Cat de sportiv e copilul tau ?
Raspunsuri - Pagina 5
Rufus spune:
La noi, atletismul este sportul practicat. Ioana s-a lasat de ceva vreme (desi a avut ceva succes, este campioana municipala la garduri), dar Tea continua. In primavara asta, in sala, a prins si ea podiumul la Municipale, la inaltime. Face de 2-3 ori/saptamana, insa antrenoarea (una de pe vremea mea) are principii, nu forteaza sportivul la juniorat. Merge din propria placere, a mai "corupt" ceva colegi...
Ana asteapta cu nerabdare, in toamna, sa inceapa si ea; va avea 7 ani si va intra in prima categorie de copii.
Am preferat atletismul pentru naturaletea miscarii si pentru faptul ca, in majoritatea anului, se practica in aer liber.
Rufus, Tora si iadele
danyalo spune:
Alinkav imi poti da pe privat unde ai baietelul la dansuri? De la 2,5 ani si pana in prezent este tot acolo in aceeasi locatie?As vrea sa incerc sa vad daca i-l pasioneaza ( l-am dat la dansuri la cresa mai mult pt. ideea de a se misca si mai putin pt. pasi si alte scheme nu am asa mari pretentiile) dar o scoala de dans mi-ar surade.Iti multumesc!In afara de inot ( nu-l pasioneaza asa ceva) si dansuri ce s-ar mai recomanda pt. baietei de la varsta de 3 ani in sus? Scuze Daria ca intreb si eu pe subiectul tau!
Naty spune:
Ale mele sunt clar genul foarte sportiv.
Ioana are 7 ani jumate, face balet de la aproape 5 ani, iar acum ne indreptam catre performanta. Ca ii place e putin spus, asta e pasiunea ei, e obsedata de balet. Eu zic ca e talentata, doamna profesoara la fel, om vedea mai tarziu daca avem dreptate.
Merge mult cu rolele (cam de 3-4 ori pe saptamana), patineaza pe gheata cu mult drag si face aerobic o data pe saptamana. Eu as vrea sa faca si inot sau tenis dar nu prea mai avem timp. Ora ei preferata la scoala e ... sportul. O data nu a putut sa faca, fiindca se lovise rau si a plans toata ziua.
Nadia, la 3 ani si 4 luni, face doar aerobic, dar cred ca o voi da la gimnastica fiindca e incredibil de flexibila, are o energie debordanta si, la fel ca sora-sa, e genul foarte sportiv.
Le-am impus sa faca un sport, oricare ar fi ala, fiindca cred cu tarie in importanta exercitiului fizic.
Eu? fac si eu sport, nu atat cat mi-as dori, din lipsa de timp. Incerc macar o data pe saptamana sa ajung la sala (acum la Zumba, am trecut prin multe tipuri de aerobic).
giulia81 spune:
Alex face inot de la 5 ani...din martie pana in octombrie cate 3 ore pe saptamana...
a facut karate 4 luni - nu i-a placut
judo - jumate de an, a renuntat din cauza programului
baschet - 1 an, dar am renuntat pentru ca nu am fost multumiti de atitudinea profesoarei
Acum face streetdance si ii place la nebunie. La sfarsitul lunii va avea primul spectacol, emotii cat cuprinde.
Si eu as fi vrut dans sportiv, dar Alex a refuzat categoric, asa ca nu l-am fortat.
Pe langa sport am facut/facem la Palatul Copiilor: sah, pictura, italiana, franceza
Ca si costuri intr-adevar nu e usor, dar atat timp cat putem incercam sa ii oferim tot ce isi doreste sa faca/sa incerce.
Pana acum inotul este singurul de care se tine cu sfintenie
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
Lumina sfanta pentru copii
mina spune:
Al meu face tenis, asa cum stii deja, de pe la 4 ani, acum a ajuns la 4 antrenamente pe saptamana. Pana sa intre la scoala, pe langa tenis, a facut si dansuri tot cam de 3-4 ori pe saptamana. Cand n-am mai avut loc in program pentru ambele, a ales tenisul. Tot la gradi a facut si ceva arte martiale, dar putin, era mai mult sa fie in rand cu grupa, nimic intensiv sau de performanta.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
aneline spune:
Si daca tot vorbeati de sporturi unde nu prea sunt baieti (spuneati de dans sportiv) , si noi am ales unul Anelin face patinaj artistic de 3 ori pe saptamana.
www.youtube.com/watch?v=OcuAlIcKLxc" target="_blank">Mami de Anelin-George
fiona67 spune:
Danyalo, noi am fost la Espansivo, dar baietelul meu nu s-a aratat pasionat de dans asa ca l-am retras dupa o luna. Copii mici se mai primesc si la Studioul de dans Mihai Petre si Elwira Duda.
La 3-4 ani copilul poate incepe, in afara de inot, gimnastica. Eu vreau sa-l dau la iarna la Viva Club, desi e departe de noi dar altul privat n-am gasit mai aproape.
Alexandra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aneline Si daca tot vorbeati de sporturi unde nu prea sunt baieti (spuneati de dans sportiv) , si noi am ales unul Anelin face patinaj artistic de 3 ori pe saptamana. www.youtube.com/watch?v=OcuAlIcKLxc" target="_blank">Mami de Anelin-George |
Da intr-adevar nu prea sunt baieti in patinajul artistic, mai ales in Bucuresti. Dar la categoria "copii" nu prea mai sunt nici in celelalte orase. Felicitari pentru decizie si succes in continuare.
Roxxy80 spune:
Buna!
Imi poti spune, te rog, unde face baietelul tau patinaj artistic. Eu sunt din Bucuresti si ma intereseaza pentru fetita mea. oare de la 3 ani ar primi-o? Multumesc frumos.
Citat: |
citat din mesajul lui aneline Si daca tot vorbeati de sporturi unde nu prea sunt baieti (spuneati de dans sportiv) , si noi am ales unul Anelin face patinaj artistic de 3 ori pe saptamana. www.youtube.com/watch?v=OcuAlIcKLxc" target="_blank">Mami de Anelin-George |