FIV in Ungaria 161

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Imi am intrat pe aici sa vad ce ai facut. imi pare rau de rezultat. legat de sangerare sub tratament cu progesteron, mai sunt fete carora le-a venit "zana" cu tot utrogestanul luat pe toate partile, inclusiv mie la FIV. de la organism la organism.
si umple-ti timpul cu de toate acum, e cel mai bun tratament ca sa treci mai repede peste perioada asta.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

buna fetelor,

off topic, pt cele din TM, am nevoie de un mic ajutor.
de ceva timp am sangerari intre menstre: fost la eco, tratam cu AC, rezolvat!
acum, din nou...
ceva recomandari pt un dr? (data trecuta am fost la Grigoras)cred ca i'am luat la rand,am fost la muulti, nu'mi mai place nimeni (pe lista e dr Simedrea, la el inca n'am ajuns )
stiu ca facuse balanta o lista mai demult, dar nu mai stiu finalul, l'am ratat daca esti prin zona, balanta please help!

multumesc mult si sa aveti o zi asa cum va doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

bonjour fetelor
Crisule, ce mai faci?
sper k esti oki,, Doamne ajuta

Imi
Pety cum mai merge sarcina?
Toni

va tzucc
seara linistita sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu am sangerat la toate ET-urile peste Progesteron...si aveam si injectabil si Utro si Crinone...si tot m-au invadat uratii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

buna dimineata

sa aveti o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pety1981 spune:

Neata fetele! din pacate o sa ma alatur voua din luna aceasta.Mi-a placut enorm sa stau in clubul viitoareleor mamici de Decembrie.Prea scurta sederea....Am pierdut sarcina si ne pregatim de fiv din toamna cu voia lui Dumnezeu.Sarcina s-a oprit din evolutie la 5 saptamani .Nu a fost nevoie sa ma cureteze...s-a eliminat singura cu ajutorul ergometului pe care mi l-au dat .In fine...o poveste trista pentru mine dar cu nimic speciala.Din pacate viata ne mai plimba si pe aceste alei intunecate.Sunt ok .Mi-am revenit si imi adun fortele pentru bebelul din toamna.Vreau sa gasesc un doctor bun care sa aibe rija de mine si sa ma pregateasca pentru viitoare sarcina.Am inceput sa fac analizele de trombofilie si cu siguranta si altele pentru a ma asigura ca nu ma paste vreo ganganie din asta nenorocita.Sanatate multa dragele mele!

6 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

pety imi pare rau
sper sa gasesti taria necesara sa si faci atatea analize, sa suporti sa treaca timpul si sa faci si un alt fiv

Mergi la inceput

5ab1na multumesc
A facut cineva la fundeni analizele de trombofilie?Intreb pentru ca am auzit ca te costa mai putin si as vrea sa ajung si eu dar nu stiu care sunt conditiile "de primire".Multumesc anticipat

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza ultimul FIV in toamna cu Dr Zadori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

pety nu am cuvinte , sunt blocata , mi-i se starnge sufletul....

Mergi la inceput

multumesc olimp...am cazut,m-am ridicat...mai am ceva cale de facut .bebele meu ma asteapta

sarcina oprita din evolutie la 5 saptamani
urmeaza ultimul FIV in toamna cu Dr Zadori

Mergi la inceput