Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (8)
Raspunsuri - Pagina 15
douradoudou spune:
poti sa iei un maltofer [pe zi pana vin analizele...majoritatea femeilor din lume sunt anemice in timpul sarcinii si alaptarii...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
3xmama spune:
Fetelor,
Din pacate eu sunt nevoita sa parasesc corabia bebelusilor de noiembrie-decembrie...Bebelusul meu s-a oprit din evolutie la 6 saptamani desi am urmat tratamentul cu clexane... probabil alta a fost cauza....din pacate...
Va doresc multa sanatate, nasteri usoare si bebelusi sanatosi si mancaciosi...
O sa va urmaresc postarile si voi fi cu gandul la voi.
Va pup.
7+
onutz83 spune:
Looana, nu stiu ce sa zic despre fier. Nu poti sa ceri sa-ti trimita rezultatele pe masura ce sunt gata? Si la mine dureaza tot atat, pentru ca sunt toate alea, Torch, secretii, culturi, dar dupa o zi mi-au trimis rezultatele pentru uzuale, printre care si Fe, Ca, Mg, care am avut surpriza sa fie la limita de sus, chiar Fe e un pic peste limita (?!?!?!). Incearca, poate exista o solutie care sa faca lucrurile mai usoare
Onutz 9+
douradoudou spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 3xmama Fetelor, Din pacate eu sunt nevoita sa parasesc corabia bebelusilor de noiembrie-decembrie...Bebelusul meu s-a oprit din evolutie la 6 saptamani desi am urmat tratamentul cu clexane... probabil alta a fost cauza....din pacate... Va doresc multa sanatate, nasteri usoare si bebelusi sanatosi si mancaciosi... O sa va urmaresc postarile si voi fi cu gandul la voi. Va pup. 7+ |
imi pare foarte rau pt pierdere..am trecut si eu prin asta, stiu ce simti...suntem alaturi de tine
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
onutz83 spune:
citat din mesajul lui 3xmama Fetelor, Din pacate eu sunt nevoita sa parasesc corabia bebelusilor de noiembrie-decembrie...Bebelusul meu s-a oprit din evolutie la 6 saptamani desi am urmat tratamentul cu clexane... probabil alta a fost cauza....din pacate... Va doresc multa sanatate, nasteri usoare si bebelusi sanatosi si mancaciosi... O sa va urmaresc postarile si voi fi cu gandul la voi. Va pup. 7+ |
3xmama, imi pare tare rau... Este prima veste proasta din odiseea noastra...
Suntem alaturi de tine
Sper ca data viitoare sa fie bine
Daca poti, te asteptam sa ne spui cum mai esti si cum evolueaza lucrurile...
Onutz 9+
Looana spune:
X3mama i-mi pare foarte rau ca a esti nevoita sa treci prin aceasta suferinta,ce pot sa-ti spun decit Dumnezeu sa-ti de-a puterea necesara sa te refaci repede si sa revii la noi sa ne dai vestea mare ca vei fi din nou mama. eu asta iti doresc din suflet anul acestaI-mi pare rau chiar ma gindeam ce frumoasa odisei avem noi aici.
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
mya85 spune:
x3mama imi pare sincer rau pt pierderea ta. iti doresc sa fi tare si sa o iei de la capat cat mai repede!!!
eu nu am mai intrat de cateva saptamani, am avut concediu si am fost in tara, tare repede au trecut saptamanile astea, ceea ce a fost bine. au inceput si ceva simptome, stare de rau mai mult atunci cand mi-e foame. parca la baietel au fost ceva mai puternice greturile, acum doar atat. sper totusi sa fie fetita este cineva cu fetita care nu a avut greturie, voma etc?? ca cica la fetite starile astea sunt mai pronuntate.
am fost si la eco, la 8 sapt si 2 zile, am vazut doar inimioara cum batea, nu mi-a si pus sa aud si doar dupa ce am iesit din cabinet mi-am dat seama ca nu mi-a zis cu cate batai pe minut batea inimioara. pot sa imi dau seama de asta de undeva de pe poza de la eco?? ca eu m-am tot uitat dar nu am vazut nimic. m-a cam enervat doctorul ca am dat 80 de lei si m-a expediat repede, fara prea multe detalii despre sarcina, doar ca e ok. sper sa ramana asa!!!!
mami de ( iulie 2010) si 9+
onutz83 spune:
Mya, vezi daca scrie undeva BPM (cred ca vine de la beats per minute). La mine scrie la Doppler mesurements Ductus arteriosus HR 118 BPM.
Onutz 9+
menics spune:
am tot incercat sa gasesc cuvintelele potrivite si nu le-am gasit, eu am trecut prin asta de 2 ori... stiu ca doare cumplit, sper sa-ti dea dzeu putere sa treci cu bine peste acesta incercare... si sa o iei de la capat...imi pare nespus de rau ca ti s-a intamplat tie...
12+
Bubulina42 spune:
Almy, dupa ce m-am amuzat copios cu povesteala despre fetita ta -o suuuuuuper simpatica, te intreb de ce numai doua eco? Mie mi-a spus medicul ca o sa ne vedem in fiecare luna, iar la el intru numai dupa ce tehniciana imi face eco si o pune in dosarul pe care il aseaza in cutia de pe usa cabinetului in care tre sa intru..
Tu ai 35 (multi inainte!)- dar eu am 42, asa ca tre sa il conving cumva sa ma vada mai des:) Zambesc, fiindca stiu ca ai mare dreptate, - caci daca sarcina merge bine, ei nici nu au treaba..Ma uit la ce fac fetele -mutatii, nebunii necesare- si ma gandesc ca noua nimeni nu ne-ar face asta aici..poate daca am ajunge in Ro, dar eu dupa ce am citit cat de puternice sunt radiatiile pentru cei care zboara peste ocean, fiind la o inaltime muuult mai mare decat cele pe distante scurte- m-am potolit complet cu ideea de viziteala in Ro- asa ca o sa ducem gogoasa cand o avea 9-10 luni, probabil , o prezentam familionului in direct...wow, sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem cu bine in clipa aia...E drum lung pana acolo..
In orice caz, inca rad de faza cu barza si cu micul raspandac, esti super, iar pustoaica..jos palaria!!hi hi
pup toate fetele, o duminica placuta!
10 sapt +