Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 3
Camitu spune:
Scuze fetelor joi fac 11 saptamani.
CAMITU 10+ mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Camitu Scuze fetelor joi fac 11 saptamani. CAMITU 10+ mamica de Ana Maria 5 ani http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png |
Sa dea Domnul sa le duci cu bine pe toate pana la capat. Lasa, ca memoria de-abia acum incepem sa o pierdem...Din trimestrul 2 pana cand are copilul 3-4 luni, noi memorie...nexam!
Eu cu greturile astea, numar fiecare clipita pana la 12 saptamani in cap. Iar apoi sper sa incep sa observ cum mai dispare cat un simptom, pana revin la normal.
Alma 11+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
pety1981 spune:
neata burticutze!
micaam vazut ca suntem la o zi diferenta cu UM si saptamanile de sarcina:)...."o sa ne timen de mana" la fel si irilac...Doamne ,Doamne sa ne ajute pe toate sa trecem cu bine peste toate....Eu sunt stresata de lipsa greturilor....voi aveti ceva ?
5 +
Looana spune:
Neata la fete
Eu ,lenesa in ultimile saptamani dupa cum se vede.... nu prea am chef de forum-uri ,dorm ,tv,ma plimb cind am chef dar mai mult cu masina mersul pe jos mie incomod.Ma omoara arsurile,cica creste parul ,zice lumea....da eu nu cred asa ceva ,cum sa-i creasca asa devreme.Maine mergem la ecograf,suntem in saptamana 11 de azi,timpul trece,treptat va trebuie sa reduc medicamentatia mea,dar sa vad ca utrogest as vrea sa iau dupa cele reduc sa iau incontinuarie 2 pastile pt col.Sa vad sa ma vb.si cu Gineo sa-l intreb ce parere are si el,parca complect nu as renunta de tot.
O zi frumoasa va doresc la toate gravidele
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Mami_de2 spune:
Am inteles Menics.
Camitu si eu am cerut clexane dar nu prea ma bagau in seama.. ce sa fac? sa ma intep singura nu pot fara recomandare:))...nu imi ramane decat sa asetpt si rezultatul celorlalte mutatii..si faptul ca pe 15 mai sper sa reusesc sa obtin o programare si la alt hematolog f bun din Buc sa ii cer si lui parerea.. insa nici nu stiu incotro sa ma mai duc ca parca vad ca nici ala nu imi da..de obicei stiu de la prietena mea: pt ei mutatiile heterozigote, fara antecedente in familie nu prezinta pericol..insa eu am pierdut o sarcina in 10 sapt anul trecut.. e adevarat fara pic de tratament nici aspenter nici nik..dar totusi.. eu m-as intepa sa fiu sigura..insa nu vedeti ca nu ma baga nimeni in seama?:))
oricum nu imi ramane decat sa ma rog sa fiu bine doar cu aspenter pana la noi reglementari.
9+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;
valicutza spune:
buna fetelor,
vin si eu cu vesti , am fost aseara la eco pt bitest si morfologie , suntem bine , chiar mai mari cu 4 zile , nu s-a vazut ce este , dar nici nu imi facusem sperante ca vom afla, ma gandeam doar sa fie bine , avem 6 cm , 156 bpm si este dezvoltat complet.de dimineata am fost sa imi recolteze sangele pt bitest si acum asteptam rezultatele.
eu din cate stiu si am vazut pe chestionarul de la bitest ecografia nu trebuie sa fie mai veche de maxim o saptamana cand mergeti la sange , eu am facut la interval de nici 12 ore ceea ce este ideal .
va tin pumnii si sa ne auzim cu vesti bune
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
12+ fericita cu dragonel de 2012
IPopica spune:
Neata Fetele!
Dimineata, hormonii mei au mai dat o proba de "existenta"; dupa 15 minute de cautare loc de parcare la serviciu, am busit direct in plans si l-am sunat pe-al meu si i-am zis ca e numai vina lui ca nu a vrut sa ma aduca el la birou . Drept pentru care am fost pedepsita si abia dupa inca alte 45 de minute am gasit un amarat de loc in care sa ma strecor si am mai mers si pe jos pret de 2 statii de autobuz
Dar sunt fericita ca mi-au explodat sanii
Andie, eu bitestul il am setat la 13 saptamani si 3 zile, iar analizele de sange trebuie sa le fac dupa ce am ecografia in dinti (iar eco nu tre sa fie mai veche de 1 saptamana). Tie asa ti-a spus doctorul: analize la 9 saptamani si eco la 12? (eu oricum am ratat cele 9 saptamani, ca am deja 10s + 4 zile). Celelalte fete, cum veti proceda (am vazut la Valicutza aceeasi metoda ca la mine)? (merg si analizele astea pe principiul cate babe atatea opinii? )
Doi: fetele care mai aveti copii, poate la un moment dat ne dati si noua (= astea la prima sarcina) o lista cu exact ce-i trebuie copilului in primele 3 luni, si eventual ce criterii de selectie ati avut. Eu una m-am tot uitat pe net dar nu mai inteleg nimic; sunt doua mii de produse, mi se pare ca toate sunt din categoria "absolut necesar", dar ma gandesc ca totusi in primele 3 luni, cel mic e fabricuta de poops: mananca si umple scutecul si cam atat. Ca exemplu: suzetele (un articol extrem de minuscul de altfel) sunt de sute de feluri: ortodontice, de zi, de noapte, din silicon, din latex, transparente, opace, cu capac, fara capac . Cate tre' sa iau? Si daca al meu o sa prefere sa-si suga degetu' si nu va dori suzeta (ca mama-sa, care si acu la 31 de ani, cand e tristuta isi suge degetul, mai mult sau mai putin involuntar )? Tre' sa iau tousi un numar minim sa fie acolo? Daca o sa alaptez, imi mai trebuie si biberoane? Daca da, de cand? De la inceput? Sau mai incolo? Si de care? (ca si astea sunt de taspe mii de feluri)
Si mai am un milion de intrebari, v-am dat doar cateva exemple
gogoasa hormonizata
IPopica spune:
Bubu? am verificat de 2 ori, si dap, nu prea ai mai intrat. Totul in regula?
gogoasa hormonizata
irilac31 spune:
Buna dragelor, am o problema si poate ma ajutati voi cumva, poate ati trecut prin asta...
Stiu ca o femeie gravida are dreptul de a-si scurta timpul de lucru la 6 ore fara a i se trage din salar. Stiti ceva mai multe despre legea asta, cum ar trebui sa fac ce acte sa duc la servici sau de cand pot avea dreptul asta?
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
bobocel_07 spune:
Fetelor va rog sa imi spuneti a mai trecut cineva prin asta?Azi-noapte m-am trezit sa merg la baie si cand m-am pus in pat au inceput durerile de burta dar groaznice,cu stare de voma,rau si frisoane.Am vrut sa merg la urgenta insa cand ma pregateam au incetat,si iar au aparut si iar s-au oprit.Mai simte cineva cand ia o sticla de jos ca este grea si are usoare dureri de burta?Sunt tare speriata pana ajung maine la ginecolog,mai bine nu amanam consultatia.
bobocel_07 7+