LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***
Raspunsuri - Pagina 14
Floric spune:
Bianca, am vazut pozele. Vladi e , dar nici fratele nu-i de lasat
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Monnvas spune:
Sa curga sampania!
La multi ani, stimata doamba NOVUS! Sa fii mereu tanara si vesela si sa radiezi mereu optimism!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Ilinca_M. spune:
LA MULTI ANI, NOVUS!! Sa traiesti o mie de ani si sa ai mereu aceeasi energie, putere de organizare si tonus de invidiat!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Floric spune:
La multi ani, doamba NOVUS! Sa fii sanatoasa si sa ai multe impliniri!
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Neata !!!
Samapania inca nu o desfacem dar e la rece, pregatita !! Va servesc in schimb cu o cafea si ceva pateuri langa
Va multumesc pt urari !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Neata !!! Samapania inca nu o desfacem dar e la rece, pregatita !! Va servesc in schimb cu o cafea si ceva pateuri langa Va multumesc pt urari !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
La multi ani si pe aceasta cale!
fara pateuri si melci, te rog:))
Ilinca_M. spune:
Fara, fara! Novus, o salata verde pentru mine, te rog! (pentru cuscra banuiesc ca un manunchi de leurda:)))
Azi am mancat 1 mar. Voi, tufete? Nu stiu ce sa fac in continuare caci de la 11 la 19.15 voi fi in focuri continue, fara un minut de respiro deci n-am vreme sa-mi fac salate (nici ingrediente n-am azi, de altfel). M-am gandit sa-mi iau niste banane dar parca atunci cand mananc doar fructe ma ia cu lesin:((( Sa mananc sana/kefir etc? Parca dieta aia a vietii spune ca nu-s bune lactatele deloc?(nu ca as vrea eu s-o tin ca la carte, doar ma inspir). Tufetele la dieta, voi ce mancati, poate ma inspirati?...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
La multi ani si pe aceasta cale! fara pateuri si melci, te rog:)) |
Multumesc si pe aceasta cale !!
novus spune:
Tocmai m-a anuntat dna de la pensiunea propusa pt intalneala ca nu mai e disponibila pensiunea asa ca inca un motiv in plus sa anulam excursia si sa o reprogramam