Michael Jackson ARESTAT !?
Raspunsuri - Pagina 3
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by AlexandruL
Elenalove27 de ce de ce !
Dece nu lau găurit sau prăjit acu 10 ani ?
Tzinetzine si pe noi la curent cu sthirea aceasta !
AlexandruL
de ce nu lau gaurit sau prajit acu 10 ani nu stiu !
AlexandruL spune:
Elenalove27 dacă e adevărat (fum fără foc) adul la noi avem un gril afară :))))
AlexandruL
khristin spune:
Misel Jackson s-a predat si este arestat.
http://www.msnbc.com/news/995113.asp
Cristina
Elenalove27 spune:
Michael jackson afara din celula ![]()
Elena cu burtica
37 saptamini
http://community.webshots.com/user/elenalove27
mamica dulce spune:
eu nu cred nici macar un pic ce se spune!!Poate ca am fost indragostita de el pe la 13 ani
si mi.a ramas drag,chiar daca nu ma mai pot numi fan..
DAR,acum cativa ani cand primul pustan l.a acuzat(profitand de faptul ca omul asta asa sandiliu cum e a facut multe,multe pt copii din singurul motiv ca el chiar iubeste copiii)..s-a dovedit ca a fost o mistocarie pusa la cale ca sa se stoarca ceva milioane de dolari si..a mers,asa ca acum,fix cand a revenit in topuri si in atentia publicului,bang!!! alt copil cica molestat...(ca acuzatia asta merge la sigur)
si multa lume se gandeste ca deh,a fost acuzat o data,de doua ori,ceva pute..
Sincer,imi pare rau ca trece prin asta,nu mai si nu va mai fi in veci cel care a fost in topuri dar..e pacat de el sa.l terfeleasca in halul asta pt bani.
parerea mea.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
Andrada spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
eu nu cred nici macar un pic ce se spune!!Poate ca am fost indragostita de el pe la 13 anisi mi.a ramas drag,chiar daca nu ma mai pot numi fan..
DAR,acum cativa ani cand primul pustan l.a acuzat(profitand de faptul ca omul asta asa sandiliu cum e a facut multe,multe pt copii din singurul motiv ca el chiar iubeste copiii)..s-a dovedit ca a fost o mistocarie pusa la cale ca sa se stoarca ceva milioane de dolari si..a mers,asa ca acum,fix cand a revenit in topuri si in atentia publicului,bang!!! alt copil cica molestat...(ca acuzatia asta merge la sigur)
si multa lume se gandeste ca deh,a fost acuzat o data,de doua ori,ceva pute..
Sincer,imi pare rau ca trece prin asta,nu mai si nu va mai fi in veci cel care a fost in topuri dar..e pacat de el sa.l terfeleasca in halul asta pt bani.
parerea mea.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
Mamica dulce-dulce!
Daca era nevinovat de ce a platit?
De ce nu doarme cu proprii copii in pat si-si aduce altii?
De ce nu se margineste sa-i ajute pe amaritzii aia si trebuie sa-i aduca si-n budoar? Ca-i iubeste? De ce numai p-aia mai maricei si p-aia de 3 luni ii vintura peste balcon?
De ce nu aduce si fetitze?
C'mon!!!
Si cind a venit la bucuresti si-a strins o sleahta de amariti de copii ai strazii (toti baieti) sa-i aduca sa doarma cu ei la palat. De ce sa doarma frate cu ei? Ce s-a intimplat cu Inghetata, ciocolata, jucariile, carti, donatii,etc.
Iti spun eu de ce le face: pentru ca poate!
Uite declaratia lui:
"In a documentary broadcast on ABC earlier this year, Jackson said he had slept in a bed with many children. “When you say ‘bed,’ you’re thinking sexual,” he said in the interview. “It’s not sexual, we’re going to sleep. I tuck them in. ... It’s very charming, it’s very sweet.”"
Sorry nu e inocent chiar daca numai doarme cu ei (asa cum pretinde).
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
petra spune:
Ei na, acum i-au dat drumul pentru 3 milioane de dolari cautiune!!
Sa vedem ce se v-a intampla mai departe!!
ange spune:
ehehee a stat o singura ora la politie!!! cam mult totusi!?!?![]()
abia in ianuarie va da socoteala daca pana atunci nu se uita...
astazi au bubuit posturile canad. cu "bomba" asta de stire.basca au dat in direct arestarea!
Circuri!!!
cl spune:
Nici eu nu cred ca este nevinovat! Si sigur nu e zdravan la cap! Mi-e mila de bietii copii!
Claudia