Pentru cele care tineti dieta si nu numai
Raspunsuri
roxanaz spune:
nu exista nicio dovada ca doamna in cauza a murit chiar din pricina efortului de a slabi. titlul e caracteristic presei - fara nicio baza reala, cel putin pe moment. dupa necropsie se poate certifica daca efortul fizic a provocat sau favorizat evenimentul.
la mijloc poate sa fie un AVC care poate apare fara nicio cauza de natura fizica.
bird70 spune:
Ce prostie de stire .
Cica 'medicii spun', care medici? Ziaristii astia ar scrie orice porcarie care atrage atentia si vinde ziarul.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Cristina_C spune:
Dumnezeu s-o ierte!
Eu cred c-a fost la mijloc o problema de sanatate ascunsa, nedescoperita, mai veche sau din nastere. Chiar si in articol scrie ca efortul ar fi putut agrava niste anomalii deja existente.
XIO spune:
ma mir ca nu am vazut stire despre cat de nociv e sportul de performanta dupa ce atatia fotbalisti au murit pe teren.
Stire care musteste de "profesionalism"...
Sabina spune:
articolul este o stupizenie.
dar mi-a atrs atentia ceva ce ai spus, Xio,
sportul de performanta (nivel de Campionate mondiale) e o uzura enorma pentru organism, inseamna fortarea limitelor, nu e sanatos.
e nobil, e emotionant, inaltator, e f f frumos, e un ideal, dar nu e sanatos.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
XIO spune:
Pt un organism bolnav nu e, pt. organism sanatos este bun. Ca ai probleme cu articulatiile mi se pare nimic pe langa ce probleme poti avea fiind sedentar, :))
Sabina spune:
eu ma refeream la oase rupte, probleme iremediabile cu coloana, rupturi de menisc samd samd.
e adevarat ca ma gandeam in primul rand la gimnaste. Pentru ele, numai sanatos nu e sportul asta.
iar sedentarismul e f rau, bineinteles.
pt mine, cel mai sanatos e mersul pe munte combinat cu ceva exercitii de stretching :D , si vara inotul in ape curgatoare sau la mare
iar in tot timpul anului, macar mers pe jos o ora.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Crisnemes spune:
Fetelor, voi ati vazut comentariul de la sfarsitul articolului- care este al sotului???
Ziaristii care fac orice sa vanda un articol rusine sa le fie!!!
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Crisnemes Fetelor, voi ati vazut comentariul de la sfarsitul articolului- care este al sotului??? |
Nici pentru comentariu nu avem certitudinea ca e real
Allure spune:
articolul ca articolul, n-am inteles ce a vrut sa spuna autoarea acestui subiect...ca nu e bine sa tinem dieta? sau ca nu e bine sa facem sport ca murim si noi? or what?