LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Novus- La multi ani!!!

Ilinca- In zile de genul asta, adaptezi dieta. Daca banane cu sana iti tin de foame, asta sa fie.
(tot nu mi-ai zis de unde ti-a venit ideea cu politica)

La noi a tras ieri soarele o geana, dar astazi cred ca ploua iarasi si banuiesc ca-s max 13 grade acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Tufetele la dieta, voi ce mancati, poate ma inspirati?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Gatesc la fel pentru toti; azi vom avea gratar cu o salata cu de toate (leurda , ridichi, rosii, castraveti, ceapa verde si patrunjel). Lui Jambo i-am facut ieri, inainte sa merg la Cluj o supa de pastai (fara smintina) si mai are si azi.
Miine fac peste (multam Floric ca m-ai luminat cu "dezlegarile" ) cu salata de varza. Vineri fac cartofi noi cu patrunjel si salata.

Pe vremurile lui Montignac, in deplasari, luam cu mine fistic sau migdale sau caise uscate si cioco amaruie.

PS. Eu azi am schimbat din nou sufixul la kile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Bianca, am vizionat si eu aseara pozele voastre de la mare si m-a apucat un dor de duca !!! abia astept sa merg la mare !!!!

Eu am o stare de super euforie si nu am chef de lucru dar am o tona de rapoarte de facut

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Ma declar multumita de activitatile din "vacanta de 1 Mai" pe care o declar mult mai reusita decit cea de Pashti. Ma bucur sa vad ca multe dintre voi v-ati distrat fain.

Dodo, nu am gasit clop alb la Cluj dar e drept ca am fost doar la Zara si la H&M. Oare nu ai putea sa iei unul, oarecare si sa-l "imbraci" in alb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!!

Samapania inca nu o desfacem dar e la rece, pregatita !! Va servesc in schimb cu o cafea si ceva pateuri langa

Va multumesc pt urari !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

LA MULTI MULTI ANI, NOVUS!
SA AI PARTE DE TOT CE E MAI BUN SI FRUMOS IN VIATA!

MULTE

Neatza fetelor!
incepe galeria taurasilor

raportam si noi un wk prelungit la nasi, cu alegaturi si iesiri frmoase, Ariana a fost in forma de zile mari

si noi am ratat cartea Rapunzel de joisa vedem cum scot camsa fata de iubita mea...

Azi fetele au venit pline de prajituri, ca na dupa-masa mergem la salade abia astept sa mai dau ceva jos,c a sigur am pus in wk, desi, atentie am renuntat la paineeeeeeeeeeee-primul pas!

al doilea....sa incerc dieta baietilor de la sala, dar cred ca e o slabire fortata si apoi nu te mentii, risti sa te ingrasi triplu, dar totusi o scriu, sa vad fetele ce [arere au, care se pricep la diete:
1. LUni: 1 kg de iaurt degrasat toata ziua, poti bea si cafea.
2. Marti: un kg de cartofi fierti
3.Miercuri: fructe toata ziua fara banane
4. Joi: un kg de piept de pui fiert sau fript
Vienri+sambata +duminica: orice fara paine si fainoase, cu multa apa, miscare si fara exces.

eu recunosc ca nu ma pot tine de asa ceva, mai degraba ma incadrez la a doua aprte a saptamanii
o zi faina

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

LA MULTI ANI MONICA!!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita, sa ai o viata frumoasa si sa iti pastrezi felul asta optimist de a fi, ca tare bine e

Felicitari celor care se mentin la dieta. Eu nu am reusit sa o mai tin deloc zilele astea.
Am avut f multa treaba - a fost botezul nasilor si le-am facut aranjamente, poze, marturii, etc., am avut si peripetii (nasul lor a rupt lumanarea de botez si a trebuit in 10 minute sa fac alta, bine ca am avut cu ce si totul s-a terminat ok, chiar daca am imbatranit 10 ani). Sambata, duminica si luni am fost zombie, ieri ce mi-am mai revenit, am fost la iarba verde in 3, apoi la curte la socrii. Nu s-a terminat prea reusit seara, ca mi-am iesit eu din fire din cauza vesnicei probleme a rosului unghiilor de catre Ana si ma rog, am facut urat si lucrurile au degenerat. Totusi, una peste alta, a fost un week-end ok. Ma gandesc insa cu groaza ca acest week-end va fi iarasi plin, ca si restul week-end-urilor lunii mai

A, am uitat ce era mai important: mi s-a nascut a patra finuta. Grabita ca si sora ei mai mare si ca si nasica ei, a venit cu o luna mai devreme, dar totul e in regula. Diseara planuiesc sa ma duc sa o vad, sa vedem daca reusesc.

Va pup si va doresc o zi frumoasa

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Bebe, cred ca m-as dili sa maninc un kil de piept de pui fara nimic. Sint de acord cu tine: nu-i dieta, e harakiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, problema.

CHATO a plecat azi la Valcea. Nu stiu detalii, mama ei mi-a zis doar ca a avut o urgenta. Sper sa nu fie grav.

In concluzie, intalneala ramane, daca vreti. Deocamdata ne-am inscris io, Aris si Bianca. Deeeci, cine vrea sa vada echipa de fotbal in actiune...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dragelor,

vin la cafea, pateuri si melci
La multi ani!draga novusel
te pupacesc si-ti doresc sa fii buricul pamantului un an intreag, nu doar astazi

ramona - imi pare rau ca e bolnavior stefanel - poate ar fi bine sa-l vada totusi un dr, eu una nu cred ca-i cea mai buna combinatia pentru aerosoli

dod- imi pare tare rau

monnvas - abia astazi am vazut mesajul de la tine asa ca am ratat marea intalneala, mai ales ca milimetric nu am ajuns la locul acela de joaca (in ultima secunda ne-am sucit catre parcul kiseleff); tare rau imi pare

eu+micshu am avut 2/3 de super zi doar noi doua , ca fetele (tati a lucrat)- de dimineata a mancat repede, a baut sucul si am plecat la mall; ne-am fugarit peste tot in cautare de sandale, finalul a fost cu 2 perechi de sandale, umbrela de ploaie, palariuta de soare si zmeu, inca de pe drum a inceput sa miorlaie de foame; cum ama ajuns am facut repede mamaliguta si a mancat singura cu branza si smantana, timp in care eu i-am facut snitele cu cartofi natur (o premiera incununata de succes)la astea am ajutat-o eu ca trebuia sa suflu in fiecare lingurita, furculita..., apoi a limbutit si o clatita, un pahar de suc de portocale si apoi a plecat singura la culcare
dupa 3 ore jumatate de somn am inceput sa ma foiesc zgomotos prin casa
la indicatiile doctorului de a-i da iaurt cu musli, am maruntelit in blender o lingura de musli si apoi am amestecat cu iaurtul; rezultatul a fost foarte gustos (am avut noroc sa-i placa)
dupa ce a mancat si respectivul iaurt, am plecat in parc
am ajuns in parcul kiseleff unde s-a distrat de minune la locul de joaca apoi am mers la pizza la capriciosa unde s-a comportat rezonabil asa ca pana la final toata ziua a fost super-grozava
in rest... toate bune si frumoase, am inceput luna 2 de bronhovaxom (din cura de primavara) si... cam atat

cu mare tristete spun ca nu am reusit sa vad nici o poza cu mare, valuri, scoicute si nisip, nici de la simona, nici de la bianca

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

nu-mi vine sa cred ca calduri sunt la noi si ce temperaturi sunt pe la andiaroro (rad eu rad dar cica vin si la noi ploile alea si "racoarea" va fi de doar 28 grade)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput