Bravo Ioana,Tzuky! Hai Titi,Diana,Anxy,enona!(49)
Raspunsuri - Pagina 5
alina_gabi spune:
As vrea sutien cu burete ca sa nu mi se cunoasca sfarcurile prin imbracaminte. Nu sunt asa proeminente, insa nu-mi place mie cum se vede, sunt cam pudica de felul meu. O sa mai caut pe la Jolidon si daca nu gasesc iau din ala fara.
Ylary, mersi frumos pt gandurile bune. Asta seara am inceput sa iau 2 Arefam de 100/ zi, de vreo 2 zile am luat 2 Utrogestan de 200/ zi mi-a zis dr ca se poate sa am starile alea de la pastile.
Alina cu bebelusa 37+
YLARI spune:
Alina progesteronul administrat oral da stari de somnolenta si ameteala, iti pot confirma, la sarcina trecuta am luat asa si ma simteam lovita in cap, la aceasta am luat vaginal si a fost ok. Ref la sutien, nu te pot ajuta tampoanele acelea speciale ca sa maschezi sfarcurile? Eu chiar le am un pic proeminente dar ma voi baza pe aceste tampoane, vad eu.
Tigruta pai multe animale le au cate unul, un sg cal, un sg cerb, un sg lup, un sg cangur, etc. Si nu asta ar fi fost pb dar de-abia le puteai zari, ptr ca stateau in apropierea custilor care erau ffff departe de limita gardurilor, in fine. Evei i-a placut, a vazut destule animale si era incantata, chiar i-a povestit maica-mii destule pe tema asta.
Pup, seara buna!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Deea_Deeutza spune:
Mesaj de la Tzuky:
"A venit Stefan cel mare. 16 ore contractii/stagnare/ceza. 3120g, 52cm. Ora 20.01. Apgar 9. Na, dupa atata chin. Pup fetele. Nasteri usoare si sa nu va fie frica."
Felicitari Dana , refacere rapida si mult laptic . Pupam Stefan cel mare, sa fii sanatos, mancacios si sa te bucuri de familia ta frumoasa! Abia asteptam sa revii acasa si sa ne pui poze cu fluturasul tau!
Deea 33+ cu fara nume
YLARI spune:
Felicitari, Tzuky!!! Bun venit, Stefan! Tzuky ai incercat natural? Pup fata, recuperare rapida iti doresc!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
BelissimaEva spune:
FELICITARI MAMICO TZUKY !!
BINE AI VENIT STEFANEL !!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +
AMR 3 weeks +
BelissimaEva spune:
Alina, nu cred ca exista sutiene pentru alaptat cu burete dar daca vei folosi tampoane de sani pt alaptat cu siguranta nu vei avea nici o problema .. garantat!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 36 weeks +
AMR 3 weeks +
joana2672001 spune:
Neatza dragelor.
Noi suntem bIne, asteptam acum sa ne scoata sonda si aPoi sa merg si eu mai mult va ma muta in rezerva. Printul adoarme la sanm, trage putin iAr apoi somnic
De voie. Inca nu am colostru insa vine el. Am fost zn drAgelor desi mi au facut ceza.'
Am vrut sa fie cat mai bine Pt pui maimales cu circulara aia
. Si mie mi s a parut ca se grabesc insa a fost o decie luata si cu sotul pt binele copilului nostru frumos.
Alina sutien cu burete pt alaptat gAsesti la h&m mater.
Va pup si va multumesc din suflet ca ne ati fost alatuti.
Ioana, mamica lui Cristian 37 / 38 saptamani +
AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!
mi_bebelina spune:
Felicitari IOANA, DARIA si TZUKY, sa va traiasca vbebeii, recuperare rapida si mult laptic! Bine-ati venit pe lume, copilasi!
Noi ieri am fost la gratar, aseara la 20.30 deja dormeam. Nu m-am destrabalat prea tare, un pic de pui la gratar si salata verde multa, asa incat nici urma de arsuri la stomac.Sunt mandra de mine!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
tigruta spune:
Felicitari Tzuky!!! refacere rapida si mult laptic!
Bine ai venitr bebe Stefan!!
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 38+