Bobocei de sept-oct 2012 (11)
Raspunsuri - Pagina 9
anne`mary spune:
Lalu, pana acum sotul nu a vazut bble? Nu i-a dat voie dr? Al meu nu a ratat nicio ecografie...intra intotdeauna cu mine.
Elfica, multumesc mult. . Am intrebat si eu la odiseea fetelor cu gemeni si pe Sugubica o cunosc (virtual) chiar ii citesc si blogul. Nu pot ramane la odiseea fetelor caci m-am acomodat cu fetele de aici, dar imi arunc ochii si in ograda lor Orice informatie este utila iar eu asta fac de ceva vreme.
Am stabilit cu sotul meu sa nu cumparam obiecte second-hand ce tin de siguranta (carucior, patut, scoici, mese) chiar daca sunt mai ieftine. Sotul are o vorba "pentru ce muncesc? Nu pentru noi?". Sunt convinsa ca o sa cumparam 2 seturi de carucioare (imi spuneau fetele ca au cumparat si al 3-lea set) dar asta este! Orice pentru ei.
Acum o sa caut "ustensile" pentru dulapuri sa vad in ce masura sunt utile pentru momentul in care isi vor baga nasul prin sertare
Mi-am adus aminte. Imi spunea medicul de familie ca in a7-s luna o sa fac un vaccin. Stiti cumva despre ce este vorba?
+ 16 Tudor si Stefan
carmen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anne`mary Lalu, pana acum sotul nu a vazut bble? Nu i-a dat voie dr? Al meu nu a ratat nicio ecografie...intra intotdeauna cu mine. Elfica, multumesc mult. . Am intrebat si eu la odiseea fetelor cu gemeni si pe Sugubica o cunosc (virtual) chiar ii citesc si blogul. Nu pot ramane la odiseea fetelor caci m-am acomodat cu fetele de aici, dar imi arunc ochii si in ograda lor Orice informatie este utila iar eu asta fac de ceva vreme. Am stabilit cu sotul meu sa nu cumparam obiecte second-hand ce tin de siguranta (carucior, patut, scoici, mese) chiar daca sunt mai ieftine. Sotul are o vorba "pentru ce muncesc? Nu pentru noi?". Sunt convinsa ca o sa cumparam 2 seturi de carucioare (imi spuneau fetele ca au cumparat si al 3-lea set) dar asta este! Orice pentru ei. Acum o sa caut "ustensile" pentru dulapuri sa vad in ce masura sunt utile pentru momentul in care isi vor baga nasul prin sertare Mi-am adus aminte. Imi spunea medicul de familie ca in a7-s luna o sa fac un vaccin. Stiti cumva despre ce este vorba? + 16 Tudor si Stefan |
antitetanos parca, dar nu sunt chiar asa sigura.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Tzuki spune:
da, si eu cred ca e vorba de antitetanos.
eu nu l-am facut, dr nu mi l-a recomandat si chiar de mi-l recomanda, refuzam politicos. eu sunt anti-vaccinuri aiurea . si in sarcina, no way...
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
lalu85 spune:
Buna fetele
am fost la 4D si l-am vazut pe bb si este un frumos m-am indragostit iremediabil de el, iar tati a fost in extaz
Am pus poza in album daca vreti sa intrati sa-mi vedeti baietelul frumos, doar ca nu cred ca se vede acum ca trebuie moderata.
lalu85 24+ cu
mlhaela spune:
Paula, si eu am dureri de spate, in special cand stau mult intr-o pozitie, dar incerc sa nu le bag in seama. Tot citesc ca voi luati No-spa... pentru ce exact luati? Si eu mai am dureri de burtica (intepaturi), dar n-am luat niciodata No-spa.
Fetelor, vad ca voi ii simtiti deja pe bebeii vostri, inca de la 12-13-14 saptamani. Ar trebui sa ma ingrijorez ca sunt in saptamana 17 si n-am simtit nici miscarea de fluturas ce o simtiti voi? Deja incep sa fiu putin ingrijorata, mai ales ca din saptamana 13 nu l-am mai vazut pe bebe.
11+
patricbebe spune:
Lalu felicitari pentru intalnirea cu bebe. Sanatate multa pentru cei bolnaviori si cumintenie multa pentru Anidaz si rabdare de stat in pat si sa gasesti activitati care le poti face. Mihaela eu intru in sapt 21 maine si abia de cateva zile pot spune cu siguranta ca am simtit pe bb, sunt la prima sarcina asa ca a trebuit sa dea semnale concrete ca e ea ca sa stiu sigur. Pupici pentru toate burticile
20 cu
ramona7575 spune:
Mihaela - desi vineri intru in 18 sapt.nu am simtit nici o miscare a bebelushei.
Nu trebuie sa iti faci griji, pe baietelul meu l-am simtit pe la 20 sapt.
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 17
lalu85 spune:
anne, sotul a venit cu mine la fiecare eco insa de cate ori ma chema inauntru se intampla sa mai fie o pacinta care nu apuca sa se imbrace imediat si atunci el trebuia sa astepte sa iasa pacienta si sa intre dupa...insa....i se facea rusine si nu mai deschidea usa sa intre si ramanea afara mereu Insa acum sa vazut cel mai bine si a fost ff emotionat nu-i venea sa creada si eu m-am emotionat asa rau incat mi se facuse putin rau daca sunt asa emotiva, la nastere ce-o sa fac...o sa lesin!?....
Am uitat sa va spun ca este sanatos si toate masuratorile sunt in grafic, se dezvolta normal, are aprox. 600 gr si cam 25 cm/lungime dr. de la eco a spus ca este bine ca se dezvolta armonios. Saptamana care vine merg la doctora mea sa vedem ce spune, ca trebuie sa vada si ea masuratorile de la 4D.
Va doresc tuturor sa aveti bebelusi sanatosi si voi sa fiti la fel si cele care nu ati facut inca 4D o sa aveti o bucurie imensa cand il veti vedea pe bb asa de bine
Pt cele care vreti sa stiti detalii am facut eco sarcina timestru II/III 4D, biometrica,morfologica si doppler la (s a n a d o r) si a costat 440 Lei si am primit fisa cu masuratori si un CD cu 5 poze si un filmulet 4D in timp real de 27sec. Pt aceasta eco a trebuit sa fac programarea cam cu o luna inainte.
lalu85 24+ cu
Elfica spune:
Mlhaela: Nici eu nu ma laud cu simtitul lui bebe, don't worry. La prima sarcina in saptamana 19-20, iar acum sunt in 17 si zic ca am simtit, dar nu clar... bine, am o bebelina deja si nu prea am timp sa stau linistita, sa fiu sigura ca simt, mereu sunt in miscare, fie dupa ea, fie sa fac din cele nefacute, atunci cand ea doarme. Schimba-ti semnatura, ca ai ramas tot la 11+ :)
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
16 +
marikaki spune:
Salutare tuturor burticilor!
Noi suntem bine, am intrat fericiti in saptamana 19. De numai o saptamana il simt si eu pe bebe. Este activ mai toata ziua.
Desi, pana acum nu am avut neplaceri in privinta mancarii, acum reactioneaza la ce nu-i prieste si apoi danseaza fericit in burtica.
Marti avem si noi programare la eco. Sunt foarte curioasa sa vad cat a mai crescut puiutul nostru
Va dorim sa aveti parte de un week-end minunat!
si sarcina usoara tuturor burticilor!
19w1d