Piersicute de iulie august (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ada, multumim de cafea . aseara ati mai iesit pe undeva?
laura, nu iti fa griji ca bb nu e asa miscacios. fiecare are ritmul lui. la mine unul e mai zvapaiat iar celalalt mai discret.

despre infasat, citisem undeva ca in primele saptamani de viata, unii bb-i au tendinta sa se sperie (atunci cand isi misca manutele si piciorusele) fiindca au prea mult loc comparativ cu ceea ce aveau in uter si daca nu se linistesc nicicum, este bine sa fie infasati sau macar acoperiti cu ceva care sa le limiteze spatiul de miscare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Balanta, nu am Mai iesit ca era al meu foarte obosit. Cred ca azi mergem la un hearse.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Gratar, am vrut sa scriu. Dar tel. Meu face figuri.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Nu imi merge internetul, va citesc de unde apuc, dar cu scrisul mai greu. Am scris acum un mesaj lung, dar l-am pierdut si acum nu mai am rabdare sa rescriu. Va pup, sa aveti un 1 mai linistit!

Delia, 21+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Neataaa! M-am trezit de la 8 cu dureri de solduri incredibile. Nu mai dorm bine nicicum, nici pernele nu ma ajuta, doar mingea de gimnastica dimineata imi alina durerile astea, pacat ca nu pot sa dorm pe ea.
Am fost aseara la nunta dar ne-am retras devreme, pe la 1, ca ma luase un sooooomn. Adevarul e ca daca am stat mai mult pe scaun n-am simtit nicio distractie si imi era gandul numai sa ajung acasa sa dorm. Apoi poate ca sunt eu paranoica dar imi era frica sa mananc anumite chestii, sa nu ma ia vreo toxinfectie alimentara si abia am ciugulit, mai mult paine si saratelele de pe masa :)) Sotul a mancat si vad ca n-are nimic, dar mie parca imi e frica de mancarea de la nunti ca am patit-o odata si nu mai vreau sa risc.
Azi plecam putin din Bucuresti pana pe seara, tre sa o ducem pe mama la tara ca vrea sa ramana acolo pana marti. Numai bine ca facem si un gratar la pranz.

Ada, arati suuuper, vreau si eu asa slaba ca tine :( Ma amuza mult sotul tau cu superstitiile lui, imi inchipui ca asa ti=a facut si la Tudor dar uite ca ati supravietuit cumva

Balanta, dimineata cand ma dor soldurile si abia astept sa ma dau jos din pat sa ma pun pe minge, ma gandesc la tine, cum oi rezista tu zi si noapte in pat. Cand mai ai ecografii de facut?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Neatza...alta noapte ratata :(. Aruba, eu te inteleg, azi m-am trezit din cauza durerilor de spate si de solduri, efectiv nu am mai putut sta in pat.

Roxy, am scris si dincolo de peg perego, dar si la noi, acum cateva pagini. Am pus chiar un link. Pe ibebe acum e la promotie la 2000 ron modelul switch on track, pe care il vreau si eu. Modelul asemanator de la inglesina e muuult mai scump, vreo 3500 ron ottuto pram parca.

Biribu nu ne pui si noua link-uri cu ce ai cumparat? Sa stii ca ai dreptate cu deshidratarea, m-am prins si eu dar pe seara. Pe la 8 mi-am dat seama ca abia dc bausem juma de litru de lichide. Asa ca m-am pus pe baut si pana am adormit cred ca am bagat cam 1.5 l. Azi-noapte a fost mai bine... :(

ps la fluturasi se nasc bebei pe banda rulanta. Azi dim au mai plecat la maternitate 2 fete, iar una a nascut deja. E asa emotiinant, mi-au dat lacrimile :)) abia astept sa incepem si noi livrarea :))

30 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

roxy,imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta,ai grija de tine si lasa serviciul...ca si stresul contribuie la dureri,contractii.
Balanta,Biribiu asa mi se spusese si mie ,cand dorm ,trebuie infasati ca mititeii se agita,se sperie si nu dorm bine...asta pana se obisnuiesc cu noul mediu.
Aruba,pofta mare la gratar!
Va pup si o duminica frumoasa!

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Carmen, si eu as lua Switch on track, dar in niciun caz pe bej, ca se jegareste instant. Sper sa bage promotia asta si la alte culori, altfel nu ma risc. Eu vreau sa iau caruciorul asta si pt bebe 2, ori daca tre sa il spal la 2-3 saptamani cred ca nu va rezista.

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Biribu,ce felowship faci?Nepoata mea e in clasa 12-a acum si din toamna va fi la medicina in Timisoara,si de o fi totul bine pe toate fronturile...in 2020...sper sa fie si ea pe aici;doamne cat mi-am dorit sa fac medicina,dar...la cat sunt de panicoasa....nu as fi facut fara situatiilor de criza;am facut aici 1 an si jumate dde radiologie in care un an am fost ca studenta 2 zile pe saptamana ,de la 7 dimineata la 4 pm la spital....si m-au tinut si la ER cam 3 luni ca practica;pai...ma ascundeam pe acolo....ca sa nu mor la ce mi-au vazut ochisorii...deci in anul ala m-am lecuit si...repejor ma reorientai spre farmacie,transferai o parte din credite,care erau transferabile...si gata.Sper nepoata sa nu fie asa sensibila ca mine cand vede sange sau other bodily fluids...Cred ca au fost cu emotii mari ieri la show cu balerinele ,si eu abia astept sa am astfel de evenimente;are scumpa ta spirit de observatie daca v-a intrebat de flori;eu am atatea nebunii pe cap si probleme....incat nu cred ca o sa fac nursery pt bebe,o sa pun patutul in dormitorul meu...si gata.

Tare ma bucur ca trecuram si noi de saptamana 24,deci deja suntem viabili....in caz de doamne fereste ceva,caci din cate stiu de la nasa baiatului meu,inainte de 24 de saptamani...nici nu incearca sa scape copilasul;eram la ea la spital in 2005 cand era de garda in NewJersey....si se rua un tati de ea de mama focului....sa-i puna copilasul la intensive care...dar pentru ca era sub 24 de saptamani...ci pe la 22 si un pic,daca imi aduc bine aminte,....nasa i tot spunea ca nu are rost,puiul fiind doar un pic pesste 250 de grame...si le tot explica tinerilor(mamica avea 16 ani,spaniloaica,tatal poate 20)....caci sunt tineri...si copilul acela chiar nu se putea salva;ce amintiri...Ieri verificai pe calculator,am inceput la 120 de pounds am exact 140 deci suntem binisor pt sarcina gemelara la 24 spre 25 de saptamanai ,nu ne paste pericolul diabetului de sarcina
Roxypui,foarte bine ca ai pus-o la punct pe sefa si i-ai spus verde in fata care iti sunt prioritatile!!!Stai cumintica in pat cat mai mult ca sa nu revina contractiile!
Fetele,unde se pot vedea pozici cu voi si cine imi da si mie parola pe privat?Si pot sa pun si eu acolo cateva pozici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aruba, asa e, e groaznic sa stai continuu in pat...
mai ales ca acum am patul inclinat cu 20 cm, ca sa luam presiunea de pe col...e si mai greu. dar trebuie sa rezist inca vreo 10 saptamani .
despre eco...iar m-ai prins , in sensul ca parca mi-ai citit gandurile. eco pt col facem intr-o saptamana, dar avem o mare dilema cu eco din sapt 32. nu avem incredere sa o facem in tm si daca ma voi simti ok, probabil ca mergem iar la viena (si daca o sa mai am loc sa ma intind pe bancheta din spate ).
am mai spus-o si repet: sunteti f norocoase ca stati in bucurestisi aveti dr buni. mie in tm mi se pare jale daca e vorba de o sarcina cu probleme . li se cam rupe...

Mergi la inceput