FIV in Ungaria 161

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Multumesc fetelor.
Asta e...voi merge mai departe...cumva!

Am reusit sa vb in sfarsit si cu Zadori...a zis ca nu e bine ca e mai mica valoarea decat 1, iar progesteronul i s-a parut "interesant". Mi-a zis sa nu intrerup tratamentul,sa iau ultrogestanul 2-2-2 vaginal,plus cate una dimineata si seara,pe gura.Si luni sa repet BHCG si progesteronul...si sa-l sun.Nu stiu ce sens are...dar voi face si asta!

Va pup.

---------------------------------------------

"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka

AJUTA-MA DOAMNE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

buna fetele!
imi sa stii ca-mi pare tare rau si sunt alaturi de tine...am urmarit tot drumul tau spre fiv si speram in alt rezultat..nu te lasa doborata, sunt convinsa ca pana la urma vei avea un copilas al tau...
eni imi pare tare rau c-ai pierdut si al doilea puiutz, n-am cuvinte sa-ti scriu altceva..
adriana felicitari pentru fetita! daca in decembrie pk a facut fetite, in ianuarie se pare c-a trecut la facut baieti
jaguar pupici cu drag!
multa, multa bafta si putere fetelor in focuri!
va pupam


17+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

imi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

imi: Draga mea imi pare tare rau. Stiu prin ce treci iar cuvintele sunt de prisos. Ce pot sa-ti spun in schimb e ca si mie Zadori mi-a spus sa continui tratamentul si acelasi lucru l-am spus si eu ce rost mai are. Mie imi si curgea deja destul de bine si ma mai si chinuiam cu introdusul de progesteron. Si mai pot sa-ti spun ca lunile urmatoare ai sanse foarte mari sa ramai insarcinata dupa stimulare.

Eu nici de data asta nu am avut noroc: tin sa va anunt ca tocmai mi-a venit ciclul Ce-i drept nu mi-am facut sperante dar ... O intrebare stupida dar trebuie sa o adresez ptr neuronul meu: Azi am carat niste plase, oare sa fie asta cauza ptr care mi-a pornit ciclul? Avand in vedere ca toata sapt am asteptat dupa el iar el nu dadea semne sa apara pana acum!!! Asta e "jocul merge mai departe"!

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

imis,imi pare rau.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona19 spune:

ImiMS - Eram poate prea sigura ca vei reusi. Sunt alaturi de tine si sper sa-ti revii. Doamne ajuta sa reusesti natural si sa nu mai fii nevoita sa treci printr-un alt tratament FIV. P.S. Merci de info cu bara de pagina. Apropo, nu-l intrebi pe Zadori de ce nu e bine ca ai avut valoarea mai mica de 1 si de ce i se pare progesteronul "interesant"? Si eu la FET am avut valoare sub 1 si as vrea sa vad de ce ti-a zis tie Zadori ca nu e bine. Ce argumente are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Imi imi pare rau,chiar am crezut ca a fost implantare,dar e atit de complicat,din pacate.Curaj si putere,sa mergi mai departe si sa-ti indeplinesti visul.

c`est la vie,pas le paradis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Imi, imi pare tare rauuu
chiar am crezut k semnele alea au fost de bine,,,
multa putere sa treci peste acest esec

Sami, Dani

Corinuk felicitari ptr cuculet, sarcina cu bine pana la termen

week linistit sa aveti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Imi

cu tot respectul pt Zadori, nu reusesc sa inteleg de ce te mai pune sa te indopi cu hormoni, inca 3-4 zile, rezultatul, din pacate, nu mai lasa loc de interpretare..e absurd si fara rost si risti si dereglare hormonala pe deasupra..ma rog, stiu ca esti ascultatoare, dar si ascultarea asta, nu tre sa fie oarba, draguta la urma urmei, e vorba totusi de corpul si sanatatea ta, de care mai ai nevoie mult si bine..dc ai sanse natural, in urmatoarele luni (2-3), organismul se mai afla inca sub influenta hormonilor (a stimularii), deci nu rata ocazia/ocaziile..cine stie, poate luna viitoare ne dai o alta veste..vb aia, de la agonie, la extaz..


to be continued..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Imi
Corinuq multumesc pt felicitari, iti doresc sarcina usoara in continuare si felicitari pt baiat!
la toate fetele

Mergi la inceput