Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (10)
Raspunsuri - Pagina 14
aerlilian spune:
Anda, suntem multe cele care te apreciem, asa ca nu are rost sa te justifici!Iar cunostintele tale in materie de bebelusi ne prind tare bine!
tebligia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happymumy
Si de la noi! Sa fiti sanatosi! Ghiulten, mami implinita de printesa-domnisoara Ayla (15.01.2004) si buburuza mica Alara (25.01.2012) Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/ |
SI DE LA NOI LA CAT MAI MULTE LUNITZE
tebligia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Cred ca ar fi cazul sa incheiati ironiile. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
CORECT
anca_cls spune:
La multi ani Radu Stefan, Flavia, Ilinca Stefania, Stefan Ioan!!!
mamica fericita foc de Eva Georgiana (16.02.2012)
aerlilian spune:
In curand, nemernicii de tantari ne vor ataca prin parcuri puiutii cu sange dulce. Ce solutii aveti? Ce vom folosi? Si pentru fata?
My_Lady0091 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97262&ARCHIVE=true&nm=aparat-antitantari-cu-ultrasunete
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Alice_Elena spune:
E o crema de la chicco impotriva tantarilor. Eu nu am avut probleme. Nu a ciupit-o niciunu pe mara. Sau, pe ciupitura dai cu fenistil
ane-maria spune:
Altesa, Mady, Annangel multumesc pt raspunsuri (sper ca n-am sarit pe nimeni ).
Anda multumesc pt acel link , o sa imi fie de ajutor, mereu am avut o dilema legata de consistenta laptelui ,pentru ca soacra-mea imi baga in cap tot felul de chestii si poate de aici si pareri;e mele care probabil sunt gresite, ma lamuresc maine dupa ce citesc ce scrie pe site.
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012)
ane-maria spune:
My Lady si eu sunt in zodia Pesti, pe 26 februarie , am vazut ca tu esti parca pe 27 feb ? pe mine ma caracterizeaza semnul asta , din pacate as fi vrut sa fiu un pic mai atenta la ce prieteni imi fac si sa ma gandesc mai mult la mine decat la cei din jur , mie asta mi se pare defectul pestilor si nu l-am intalnit doar la mine, si la alte cunostinte in zodia asta ... bine-nteles conteaza si educatia si auto -educatia .
ANE-MARIA mamica fericita de Bianca ( 08.02.2012)