Piersicute de iulie august (32)
Raspunsuri - Pagina 17
balanta_tm spune:
muraturica
fetelor, a propos de caldurile alea mari: voi aveti/veti pune aer conditionat in camera lui bb? eu sunt complet impotriva ac, dar nici nu as vrea sa le fie rau de la caldura.
adarev spune:
Of, Bea imi pare rau. Parerea mea este sa mai ceri opinia si altui ecografist. Poate nu s-a vazut din cauza pozitiei bebelusului. \eu zic sa nu disperi, sa te rogi la Dumnezeu si sa ai incredere ca totul va fi bine.Muraturica spor la munca.Roxy mai usor cu munca.
Ada
r_ocsy spune:
Fleur : tu esti fericita ca ti-a aparut linia neagra ... eu nu pot sa o sufar , noroc ca nu se vede foarte tare ( cel putin pentru moment ).
Tamys : eu nu pot decat sa te invidiez ... Constanta e orasul meu preferat, iubesc marea si mi-ar fi placut sa am ocazia sa stau asa aproape de ea, indiferent ca e vara sau iarna. Din pacate trebuie sa ma multumesc doar cu muntele, dupa care nu ma omor deloc.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si 31+ ( AMR 8 sapt )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm muraturica fetelor, a propos de caldurile alea mari: voi aveti/veti pune aer conditionat in camera lui bb? eu sunt complet impotriva ac, dar nici nu as vrea sa le fie rau de la caldura. |
Eu stiu ca aerul conditionat nu este indicat pentru bebelusi, insa nici temperaturile foarte mari. Noi o mai plimbam dintr-o camera in alta, si in timpul asta mai dadeam drumul la aerul conditionat, mai aeriseam etc. sa mai scada temperatura cu 2-3 grade, nu foarte mult ca era diferenta prea mare atunci. Va fi cumplit, imi aduc aminte cum ma topeam ca aveam 30 de grade in casa .
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
r_ocsy spune:
bea : poate nu a avut bebe pozitia potrivita, la fel cum a spus si Ada. Faptul ca e mai mica cu o saptamana nu trebuie sa te panicheze, unii bebelusi sunt in grafic, altii mai amri, altii mai micuti ! Nu va zis sa repetati morfofetala ?
balanta_tm spune:
bea, intr-o situatie ca a ta, as cere o a doua parere la un dr specializat pe morfologie fetala.
Porumbita spune:
Voi ce controale mai faceti? Eu am fost la 21 sapt si nu mi-a zis cand sa revin. Eu ma gandeam la 29 sapt. sa ma duc iar la eco. |
pai am fost la 22 cand a fost eco si pe la 25 am trecut pe doc sa imi interpreteze analizele de sange si sa imi dea recomandare pt zbor;
mi-a zis ca dc nu sunt probleme ne vedem la 31 cand face ecografia de trim 3
Porumbita spune:
citat din mesajul lui Daconst La retentie de apa am mai scris ca aici se spune sa mananci cu sare destula,contrar la ce stiam ca trebuie s-o reduci. |
f interesant, dar cum asa? care e explicatia?
Porumbita spune:
citat din mesajul lui maria0408 Roxy unde e cafeneau ta? Sambata e posibil sa lucreze unele fete, eu as prefera o intalnire in parc sa pot aduce si fetita. |
ar fi de preferat prima intalnire fara copii mai mari pt ca atunci stai dupa ei/supraveghezi si nu prea poti sa vb (cel putin asa am vazut cand am facut intalnirile de la odiseea trecuta)