Fiv cu Dr. Dragos Albu 59
Raspunsuri - Pagina 15

lumimar spune:
lumimar spune:
 Maria,La multi ani!Sa ai parte de cel mai frumos cadou de pana acum Te pupam dulce si te imbratisam cu drag!
Te pupam dulce si te imbratisam cu drag!

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii 

Annika spune:
Annika spune:
 fetele, am facut azi (ziua 7 a cm) o eco endovaginala.
si am urmatoarele valori:
Uter:
 - pozitie: AVF contur regulat
 - endometru: trilaminar, 5.5, cavitate liniara
Ovar stang:
 - structura: omogena acustic, cu 6 foliculi
Ovar drept:
 - structura: omogena acustic, cu 2 foliculi
AFC: 8 (are idee careva ce este acest AFC???)
Fund de sac douglas: fara lama de lichid

Ralu_mv spune:
Ralu_mv spune:
 Probabil este AFC= antral folicle count , numarul de foliculi antrali ... dar in ziua 7 a cm e cam tarziu sa fie numarati si socotiti ca antrali ...
 La tine nr AFC=8 sunt cei 6 de pe un ovar cu ceilalti 2 de pe celalalt

vreau_bebel spune:
vreau_bebel spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui elbereth vreau_bebel voi in ce stadiu mai sunteti? cum merg pregatirile?  | 
Elbereth la noi ddeocamdata e perioada de tratament, la mine adica, mai am o injjectie de diph si apoi dupa ce-mi vine cm o sa fac un control si o sa decidem, din ce am inteles prima luna dupa ce-mi vine cm o sa iau anticonceptioanale apoi trec la schema pt fiv. in rest, stresul e mai mic, sotul reusind sa congeleze catateva sute de mii de atacanti.
Angi tinem pumnii sa fie cu reusita!
In rest, care mai sunteti pe val?
-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)
DOAMNE AJUTA-NE!

lumimar spune:
lumimar spune:
 Qiao, tin pumnii stransi si imi doresc din tot sufletul sa iasa cu 
Atata timp cat mai exista o sansa este bine ca te-ai gandit sa profiti de ea la maximum
Ii trebuie si nepotelului tau un verisor sau o verisoara sa aiba partener de joaca,asa ca pe cai si la treaba...

Mamica de MARIA IRINUCA
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

cristiama spune:
cristiama spune:
 Eu sunt pe val, ma uitam ca mai am doar 4 clexane adica exact atatea zile pana la beta.
A fost asa usor vitro asta ca parca nici nu ma astept la vre-o reusita. Nici de la tratament nu mi-a fost rau, punctia a durat asa putin ca pe la 10-11 dimineata eram acasa. Singura chestie proasta e lichid cam pe 10% din uter.
Asta dupa primul vitro la Giulesti cu hiperstimulare si dupa punctie am mai stat o saptamana in spital pe perfuzii sa ma puna pe picioare.
La al doilea vitro, inainte de punctie m-a dus sotul la un concert, care mi-a placut f tare, era zgomot f mare si intuneric si eu am plans in hohote tot concertul. Nu stiu cine a cantat! Dar astea n-au mai contat ca de atunci il avem pe baietelul nostru nazdravan.
si acum da, numar clexane!

alilumi spune:
alilumi spune:
 cristiama,
Doamne-ajuta pentru un beta mare! doamne luptatoare!
doamne luptatoare!

31 +
 31 +  Gabriel
 Gabriel 
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...