LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ilinca, la Praktiker au cantare ieftine si bune

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multzam! Emag-ul nu stiu ce e, da' praktiker avem, numa tre sa-mi fac si eu drum...Si eu doar sufixul vreau sa-l schimb la kile, ca daca scad sub 50 arat groaznic, nu-i genu' meu sa fiu chiar asa silfida;))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Ciao fetele

Noi sintem la valcea, unde e cald si bine. Am bifat balaceala la arteziene, toboganele la zavoi, circiumile la mincare, ce sa mai, e trai pe vatrai :))

Monn, imi pare rau ca am plecat fara sa te anunt, dar s-a ivit o urgenta si nu am mai apucat Mi-a zis mama ca ati vb la tel

Miine plecam la Craiova, la botez, duminica cred ca ne intoarcem.

De luni Izia va merge la gradi, i s-a cam urit de stat numai printre adulti.

Novus, LMA, se mai face intilnirea au ba?

Ce fericita sint ca e vremea asa splendida... nu visam io ca am sa ajung de la 15 grade la 30, parca am plecat in tarile calde :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Novus, LMA, se mai face intilnirea au ba?

Pana la urma nu s-au aliniat planetele pt ca nu mai putem noi sa venim si pe deasupra a si dat doamna pensiunea :((
Ne vedem la Bucuresti

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Salutare! Fetele cu salata, ma puteti trece si pe mine pe "lista". Eu am de schimbat si prefixul si sufixul. Ideal ar fi sa sau jos 10kg, dar multa salata trebuie sa mananc pt a atinge asa un obiectiv. Bine vreo 4 le-am acumulat dupa sarcina cu Keutu. Eu am un mare "talent" , ma ingras dpa sarcina. La o saptamana jumate dupa nastere, aveam 3 kg in plus, iar acum, dupa 8 luni, sunt cam cum eram cu Keutu la sfarsitul sarcinii.
Dar recunosc ca mai calc si pe langa, adica mananc si branza, iar ieri dilema mea er ce sa mananc pt energizare: gem sau ciocolata. Nu pot renunta de tot la dulce. Keutu se trezeste in continuare ba la 5 jumate, ba la 6, asta dpa ce seara adoarme pe la 9 jumate, iar uneori imi mai cere lapte si pe la 1_2.
Eu unde gasesc online filmul propus de Olga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ce bine ca avem planul B cu botezul; olguta, tare inspirata ai fost

eu merg oricum la sibiu in jur de 10, asa ca daca e cineva prin preajma, sa dati de veste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Chato, ce bine ca intrasi! Chiar ma intrebam ce mai faceti.

Kea, spor la slabit! Spor la slabit "tutulor", inclusiv mie (chiar daca nu fac nimic pentru asta )!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

tufete,
Bine v-ati intors Oli si eu vreau sa-mi clatesc ochii cu pozeeee

Chato

Spor la cure cui tine ..

Eu dea zi am inceput sa lucrez la invitatii pentru zilele scolii..cam asa arata,e o cusatura cu margele pe un carton lucios(aceasta va fi fata invitatiilor

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chato distractie faina sa aveti si imi pare tare rau ca ai fugit din Bucuresti. Sper totusi sa ne mai vedem pana pe 20

Incarc acum pozele.

Kea spor si tie la slabit.

Dodo am zis ca fac ceva, dar nu am reusit. Ma simt tare prost, dar sper sa ma revansez zilele astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Fetelor sambata merg la un botez si parca nu as da banii pe rochie, mai ales ca mi-e si lene tare s caut. Am nevoie de o parere. Ce ziceti, merge aceasta rochie la un botez de seara

https://picasaweb.google.com/olgagireada/GreciaAlexandros?authkey=Gv1sRgCJad1tug2_jiYg#5623372632647317746
Sunt mai multe poze
Daca da, cu ce sa ma incalt la ea si cu ce sa ma accesorizez?

Pareri sincere va rog.

Ina astept cu nerabdare si parerea ta

Mergi la inceput