FIV in Ungaria 161
Raspunsuri - Pagina 19
olimp spune:
eu acum va pup caci merg la cumparaturi pentru weekwnd , caci maine dupa program o intinde .... abia astept, evadam in natura !
mona19 spune:
Olimp, Imi - Asa e, daca suntem in mediul nostru (prieteni, neamuri, chiar si cu o parte din colegii lui), se lasa cu distractie maxima. Of!!! Da acu imi dau seama ca n-am mai fost cam de multisor la un chef. Nu va speriati ca nici al meu nu-i ditamai omu. Eu am 1.70, iar el 1.68 si e slabut. M-ajunge la inaltime iarna cand e cu parul lui natural - cretulin, ca vara mai tot timpul se cheleste aproape la zero si nincs par frumos.
Olimp, fata draga, da tu iti cam faci de cap, nu crezi? Tu tot cu evadatul in natura si noi? Vrem si noi afara, in natura!
ImiMS spune:
Asa e Mona...Eu nu pot sa zic ca am fost acolo cu gasca noastra...am avut cativa prieteni ce-i drept, dar nu din cei mai apropiati...in schimb era acolo seful meu, care era nasul mare, fratii sefului, patronii cu care lucreaza firma noastra...etc...Dar na,eu stiu sa ignor persoanele neinteresante si sa ma simt bine cu sotul meu
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
mona19 spune:
Lara - Speram din tot sufletul ca, acum, de data asta vei reusi. Vroiam sa spargi gheata cu reusite la Budapesta. Beta asta e un mare, mare nesimtit!!!
Suntem alaturi de tine.
olimp spune:
am frevenit
mona stiu ca imi fac de cap dar sotiorului meu ii plac iesirile ,asa ca nu prea scapam nici un weekend , asta de ani de zile si iarna mergem la cabane la munte . Oricum ne cunoastem tabieturile asa de bine , va dati seama am fost colegi din clasa a cincea , doar facultatea nu am facut-o acceasi asa ca dupa atati ani traim ca si in simbioza !
De multe ori ii zic " de ce nu am putut face noi un bebe cand am terminat liceul " aveam acum un ditamai copil aproape cu buletin ! ...mi-a trebuit cariera !
lara
olimp spune:
mona azi si eu mi-am facut de cap , am fost pe terasa la o bere din aia cu lamaie , e tare buna sau cel putin mi-a tihnit .
amina ne tii pe jar ....hai cu beta mare !
ImiMS spune:
Lara
---------------------------------------------
"Atata timp cat nu incetezi sa urci, treptele nu se vor termina; sub pasii tai care urca, ele se vor inmulti la nesfarsit"- Franz Kafka
AJUTA-MA DOAMNE!!!
mona19 spune:
Olimp - Sa-ti fie de bine! Eu am lasat balta alcoolismele si cafelismele. Sunt fetita cuminte si cu mainile la spate. Sa stii ca si al meu zice: Asa de rau imi pare ca nu ne-am intalnit mai demult, ca poate deja aveam copii. Noi ne-am cunoscut mai tarziu, din pura intamplare, pe la 30 de ani. Bine, la noi a fost de-adevaratelea: dragoste la prima vedere. N-am crezut veci in dragoste la prima vedere. Da. Pur si simplu asta a fost.
olimp spune:
La noi nu pot sa spun ca a fost dragoste la prima vedere doar ca atunci cand am iesit pentru prima data oficial impreuna nu am mai putut sa ne despartim unul de celalat , asa suntem si acum , si in piata daca suntem amandoi acasa mergem impreuna .
A cu alcolismele , eu nu sunt tare sportiva cred ca este prima bere pe care am baut-o de mai bine de un am si inainte iar cred ca vreo 2 nu am baut deloc la cate problele am avut cu sanatatea , nu majore dar eram cu medicamente dupa mine si nu aveam voie.
Cred ca e fantastic sa ai parte de dragoste la prima vedere , sti cum este bancul ala :
Un tip intr-un bar trece pe langa o tipa frumoasa si i se adreseaza " crezi in dragoste la prima vedere ? "
tipa " nu "
tipul " sa mai trec o data ?"
la noi nu era cazul de prima vedere , ne vazusem crescand , pe cand ne stergeam mucii de maneca bluzei , apropo o perioada mi-a fost coleg de banca la orele de specialitate , asa nu imi placea eram in calsa a sasea si pe vremea aia ma enervau baietii ca ne taiau " elasticul " ( jocul ala la care topaiam toate fetele ) , iar sotul meu mereu avea lama la el si ne taiata elasticul, imi era o ciuda pe el de numa