Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mara mai are niste urme de muci, ies la aspirat ( cam de doua ori a fost nevoie ieri). Radu ieri a tot stranutat si la un mom dat i-a si curs ceva din nas, dar aseara a dormit bine. Eu sunt mai fonfaita si la fel si marius (care ieri imi povestea ca in seara aia cu betia, s-a dat cu capul de o usa :)))) )
Nu stiu daca mai suntem contagiosi dar nici nu vreau sa risc. Doar daca vreti voi fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Bambo eu cred ca e inchis la Posta azi, sunt bugetari

Adriana ce fete frumoase am vazut eu

casuta e faina, si eu i-as mai lua ceva de genul lui Andrei sau un cort .. dar trebuie sa mai merg cu el la Ikea sa vad daca ii place, ca ultima data nu era incantat...

eu nu am chef de nimic

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Apropo de poze, sa nu ziceti ca m-am dus cu capu'

Va prezint casuta Rebecai, din sufrageia mea (noroc ca am aparamantul mare) : https://picasaweb.google.com/117126611354216252709/MinunileMele#5736914861028099282

Tot aici sunt si cateva poze noi cu Natalia si Rebeca.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Ce fete frumoase ai si ce bine seamana intre ele

Iar cu dintii mai bine mai tarziu ca nu este graba

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
Astazi o fi deschisa posta? trebuia sa pun un pachet sambata si am zis lasa ca-l pun luni dar daca e inchis se face miercuri

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Nu e deschis la posta ca sunt bugetari si au liber....

23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Mara mai are niste urme de muci, ies la aspirat ( cam de doua ori a fost nevoie ieri). Radu ieri a tot stranutat si la un mom dat i-a si curs ceva din nas, dar aseara a dormit bine. Eu sunt mai fonfaita si la fel si marius (care ieri imi povestea ca in seara aia cu betia, s-a dat cu capul de o usa :)))) )
Nu stiu daca mai suntem contagiosi dar nici nu vreau sa risc. Doar daca vreti voi fetelor

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Eu tocmai il laudam pe Tudor ca de luni nu a mai avut nici un muc....dar a fost tati racit si de ieri suntemsi noi...Tudor e cu muci pana in brau si nu poate respira pe nas plus ca face kk moale rau...chiar apos
Am avut o noapte de cosmar cu copilul in pat care ipa ca u poate respira si cu sotul care sforaia...Acum sunt de parca m-a calcat trenul....Am vrut sa ies azi cu Tudor in parc dar face kk apos si murdareste pantalonii asa ca nu ma risc sa imbolnavesc si alti copilasi

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

racusor, eu ma ikea nu am vazut nimic frumos e genu' asta.

Sar'na de aprecieri. Intr-adevar seamana bine fetele, doar ochii sunt diferiti. Ma uitam zilele trecute pe pozele Rebecai de la 3 luni si nu faci diferenta intre ele, doar daca te uiti la forma ochilor. Atat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor....Cris sa stii ca merit batuta

Eu sunt singura acasa de vineri...Antonia e cu parintii mei la tara la bunici...de paste am fost tot singura ca a fost la mama la gl...m/am cam invatat singurica ...am mai iesit si eu in oras,la padure...dar de maine imi intru in drepturi...Antonia e innebunita sa se dea pe topogan ....dar nu pe ala mic unde se poate urca singura ci pe unul mare ...o iau in plansete de acolo

La noi mesele sunt asa :

-9-9.30 md:cereale cu lapte,ou,paine cu branzica si cam atat ca altceva nu vrea...fructe o mai pacalesc cu cate o felie de mar sau para
-13-13.30 pranzul:ciorbita sau supa
-17.30-18 felul 2:tocanite,mamaliguta cu branza,pui cu smantana,paste etc
-21-21.30 LP 300ml

Mai rontaie intre mese covrigei sau biscuiti

Azi se fac 8 ani de cand sunt impreuna cu al meu sot ....ce a mai trecut timpul

Ma duc sa curatenie...va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

georgia, multi ani inainte! fericiti si sanatosi sa fiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Giorgia, la multi ani fericiti!

Adriana - foarte frumoasa casuta. De unde si cu cat?
Iar minunile tale sunt superbe!

Noi am avut musafiri in weekend, mama si cumnata, au stat cu Bianca. A fost foarte ascultatoare, am avut ceva emotii, ca noi am plecat la o cumatrie si nu a mai adormit cu nimeni pana acum.

La noi sunt niste calduri, eu am scos-o pe Bianca afara in tricou si colanti 3/4, asa cum eram si eu imbracata.
Si pe noi ne-a luat vara prin surprindere, noroc ca am gasit 2 tricouri care inca ii mai veneau. I-am mai cumparat inca 3 tricouri, colanti si niste sandale, dar mai urmeaza, ca si noi murdarim multe randuri pe zi.

In casa e f cald, 26-27 grade

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">25+ cu

Mergi la inceput

georgia, multi ani frumosi si plini de dragoste si intelegere !

23+

Mergi la inceput