Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 17
dana0000 spune:
Am fost la eco,avem 187 batai pe minut si 8w4d.
CRL e 18mm, a crescut mult de la cei 2mm de acum 17zile
Sunt happy,ma bag la somn ca azi e ziua mea libera,maine la munca
Continuam cu utrogestan,dar mi-a zis sa-l pun vaginal ca e mai bine.
Si mi-a mai zis ca daca simptomele persista si nu se pierd brusc totul e in regula,ma duc iar la eco peste 2 sapt
pety1981 spune:
buna fetele....eu sunt trista cum nu am fost niciodata....am fost la eco si bebele meu nu se vede.doc a zis ca se vede doar o urma si ca la 6 saptamani trebuia sa fie mai mult.am facut si beta din nou si astept rezultatul...maine o sa merg cu rezultatul la doc si vedem ce si cum dar slabe sanse....sper doar sa nu fiu nevoita sa fac chiuretaj.ce ziceti?la 6 saptamani se face chiuretaj?multumesc anticipat de raspunsuri
6 +
almy spune:
Pety, nu-ti pierde speranta! Fii pozitiva si asteapta sa vezi ce zice maine. Daca se vede o urma, e ceva totusi....Succes!
Citat: |
citat din mesajul lui silviad Alma, tu cum te mai simti? Eu am avut vreo 4 zile mai bune, dar azi am luat-o de la capat. Silvia 12+ mami de Petri 6 ani |
Silvia, nu stiu, noi doua avem simptome la indigo!! Am avut cateva zile aproape normale, iar sambata dimineata mi-a fost asa de bine de credeam ca am scapat, dar de ieri seara iar m-a luat in forta, azi nu am tinut nimic in stomac, vomat tot. Parca e saptamana 8 inapoi....
Poate-s ultimele strigari, cine stie?
Alma 12+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
Bubulina42 spune:
Mai dragelor, multe vesti deloc bune in acest inceput de saptamana..
Rabdarea e un factor care ajuta, insa in cazul in care un medic se declara nemultumit, o-bli-ga-toriu mai cereti o parere, chiar doua!Din trei, doi iti vor spune probabil acelasi lucru..Probabil.Sper.si sper sa primiti vesti bune..!
Fetele, nu va ganditi cumva la avort sau esec pana nu reverificati si nu sunteti suta la suta convinse ca intr-adevar nu e ok!!
Dana, felicitari petru inimioara!!ce minunatie cu inimioarele astea vesele si bum-bum...
Popi, sa stii ca e bun leacul ala, e cu folos, numa sa nu uiti sa folosesti o crema grasa dupa aia, ca sarea usuca ce n-ai vazut!
Nu te mai vaita de cele 31 de grade, la noi e prima zi dupa muuuuuuult timp cand s-a mai potolit nebunia de vant care te lua pe sus si azi, desi dimineata au fost -1, au sa fie 13, ceva ce nu am mai avut de o vesnicie..ce n-as da eu sa ma rasfat in cele 31 de grade...Mi-e dor de haine normale, usoare, de astea de iarna m-am saturat raaaaaaau!!
Eu azi dimineata am fost la analize, mi-am facut o tona si mi-a luat 15 eprubete de sange, sotul le spune vampiri.Asa ca sunt cam turmentata, ca nu am avut timp nici sa inghit ceva dupa, sper sa reusesc sa mananc la pauza.Nu imi mai e foame din aia cum imi era la inceput, insa somnul cand ma apuca...ieri dupa amiaza mi se impleticeau picioarele, a trebuit sa ajung in pat rapid, cu sau fara voie..Al meu a spus ca ala mic ma culca pe mine, nu eu pe el:):)Am dormit bustean aproape 4 ore!
hai va pup, multa sanatate tuturor, o saptamana buna si sper si astept vesti bune!
10 sapt +
Mami_de2 spune:
Pety imi pare sincer rau de ce nu ai vazut la eco din pacate..dar verifica de inca cateva ori..poate bebe e prea mic si de aceea nu se vede inca.. oricum ar fi, la 6 sapt daca medicii pun verdictul de sarcina oprita, atunci din ce stiu eu e devreme si nu se face chiuretaj ci se elimina singura cu ajutorul a ceva pilule parca..dar mers la control dupa, din 2 in 2 sapt pt a te asigura ca ai uterul curat , ca fereste Doamne de vreo infectie daca ramane vreo urma de ceva pe acolo.
eu totusi sper sa fie bebe inca mic la tine si sa se vada macar la beta ca va creste valoare in 48 de ore asa cum trebuie..
9+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi;
pety1981 spune:
multumesc mamide 2dar pana aici a fost bucuria noastra...deja au aparut petele maronii...o sa sangerz cat de curand.
Aveti grija de voi si de puii vostri cum puteti mai bine!
poop
6 +
Camitu spune:
Fetelor am intrat acum si m-am intristat f mult de Prety si 3x Mama.Imi pare rau ftelor si nu vreau sa zic nimic pentru ca numai cine trece prin asa ceva stie exact ce simte.Atat pot spune ca speranta ta care o asteptai de atata timp sa inmugureca si sa creasca se spulbera.Fruntea sus fetelor si Dumnezeu sa va ajute sa treceti cat mai bine peste hopul asta.Suntem alaturi de voi!
Noi suntem ok.Am fost la eco joi , 26aprilie dar d-na dr mi-a zis ca dupa UM si dupa varsta fatului am fix 11 s, intram in a12-a fix in ziua aceea si m-a rugat sa revin pe 10 mai cand va fi mai mare ca sa faca masuratorile pentru dublu test.Mi-a zis ca sarcina este ok , in grafic.
Mica 26 lLa multi ani !sa fi sanatoasa , iubita si sa ai o sracina usoara si frumoasa.
CAMITU 11+mamica de Ana Maria 5 ani
http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png
Bubulina42 spune:
La multi ani, Mica! sa fii sanatoasa, linistita, implinita si fericita si sa te bucuri de sarcina si de bb din burtica.
10 sapt +