FIV in Ungaria 161

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

pety iti trebuie bilet de trimitere de la medicul de familie. dar la fundeni vei face niste analize care arata un soi de status al coagularii tale.
mutatiile nu le poti analiza decat la synevo sau alt laborator care face analizele astea.
cred ca e bun de facut intai analizele de mutatii si abia apoi de mers la fundeni.
doamna de la fundeni...iti va place sau nu...numai tu vei sti.
ce as vrea sa-ti spun este faptul ca eu nu m-as gandi: trombo trombo asta trebuie sa fie...poate mai ai niste anticorpi, poate se nimerise un embrion nu prea bun (foarte posibil la fiv) asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hamza spune:

Pety imi pare rau cuvintele sunt de prisos dar trebuie sa mergi inainte.
Imi ma bucur ca ai reusit sa treci peste moment, spor la munca si cine stie poate se intampla natural.

Olimp ce mai faci, cum esti?

Eu ma pregatesc pentru FIV pe 11.05. voi fi la Szeged. Legat de analizele acestea de trombofilie pe mine Zadori m-a intrebat daca am in familie dar nu a tinut expres sa le fac in schimb doctorul cardiolog la care am fost pentru EKG ptr anestezie mi-a recomandat expres sa fac Proteina C, Proteina S si Mutaia factor V Leiden pe care le-am facut si acum astept rezultatul care ar trebui sa soseasca pana plec. Am platit ceva bani dar am considerat ca e mai bine sa le fac.
O zi buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

Buna Dimineata!
Pety - Imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat. Cuvintele sunt poate fara sens, dar sper sa-ti revii si sa continui drumul realizarii atat de mult asteptati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

hamza sunt bine , multumesc de intrebare , nu prea am noutati , astept sa mai treaca 3 saptamani si sa merg la control , sotul vrea sa mergem tot in ungaria la control la doctorul care m-a operat si cred ca are dreptate avand in vedere ca el stie ca a lucrat pe acolo.

Mai ai putin , cateva zile si ...le numeri pe degete si mergi la Szeged , cum faci stai si tu pe acolo pe perioada tratamnetului .

Mergi la inceput

imi , eni ce mai faceti , sper ca sunteti bine ... , imi e bine ca ai mult de lucru in perioada aceasta te mai deconectezi ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hamza spune:

Olimp avand in vedere distanta mare voi sta la Szeged toata perioada - aproximativ 3 saptamani cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina84 spune:

Petty imi pare sincer rau.Iti doresc cat mai repede sa ti se indeplineasca visul mult dorit si sa vii cu vestea cea buna repede.

Fetelor mult succes pentru proiectul bebe.

Eu sunt in ziua a 26 a azi,si sfarcurile mele tot asa sunt.
Am temperatura bazala de 36,9 azi.
Ce sfaturi aveti pentru mine referitor la TB?

Va multumesc si va pup.Mult mult succes.

Mergi la inceput

hamza si vei avea net acolo ? nu-i asa ? sa ne scrii si sa ne spui cum esti si ce faci ?

amina ai menstrutie regulata in mod normal ? daca da , fa un test beta , cred ca ziua 26 te referi ,ca zile de la ultima menstruatie. Eu la sarcina pe care am pierdut-o mi-am facut test de pipi in ziua 28 si a iesit pozitiv , asa ca beta se poate face ( eu am ciclu ca si ceasu 28 de zile pe munchie ).
sa dea DD sa fie cum iti doresti , cu ochisori ....si sa scapi de FIV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Buna fetelor,am ajuns si eu sa va salut pe ziua de azi!

Olimp
...sunt OK,multumesc de intrebare.Sunt ffff aglomerata la munca, suntem in reorganizare, trimitem rapoarte peste rapoarte la Cluj...si trebuie sa le cam fac singura toate pe acolo...Plus ca am acolo o gramada de acte adunate pe aprilie...va dura ceva pana voi ajunge la zi.Dar asa cum zici,e OK asa...acum chiar de asta am nevoie,sa-mi ocup timpul cu ceva util.

Hamza...bafta multa sa ai la Szeged...vei vedea ca vei adora orasul ala...cel putin mie mi-a placut mult acolo....si chiar daca nu a fost sa fie la mine,nu-mi pare rau nici o clipa de timpul petrecut in acel oras superb.Vei sta la doamna Gyongyi,nu? Acolo ai net, o sa ne poti tine la curent.Tinem pumnii!!!

Pety

Amina
...facand un test,vei rezolva misterul.E singurul care-ti poate arata ce se intampla cu adevarat in corpul tau...nu te poti lua dupa semne, eu am avut TB 37.2 ci mi-a venity zana...deci multe pot induce aceste simptome.

Pupici tuturor.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_gh spune:

Pety imi pare rau dar iata ce am facut eu
primele amalize l-am facut la labortorul CENTRUL MEDICAL MATEI BASARAB, recoltarea fiid facuta la Dacia la pretul de 690 lei si acuprins:
Biologie moleculara - PCR
Profil factori de risc genetici trombofilie
- Factor V Leiden (G1691A)
- Factor II (G20210A)
- MTHFR (C677T)
- MTHFR (A1298C)
Hematologie
Antitrombina III (plasma, SysmexCA 1500)
- Met. cromogenica
Proteina C - activitate (plasma, Sysmex CA 1500)
- Met. cromogenica
Proteina S - activitate (plasma, CA 1500)
- Met. cromogenica
Anticoagulantul lupic (plasma, Sysmex CA 1500)
- Metoda automata
- LA confirmare
- Raport

Imunologie
Anticorpi antifosfolipidici IgG
- Metoda TIE
Cu rezultatele acesteor analize am mers la Fundeni la dna DR Uscatescu si cu trimitere de la medicul de familie. Daca mergi la ora 8 ti se va recolta si acolo sange apoi la ora 3 vei primi rezultatele si eventual tratamentul daca este cazul, trebuie sa spui ca este pentru pregatire FIv pentru a primi tratament specific.
Am urmatorul tratament aspenter75mg 1/zi
Acid folic 5 mg
magneb6
cetebe
femibion
coenzima Q10
Daca te mai pot ajuta, cu mare placere.Si inca ceva mie dl dr Zadori mi.a cerut de la prima intalnire analizele de trombofilie
te pup si lupta ca vei reusi

Mergi la inceput