Fiv cu Dr. Dragos Albu 59

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

velvet,
ma rog pentru noi toate sa ajungem cu bine sa ne tinem in brate cea mai arzatoare dorinta! ca tare grea e suferinta de a ne dori, de a lupta si de a astepta......

32 + Gabriel

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Doamne ajuta,ali

noi nu facem FIV.incepem un tratament cu multimaca,cetebe si polen pe langa ce lua deja.si cu Dumnezeu inainte!sper sa isi mai revina nr si formele normale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

lumimar multumesc mult. precum vezi, sunt deja pe cal
am si eu o rugaminte. i-a mai rams cuiva 4 pastilute de microgynon ? o sa iau ce mi-a mai ramas de la FIV-ul trecut, dar mi-ar mai trebui 4 si parca nu imi vine sa cumpar o cutie si sa imi ramana iar o gramada (sper sa nu mai am nevoie altada de ele).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Qiao,mult succes!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Cristiama,asteptam beta mare asa ca de fetitza cu coditze...si fustitza!

Mamica de MARIA IRINUCA
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao ma uit deseara, cand ajung acasa, poate mai am cateva pe vreo folie ratacita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

La multi ani de Sf Constantin si Elena!
Sa aveti o zi frumoasa plina de multe bucurii !

Mamica de MARIA IRINUCA
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

La multi ani de Constantin si Elena! Sanatate si dorinte implinite... in special una anume care ne-a reunit aici!

doamne si domni speciali si luptatori!

32 + Gabriel

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Mai am doua zile de suspans.

Multumesc frumos de incurajari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Fetelor, lamuriti-ma si pe mine - cu cine ati facut monitorizarea ovulatiei in timpul tratamentului FIV? Mie in schema mi l-au trecut pe Alexandru Stan la 3 dintre ecografii si pe Doinita Gache la ultima. Stiu ca dr. Albu e foarte ocupat, dar totusi... parca n-am incredere in toti medicii de acolo...

ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie

Mergi la inceput