Michael Jackson ARESTAT !?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Yupiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!
Dar poate n-ar trebui sa-mi fac sperantze prea mari...
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikita73 spune:

Mie mi se pare destul de inofensiv Michael saracu. Daca vor numai sa-l
faca de bani? e destul de simplu, o acuzatie impotriva lui, apoi el plateste milioanele ca sa nu se-ajunga la proces...
E greu sa stii daca e vinovat sau nu...

Mergi la inceput

Ba eu cred ca-i cam vinovat cel putin dupa doua declaratii ale lui:
1) ca a dormi in pat cu baieteii e cea mai inalta forma de dragoste
2) ultimul clip in care ii arata pe baietii aia de 10-12 ani cum se cearta cu parintii ca vor la Maical, si sa nu se ia de el, ca si lor le place ce le face maical.
Zau ca n-am dubii,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Inofensiv ma-ndoiesc c-ar fi!La cat de abuzat a fost de taica'su-n copilarie e imposibil sa nu fi fi ramas cu sechele.In plus,voi ati vazut documentarul ala cu si despre el???Vi s-a parut in intregimea facultatilor mintale?Mie nu!Poate nu e adevarat chiar tot ce se spune,insa undeva exista un sambure de adevar.Si-apoi,arestarea de acum se bazeaza,se pare, pe probe gasite in "Neverland"-ul lui,in urma unei razii a politiei(vreo 16 masini cu serifi) de acum doua zile.Nu-i contest calitatile ca artist,dar in rest...nu bag mana-n foc!

Irina & Vevemica & margica(20) din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mie imi e un pic mila de personajul asta! Eu zic ca nu iese fum fara foc!
Cand ma gandesc cum se poarta cu copii lui..cum ii tine cu baticutele alea pe fata...mi se pare inuman!

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Dar oare de ce parinti isi lasa copii sa petreaca noptile la el ,oare ei nu au vazut ca acum 10 ani a fost acuzat de molestarea copiilor!!??..eu zic ca daca parinti ar fi cu capul pe umeri nu ar trebui sa lase copii nici macar 1 secunda la el dupa cite sa auzit despre el .........................
...............dar cine stie care este cu adevarat ADEVARUL!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elenalove27

Dar oare de ce parinti isi lasa copii sa petreaca noptile la el ,oare ei nu au vazut ca acum 10 ani a fost acuzat de molestarea copiilor!!??..eu zic ca daca parinti ar fi cu capul pe umeri nu ar trebui sa lase copii nici macar 1 secunda la el dupa cite sa auzit despre el .........................
...............dar cine stie care este cu adevarat ADEVARUL!!!

Pai bietu baiat, ultimul, este un cancer-survivor care facea parte din unul din centrele pe care le tinea Maical.
Groaznic nu?
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Andrada , CORECT spus ,este un cancer-survivor care facea parte din unul din centrele pe care le tinea Maical]...dar acest baiat are si el parinti , care nu imi pot explica oare de ce au lasat baiatul sa locuiasca la Maical atita timp cit au stiut ca molesteaza copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Elenalove27 de ce de ce !
Dece nu lau găurit sau prăjit acu 10 ani ?
Tzinetzine si pe noi la curent cu sthirea aceasta !

AlexandruL

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elenalove27

Andrada , CORECT spus ,este un cancer-survivor care facea parte din unul din centrele pe care le tinea Maical]...dar acest baiat are si el parinti , care nu imi pot explica oare de ce au lasat baiatul sa locuiasca la Maical atita timp cit au stiut ca molesteaza copii?

Tocmai ptr ca multi nu cred, nu vor sa stie......

Si apoi mai sint si altii care ii cumpara albumele, se duc la concerte, etc ii intretin "hobby-urile"

A

Mergi la inceput