Programul gratuit "Scoala dupa scoala"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Eu sunt sceptica in privinta acestui pilot deoarece din cate am inteles cadrele didactice nu sunt platite pt cele 2-4 ore petrecute in plus la scoala.
Pe noi oricum nu ne avantajeaza, avem nevoie de after-school cu program lung, pana la 7pm, pe care il si frecventam de altfel in prezent.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Si eu sunt sceptica daca e adevarat ceea ce spune lbelciug ca nu vor fi platiti pentru asta.
Pana la urma exista destule scoli in tara asta unde after-ul se face pe bani cu invatatoarele platite de parinti si se castiga bine din asta. De ce ar imbratisa sustine si promova voluntariatul ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Directorul nostru ne-a spus ca profesorii vor fi platiti.

Clasa a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Asa ar fi si normal, Claujro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Ieri am avut si noi sedinta cu parintii.Invatatoarea ne-a spus ca nu e vorba sa li se dea o masa copiilor,ci sa le dam noi pachet suficient cat sa le ajunga pana la ora 16.Eu nu stiu ce as putea sa-i dau la pachet,sa nu se strice atatea ore pe caldura asta.

De asemenea,ne-a mai spus ca vor sta copiii de clasa a I-a pana la ora 16,atat cu invatatoarea lor cat si cu "alte cadre didactice din scoala".

Si ca cel mai probabil nu se va face nimic pentru ca aceste cadre didactice nu vor fi platite pentru munca in plus,se incearca sa se faca o lista cu cine va participa la acest program si nimeni nu vrea.Normal ca nimeni nu vrea.

Si nu pot fi obligati sa accepte,deci nu vor accepta.

Asta ne-a spus noua aseara,om vedea ce va fi,daca va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

daca o sa fie ceva semi internat nu va puneti prea mari sperante!!!!!!

O sa fie copiii ff obositi...dar mai discutam!
Poate fi de mare ajutor in conditiile in care ajung acasa cu temele facute, altfel greu te mai intelegi cu ei la teme dupaamiaza spre seara!

Mergi la inceput

Apropo de masa: la noi s-au facut demersurile pt obtinerea autorizatiei sanitare. Programul ar fi trebuit sa inceapa de luni dar s-a amanat pentru joi cand ies avizele sanitare...

Deci e cu masa...

Clasa a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Va spun cum se desfasoara la noi la Colegiul Moisil programul:
12 30( 13 30 depinde cand termina orele) o ora de activitate in aer liber ( se joaca supravegheati fotbal sau alte activitati sportive)
14 00 se serveste masa ( o ciorbica calda + o friptura cu garnitura)
14 30 se apuca de lectii supravegheati de profesori
16 30 se termina programul.

Mergi la inceput

Exact asa a fost astazi si la noi, numai ca orele au fost diferite. Pentru copii e minunat, am fixat cunostintele predate dimineata, prin tema.

Jasmine, cu tot respectul, invatatoarea voastra NU a vrut sa stea la acest program, de-aia v-a prezentat situatia asa.

Clasa a IV-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

da,e foarte posibil

nici parintii nu s-au aratat mari amatori,dar nici ea nu voia,asa ca a transat scurt problema

Mergi la inceput