Fiv cu Dr. Dragos Albu 59

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Angelica,mult succes!Doamne ajuta!

liza,succes!si sa vina bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Maria,La multi ani!Sa ai parte de cel mai frumos cadou de pana acumTe pupam dulce si te imbratisam cu drag!

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt

Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annika spune:

fetele, am facut azi (ziua 7 a cm) o eco endovaginala.
si am urmatoarele valori:
Uter:
- pozitie: AVF contur regulat
- endometru: trilaminar, 5.5, cavitate liniara
Ovar stang:
- structura: omogena acustic, cu 6 foliculi
Ovar drept:
- structura: omogena acustic, cu 2 foliculi
AFC: 8 (are idee careva ce este acest AFC???)
Fund de sac douglas: fara lama de lichid

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Probabil este AFC= antral folicle count , numarul de foliculi antrali ... dar in ziua 7 a cm e cam tarziu sa fie numarati si socotiti ca antrali ...
La tine nr AFC=8 sunt cei 6 de pe un ovar cu ceilalti 2 de pe celalalt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreau_bebel spune:

Citat:
citat din mesajul lui elbereth

vreau_bebel voi in ce stadiu mai sunteti? cum merg pregatirile?

Elbereth la noi ddeocamdata e perioada de tratament, la mine adica, mai am o injjectie de diph si apoi dupa ce-mi vine cm o sa fac un control si o sa decidem, din ce am inteles prima luna dupa ce-mi vine cm o sa iau anticonceptioanale apoi trec la schema pt fiv. in rest, stresul e mai mic, sotul reusind sa congeleze catateva sute de mii de atacanti.

Angi tinem pumnii sa fie cu reusita!
In rest, care mai sunteti pe val?

-------------------------------------------
Un copil exprima parerea lui Dumnezeu ca lumea ar trebui sa continue (Carl Sandburg)

DOAMNE AJUTA-NE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Qiao, tin pumnii stransi si imi doresc din tot sufletul sa iasa cu
Atata timp cat mai exista o sansa este bine ca te-ai gandit sa profiti de ea la maximum
Ii trebuie si nepotelului tau un verisor sau o verisoara sa aiba partener de joaca,asa ca pe cai si la treaba...

Mamica de MARIA IRINUCA
Ambele MTHFR heterozigote, o sarcina obtinuta natural in martie 2012 oprita in evolutie la 9 sapt.
Uneori oamenii trebuie sa planga ca sa isi faca loc in inima pentru bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Eu sunt pe val, ma uitam ca mai am doar 4 clexane adica exact atatea zile pana la beta.

A fost asa usor vitro asta ca parca nici nu ma astept la vre-o reusita. Nici de la tratament nu mi-a fost rau, punctia a durat asa putin ca pe la 10-11 dimineata eram acasa. Singura chestie proasta e lichid cam pe 10% din uter.

Asta dupa primul vitro la Giulesti cu hiperstimulare si dupa punctie am mai stat o saptamana in spital pe perfuzii sa ma puna pe picioare.

La al doilea vitro, inainte de punctie m-a dus sotul la un concert, care mi-a placut f tare, era zgomot f mare si intuneric si eu am plans in hohote tot concertul. Nu stiu cine a cantat! Dar astea n-au mai contat ca de atunci il avem pe baietelul nostru nazdravan.

si acum da, numar clexane!

Mergi la inceput

cristiama,sa ne dai o veste buna peste cateva zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

cristiama,
Doamne-ajuta pentru un beta mare!

doamne luptatoare!

31 + Gabriel

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, MTHFR (C677T) pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit...

Mergi la inceput

ali mai ai putin si iti vezi minunea!

Mergi la inceput