LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Fetele cu dieta, v-ati facut grup si ati plecat?

http://www.lucamic.blogspot.com/

N-am "plecatara" dar daca nu spune nimeni nimic...
Mie mi-ar placea sa reinviem atmosfera de altadata dar cred ca toate sint "la rindul lor": si liceul a fost fain da-i...gata!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Atunci hai la facultate!:P

Mergi la inceput

Eu acuma ma muncesc la o testoasa, si ma gandii sa va dau tema voua, poate aveti idei, ca eu m-am impotmolit: cuvinte care incep cu Q si W, in limba romana (si potrivite pentru vocabularul unui prescolar, daca se poate). A?

Mergi la inceput

Ina, si cum ti s-a parut "pay it forward"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare fetelor!!!

Am revenit si noi acasa de aseara!!! A fost tare frumos la munte. Aer curat, mancare buna, nimic de facut, mama a venit cu noi asa ca m-am relaxat bine de tot In ultima seara s-a luat curentul si am spalat copilul cel mic la lumina lumanarilor si cu lanterna, dar a fost distractiv

Novus LA MULTI ANI!!! si pe aceasta cale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cucu bau.
Eu sunt foarte mandra de mine.
Ieri dimineatza am mancat un mar. Am ajuns la 11 la scoala, era masa din cancelarie plina de prajituri, saratele, uscatele, sucuri etc (avea o colega inspectie de grad;)): nu am pus gura pe NIMIC! Ora urmatoare a venit o colega sa-mi dea ceva buuun, ce acceptam mereu" cornulete cu branza si gem facute de mama ei. Am rezistat eroic!!
Sunt in a 4 a zi fara pacate, tufete! Inca nu m-am cantarit, n-am cantar...exista cantare electronice mai ieftine? Si unde sa caut, in Real?...Habar n-am, n-am cautat niciodata
In alta ordine de idei cred ca mi-a schimbat cineva fata;)). Luni cand i-am dat altceva decat blugi a plans pana am iesit din casa. Marti s-a aruncat pe jos cu curu'-n sus si cu fatza lipita de parchet, jeluindu-se:))) Azi, cu emotii, i-am zis:"iti da mama pantaloni roz!!" si s-a bucurat grozav, i-am zis ca-i dau maieu cu floricele, a repetat entuziasmata:"maieeeu!" si apoi s-a admirat in oglinda din toate unghiurile;)) Hihi, am trecut in alta etapa

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ce bine de tine, Ilinca! Noi in fiecare dimineata avem scandal, ca ea vrea ciorapi, sosete, bluza cu maneca lunga si bluza de trening pt ca ii este frig Felicitari pt perseverenta in ale dietei! Tine-o tot asa. Cat despre cantar electronic, incearca la emag. Eu de acolo mi-am luat.

Mergi la inceput

Am reusit sa vad si poze

Ilinca foarte frumoasa petrecerea. Imi place mult cum ii sta lui Phiphi tunsa asa

Simona sunt de acord cu Inapreda. Sunteti

Bianca c fain v-ati distrat la mare. Mi s-a facut si mie dor.

Mergi la inceput

Ilinca ce de-a vesti bune Tine-o tot asa si sigur vor veni rapid si rezultatele. Eu mi-am cam facut de cap la munte Nu f tare, ca nu m-am ingrasat, dar nici n-am mai slabit...

Mergi la inceput

Eu am o gramada de treaba, dar Leon ma tine ocupata la calculator...vrea sa doarma in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bau !

Eu sunt prinsa in cifre dar ma mai relaxez cu cate un telefon de felicitare intarziat, tare fain ii sa fie ziua ta, mai bine zis saptamana ta

Symplianna, incredibil dar nu am avut aparatul ieri la noi si am stat si fara mobil 3 ore, cand l-am luat aveam 10 apeluri si 5 sms-uri
O sa pun poze diseara din wkd, sa o vedeti pe Ada care la fel ca si Eva nu a vrut la inceput sa iasa fara dresuri, ca ii e frig , saracele le-a bulversat caldura asta brusca

Olga, asteptam pozele de la voi !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput