LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***423***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Eu ma bucur sa aud de alimentatie sanatoasa, o sa ma inspir de la voi, nu o sa pot sa tin din cauza muncii mele frumoase de dimineata pana seara, dar incerc sa elimin alimentele nocive si sa mancam mai multe fructe si legume

Gianina:
promit sa pun maine seara poze, ieri a facut nepoata-mea cateva poze si pana le recuperez, dar maine iau aparatul si fac mai multe

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!!

Inapreda, mie imi place sa citesc aici sfaturi referitoare la mancatul sanatos si cred ca pe nimeni nu deranjeaza asa ca nu trebuie sa scrieti in alta parte

Anaan, sanatate lui Andrei, sa scapati de tuse !
La noi e plin de leurda in piata, iti trimit daca vrei

Simonapro, vreau si eu la mare !!!!! chiar imi pare rau ca Pisi a fost ocupat zilele astea ca ar fi fost o idee grozava sa mergem la mare

Gianina, si eu cand citesc cat de relaxata povestesti toate pataniile voastre, te admir pt detasare

Noi de dimineata am udat florile din parc, Ada a fost tare incantata ca a putut sa se joaca cu stropitoarea ei verde si sa contribuie la bunastarea comunitatii, acum stam putin in casa si apoi mergem in final la parcul dendrologic
Pe maine am primit o invitatie la o cabana dar nu prea ma incanta pt ca are numai beton in curte , gradina si zona cu iarba sunt mai sus, trebuie urcate niste scari tot de beton , plus ca totul e ingust si stramt, nepotrivit pt copii, mai analizez !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Am si o veste proasta : Pisi cel mai probabil e ocupat in wkd-ul 11-13 mai , inca nu stim 100% dar cel mai probabil nu putem participa la intalneala, asa ca daca vreti putem sa o reprogramam pt o participare mai numeroasa, acum vad ca am ramas doar cateva tufete disponibile care in mare ne vom putea intalni la Bucuresti iar cu Alexandra sper sa ne vedem in vara in zona ei sau eu ma pot ocupa de organizare si daca nu particip, o sa fie o premiera
Mi-e ciuda ca nu s-au aliniatr deloc planetele pt intalneala asta, dar asta e, sper sa reusim sa ne vedem anul acesta cat mai multe !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Miercuri, 17.30, in Herastrau cu CHATO. Mai vb cand ma intorc, ma duc sa-i fac o vizita

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hello. De dimineata m-am trezit si eu pusa pe fapta mari, chiar fara sa fi citit dieta vietii;)) Cum am lasat-o pe Phiphi la gradi am fost in piatza (e in apropiere) si am luat leurda, in premiera!! Nici nu eram sigura cum arata, da' mi-a zis amaratul de copil care vindea verzituri.
Acasa mi-am facut o salata maaaaaare cu: salata verde, leurda, cateva frunze de spanac, ridichi, ceapa verde, un morcov mic, rosii cherry, 2 oo ferte si oloi de masline...yuuummmyyyyy. Bai, dar nu stiam ca leurda e in halul asta de usturoiata, adica a zis cuscra, dar nu banuiam o asa intensitate, nu prea e pe placul meu decat in doze mici, eu am pus cam multa in salata. Data viitoare voi sti sa pun mai mult spanac si mai putina leurda.
Am sortat toata ziua haine, cu asta mi-am pierdut vremea, nicio lucrarica sau teza nu am corectat, si cate aaaaam Ne-am scos de la arhiva hainele de vara.
Dupa gradi am mers direct in parc, s-a jucat Phiphi de numa, eu si soacra eram lesinate de caldura, ea zburda, abia s-a dat dusa dupa 2 ore ca am momit-o cu pizza Si chiar am dus-o la pizza intr-un loc unde nu a mai fost dar s-a simtit tare in largul ei, direct in scaun a urcat si nu s-a miscat pana a venit pizza pe care a balotat-o pe toata.
Of, asa mi-ar placea sa fie toate zilele, vreau sa petrec numa cu familia dupa ce o iau pe Sophia de la gradi, nu mai vreau sa am alte batai de cap Cum spuneam, vreau o viata simpla, m-am saturat de studii, toata viata asta am facut...mai bine un magar sanatos decat un filosof ofticos
Gianina, presupun ca tu "cura de slabire" ai facut-o inainte sa o aveti peMicshu, ca doar nu ati dat-o la cresha saptamanala?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, io as fi bucuroasa daca s-ar reprograma intalnirea si mai ales daca ar fi tot in zona aia minunata. Sau daca pe langa asta din mai s-ar face alta pe la sfarsitul lui mai, iunie, iulie...nu conteaza. Doar ca in weekendul ales acum huzband e la turcaleti.
Eu zic sa ramana grupul de sustinere cu mancat sanatos aci, poate asa ma prinde si pe mine rusinea si ma tine avantul mai mult
Aaa, aseara ne-am uitat la "Pay it forward" dar eu cam dupa 40 de minute am adormit, asa mi se intampla de obicei, nu pot vedea noaptea un film intreg, cateodata adorm si la un biet episod din House. Sper sa vad continuarea azi, desi imi cam amintesc in mare parte, acum ca am inceput sa-l revad. God, nashpa e helen hunt asta, si ca femeie si ca actritza, tare boring. Kevin Spacey insa imi place muuult. Copilul era tare talentat, dar a cautat Andrei pe imdb, acum joaca in filme de duzina, comedioare, porcarioare...nu cred ca mai e ceva de capul lui, pacat E de-o varsta cu huzband;))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Deciii...
Fuseram ocupati, ca ne-au venit neamurile sa-l vada pe Mickey. I-a plouat de le-a iesit pe nas (pe mine ma dor toate unghiurile in vremuri de genul asta, asa ca am avut o forma si un chef...teribile), dar verisorii (uff...) s-au inteles bine. Mai ales Anastasia cu corespondentul ei, ca-s doar la un an de diferenta.

Pisigria- Iti scriu in gand de...luni.

Ilinca- De unde-ti veni, maica, ideea ca m-as pricepe la politici? E drept, mai iute adorm la un film decat la o dezbatere interesanta, chiar si pe teme de genul asta, dar de aici pana la pricepere cred ca-i cale lunga.
La educatie civica (cred ca la materia asta s-ar studia chestia asta), as merita nota mare. Ca a ajuns Alex sa stie toti candidatii la presedentia Fr. Ne-au trimis astia un plic (oficial) cu o foaie despre fiecare candidat (moaca, numele, sloganul si o bucatica de program) si o hartie cu numele (exact ca alea de le bagi in plic). Cand sa le arunc, mi-a venit ideea sa le folosesc in scop pedagogic, asa ca l-am pus sa cupleze foaia cu numele cu aia cu moaca si programul ca doar acolo isi scrisese fiecare numele utilizand alt stil. Dupa ce le-a asezat cum trebuie, am si citit fiecare nume. Asa ca dupa primul tur ne-a lasat masca, ca retinuse (nici nu stiu canda cascat gura la jurnal) scorul fiecaruia si locul in clasament.
Altfel, Anastasia s-a apucate de ....chineza. Cu Kai Lan http://www.youtube.com/watch?v=spyaR1S-MYM&feature=related

Sper sa am timp mai incolo sa ma bag in vorba despre dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Dodo, avem in plan sa mergem miine pina la Cluj; ma voi uita dupa "clop" pentru Bogdi' dar sa-mi spui ce masura sau pentru ce virsta; te intreb pentru ca lui Ian sepcile i le iau pentru 8-9 ani

Bogdi are capul de 51cm,dar daca gasesti alba 52 e ok sa pot "aranja" doar sa-mi spui si cat costa,...si un cont TE ROG>

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

M-am pupacit cu Izia

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ce faceti dragelor
eu tocmai l-am dus pe luca la gradi, micu' doarme, astept sa faca ochi sa tragem o fuga la o prietena care mi-a comandat niste suzete minune din state.
raport scurt: luca e foarte bine, e din ce in ce mai intelegator si mai matur, ma uimeste zilnic cu textele lui. micu creste, mai avem un pic si incepem diversificarea. am reusit sa-l alaptez exclusiv pana acum si sper sa o facem pana la 6 luni.
eu ma descurc mai bine decat credeam cu doi copii
si cam atat
s-a trezit si gandacul asa ca trebuie sa plec. va pup pe toate

Mergi la inceput