Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

- azi am venit si eu de la eco. sunt asa happy ca totul e bine: am 9 sapt fix dupa eco si 9,3 dupa UM.
-e prima eco abdominala:) cred ca de acum nu se mai fac vaginale.
Are 2,34 cm si e asa frumusel!!!!..bineee cat se poate intelege din ''frumusel''..ca el arata acum ca un viermisor dupa poze :)) dar mie mi se pare asa frumos!:)))
si PS; nu am nici o stare de naspa, de greata, de nik nik nik! ca daca as fi avut..poate as mai fi stat si pe acasa..nu toata ziua sa fiu pe capul ginecoloagei mele ca sa stiu eu ca totul e in ordine ca azi ccia:"iar ai venit?? parca abia sapt trecuta fusesi!:)) ce o sa faci pana la 9 luni?:)))
asa ca si starile de rau au avantajele lor :))

9+
2 mutatii MTHFR heterozigote: C677T si A1298C
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B6, 1 Acid folic, 2 Cetebe, 1 Aspenter ; Utrogestan ovule:400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geani80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui silviad

Super batista bebelusului. Curata nasul foarte bine. Nici noi nu am avut-o de la inceput.
Simt nevoia sa va spun, insa, sa fiti prudente in utilizarea acesteia. Noi devenisem dependenti de ea. Petri isi curata singur nasucul cu ea (supravegheat de noi), dar avand-o n-a mai vrut sa invete sa sufle nasul. De un an ne chinuim sa invatam, am incercat cu ser fiziologic, apa de mare, dar sufla nasul doar fortat de noi, cu plansete.
Deci e foarte buna, dar a doua oara nu as mai abuza de ea sau as elimina-o mult mai devreme.

Silvia 12+ mami de Petri 6 ani

Silvia, noi am folosit-o numai cand avea muci din aia urati care nu o lasau sa doarma noaptea. Dupa ce a inceput sa mearga la gradinita (la 2 ani), a inceput sa aiba mucisori din ce in ce mai des, si uneori f urati. Pt ca mi-a fost mila de ea odata ca a inceput sa planga asa de tare cand m-a vazut cu aspiratorul, am renuntat la procedura. In 3 zile avea otita... deci, musai cand sunt tare infundati, trebuie folosita batista bebelusului. Si sa stii ca a invatat sa sufle nasul de frica aspiratorului... :)

Sa aveti un weekend minunat! De fapt, e o minivacanta ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Mamide2 si Bobocel, felicitari, ce minune sa vezi zgatia la eco, nu? Parca nimic nu mai exista pe lume, decat chestia aia mica si miscatoare, care stii si vezi si parca nu crezi ca exista IN TINE!Super,super!

Eu nu stiu ce am, ca dupa ce am scapat de uricioasa de raceala, mananc numai lapte si branza, zici ca sunt teleghidata:cum deschid frigi-pac!-lapte-branza-lapte-cascaval-lapte..dar imi beau in continuare paharul cu suc fresh de portocale, dimineata...

Eu..ma simt foarte bine si dorm tun-de cum pun capul pe perna;insa nu ma mai culc seara, ci numai cand e timpul normal de nani, nu mai adorm ca gaina beata; singurele momente de trezeala noaptea sunt alea in care merg la baie.Sper in continuare sa fie totul super ok si gaga sa profite la maxim de somnul lui maica-sa.

Popi, eu pe fata nu am nimicutza, din fericire, adica am cosuletze pe frunte, dar mi-am rearanjat putin parul si le ascund, insa pe piept si pe spate am din plin.Nu chiar cosuri, de fapt o puzderie de bubite mici si rosiatice, deloc constante, sunt plimbarete..sunt si zile cand nu sunt asa explozie, dar de regula prefer camasi inchise pana la gat si veste sau puloveras cu camasa, fiindca chestii decoltate nu prea e cazul, not for the moment..Rar cand nu e nimic pe acolo, de Paste am avut noroc

Oricum, Popicescu, daca te deranjeaza urat, iti zic eu ce sa faci:fa o solutie de apa cat mai sarata(ca de muraturi) si pune niste comprese inmuiate in chestia aia, in zona, ca le usuca, dar dupa aia tre sa dai cu crema..
Ma rog asta e valabila pt cosurile normale,cand sunt din alea hormonale..nu stiu ce sa zic..

hai va pup,voi sunteti deja in weekend, fericitelor!sa va odihniti si sa fiti fericite si linistite, burtici!!

10 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Rezultatul DT de astazi, masuratori de azi plus analize sange de acum 4 sapt: totul este PERFECT, riscul mi-a iesit la fel de scazut, identic cu cel de la Viena. Bebe tzopaia la fel, nici chip sa vedem ce e, pt o secunda parea a fi fata, dar doctorul nu s-a putut pronunta. Bataile erau de 145 (fatza de 152 acum 2 zile). Vad ca ambele variante de DT dau acelasi rezultat, cel putin in cazul meu. Ma refer la varianta analize sange facute cu 3-4 sapt inainte de masuratori vs analize sange si masuratori in aceeasi zi.

Mamide2, felicitari pt eco. Nici eu nu am avut nimic nimic, ma simt bine, 0 greturi, 0 stari de rau, NIMIC. Ce batai de inimioara avea ? Eu la 9 sapt aveam 175.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

am venit si eu de la echo... din pacate rezultatete de la dt nu venisera, s-a uitat doar pe masuratorile de la echo.. totul e bine..bb e in avans cu o saptamana aproape fata de varsta calendaristica...are 6.9 cm .. corespunce cu 13 sapt si 3 zile...ii batea inimioara de zor se agita si dupa 5 minute s-a linistit...
continui cu utrogestan si toate celelalte..

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Menics ma bucur mult ca ai auzit inimoara,pentru mine a fost foarte emotionant sa aud inimioara bobutului meu.
Bubu chiar ca este o minune sa vezi bobutul ala mic care creste in tine, e minunat.
Mami felicitari si tie,esti chiar o norocoasa ca nu ai greturi si nici o stare de rau.
Eu mananc aproape non stop,deja mi-e frica sa ma urc pe cantar,dar daca bobutul meu e bine nu conteaza ca pun sunculita pe mine.Si cand ma gandesc ca inainte mancam ca trebuia si acum mi-e foame incontinuu.
Almy sincer iti doresc sa scapi de starea de rau acum si nu sa te tina toata sarcina.

bobocel_07 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Menics, eu am azi 13 sapt fix, bebe are 7.4 cm, si mi-a spus ca are dimensiunile ca pt 13w3d, adica mai mare cu 3 zile. Vad ca tie ti-a spus ca la 6.9 cm corespunde pt 13w3d, ciudat.
Oricum eu am gasit si un site pe net, nu-l am salvat aici acasa, doar la job, si scria si acolo, ca la 13w bebe are 7.4 cm
Bine, clar nu conteaza exact, dar ziceam ca si chestie.

Gena PAI 1 homozigot 4G/4G + MTHFR C677T heterozigot + MTHFR A1298C heterozigot

Tratament: Clexane 0.4, Femibion, acid folic, Magne B6, Euthyrox 25mg

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

da sunt multe de comentat vis a vis de masuratorile pe care le face echograful.. dar nu conteaza.. principalul este ca nu este mai mic .. ca este in grafic, ca se dezvolta normal.. atat imi doresc ...
uite de ex pe " sarcina pe saptamani"" In aceasta saptamana de sarcina, bebelusul are aproximativ 6,5-8 cm lungime si masoara 15-20 de grame. " deci.. ne incadram amandoua!!!
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna burtici,
am intrat sa va spun ca nu mai sunt in spital, as putea sa zic ca sunt putin mai bine, dar nu excelez... inca am stari de rau...si o durere de masea....groaznica
Felicitari fetelor care si-au vazut puiutii, si au rezultate bune la analize.
Nici eu nu am anuntat oficial la lucru. Dar m-am lamurit de la voi cum trebuie sa fac.
Va doresc sarcini usoare.

10+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

aaa ma intreba data trecuta bubulina de ce sunt in spital...
Hm...probleme cu sarcina. Poate cand o sa fiu intr-o stare mai buna o sa va povestesc. Luni merg si eu la control. Doamne ajuta sa fie bine!

10+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput