toate ati facut cezariana...mie imi este groaza de asa ceva!!!!Stiu ca este extrem de greu cu bebele acasa in primele zile dar cand va mai mobilizati poate reusiti sa imi explicati si mie ce implica mai exact aceasta operatie: cat dureaza, ce simti la anestezie, ce simti in timpul operatiei, cum este cu sonda (eu nu inteleg unde se monteaza si pace), cate ore stai la terapie, daca e mai bine cu anstezie generala sau rahi.....

DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 35 saptamani cu PAUL FILIP

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Felicitari Daria, bine ai venit bebe Bianca !
Felicitari Tzuky, bine ai venit bebe Stefan !

Ionelu bine ati venit acasa! Va doresc acomodare usoara!
Virgi te si vad prizoniera in spital, fara stare. Dar scapi tu cu bebe acasa.
Elly sper ca te-ai reglat cu lapticul, ca e grele cu furia laptelui, cumnata mea la a doua sarcina a trebuit sa ia antibiotic.
In sfarsit m-am odihnit si eu, am umblat creanga tot weekendul.
Am cumparat una alta pentru bebe si pt mine de pe lista de spital.
Ce m-a mirat e pretul imens al hainutelor de bebe...cate 30 de lei un body si cate 70 un sleepsuit....asa e si acasa? Cand ma gandesc la salariul ce-l aveam in Ro de 1000 lei, cred ca trebuia sa fac economii cu 2 ani inainte sa vina bebe sa iau tot ce trebuie.
Ma duc sa iau niste ardei grasi ca vreau sa fac ardei umpluti.
Va doresc o zi superba!
Aaaa si sa schimb si eu saptamana...am intrat in 35, Doamne ajuta in continuare!

Elena 33+ cu Bebster AMR 6+

Mergi la inceput