Fiv cu Dr. Dragos Albu 59
Raspunsuri - Pagina 16
alilumi spune:
velvet,
ma rog pentru noi toate sa ajungem cu bine sa ne tinem in brate cea mai arzatoare dorinta! ca tare grea e suferinta de a ne dori, de a lupta si de a astepta......
32 + Gabriel
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...
velvet spune:
Doamne ajuta,ali
noi nu facem FIV.incepem un tratament cu multimaca,cetebe si polen pe langa ce lua deja.si cu Dumnezeu inainte!sper sa isi mai revina nr si formele normale.
QiaoBing spune:
lumimar multumesc mult. precum vezi, sunt deja pe cal
am si eu o rugaminte. i-a mai rams cuiva 4 pastilute de microgynon ? o sa iau ce mi-a mai ramas de la FIV-ul trecut, dar mi-ar mai trebui 4 si parca nu imi vine sa cumpar o cutie si sa imi ramana iar o gramada (sper sa nu mai am nevoie altada de ele).
lumimar spune:
Cristiama,asteptam beta mare asa ca de fetitza cu coditze...si fustitza!
Mamica de MARIA IRINUCA
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
lumimar spune:
La multi ani de Sf Constantin si Elena!
Sa aveti o zi frumoasa plina de multe bucurii !
Mamica de MARIA IRINUCA
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!
alilumi spune:
La multi ani de Constantin si Elena! Sanatate si dorinte implinite... in special una anume care ne-a reunit aici!
doamne si domni speciali si luptatori!
32 + Gabriel
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...
liza79 spune:
Fetelor, lamuriti-ma si pe mine - cu cine ati facut monitorizarea ovulatiei in timpul tratamentului FIV? Mie in schema mi l-au trecut pe Alexandru Stan la 3 dintre ecografii si pe Doinita Gache la ultima. Stiu ca dr. Albu e foarte ocupat, dar totusi... parca n-am incredere in toti medicii de acolo...
ambele MTHFR heterozigote, ambele PAI-1 heterozigote, trompe infundate, Graves-Basedow, urmeaza FIV1 in iunie