Strugurasi de Sept-Oct 2011 *55*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_toma spune:

buna fetelor!!!

Hayat un mare pt curajosul Razvanel ma bucur ca totul e bine.
Un alt imens pt toti bebeii bolnaviori ca din pacate vad ca avem vreo cativa.
Nanna sa iti traiasca finuta.
michella78 ce fetita mare si talentata ai, sper sa o tina tot asa.

Noi am avut cateva zile tare incarcate, dar frumoase.Joi am fost la Tusnad, apoi vineri la Piatra si apoi duminica ne-am intors in Bucuresti unde am petrecut de 1 mai, luni cu shoping , marti cu gratare.Am fost la tara si ne-am bucurat de soare si de iarba verde.Iancu a mers prin iarba a mancat-o si apoi a fost ff suparat can am vrut sa il opresc sa pasca(pun poze).

Printre astea am mers luni si la pediatru si totul e ok , avem 9kg si 71 cm, deci mami concluzioneaza ca suntem perfecti(cra cra).Despre dinti ni s-a zis ca nu dau semne sa iasa nici in urmatoarele 2 saptamani, deci avem sanse mari sa ajungem pana la 9 luni stirb.
Eu nu i-am mai pus colacul ca i-a ramas mic, si nu am mai cumparat altul, vreau acum sa iau ca veni vara si mergem si noi mai des la piscina(sper).
De raspuns la nume nici el nu raspunde, nu zice nici un cuvant decat da da da..., da si el din maini ca disperatul.Nu merge dea busilea , nu se ridica singur in fund(dar daca il pun sta).Sta in picioare singur daca se sprijina de ceva, banca , canapea.Dar pediatra a zis ca avem timp sa facem de toate, asa ca nu ne grabim.

Luni am fost si am vazut si o cresa particulara, deja am intrat in panica ca timpul trece si imidiat se face septembrie si eu cu cine il las.O sa ma uit si dupa bona , dar tare mi-e frica de mamai care sa il cocoloseasca, asta in cel mai bun caz, incerc sa nu ma gandesc la batai si alte alea ca imi dau demisia si stau acasa cu el.Cresa era chiar ok cu program de la 8 la 20, si ofereau si posibilitatea sa il tina noaptea sau in we daca ai nevoie.Avea capacitatea de maxim 30 copii si erau 7 ingrijitoare,era curat si aveau o curte dragut amenajata unde se jucau copii.Era deschisa tot anul singura perioada cand inchideau era intre Craciun si Anul Nou.In plus aveau camere care pot fi accesate non-stop.
Ma doare sufletul sa il trimit a cresa, dar o bona care sa imi stea minim zece ore pe zi si care sa imi si creasca copilul cum vreau eu e cam greu de gasit.Si daca o gasesc si nu imi place ceva la ea dupa e ff greu sa o schimb ca nu am cu cine sa il las pana gasesc alceva.
cred ca o sa tampesc pana gasesc o solutie.

Mama cat am scris , o sa intru mai des ca sa nu mai scrii ceraceafuri dintrastea.

anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

dbunny uff, ce diagnostic urat! bolnavioara sa va faceti bine repejor!
racheel, urechiusa buclucasa!
lena foarte frumoasa poza de la avatar!
eu i-am dat ieri lui Stefan un borcanas de la hipp (pui, orez si legume). il cumparasem sa vad ce parere are de gust pentru a testa terenul cu mancarea de pranz cand plecam in concediu. ieri m-a luat prin surprindere, i s-a facut foame mai repede la pranz, supa lui era pe aragaz asa ca am aplicat planul "borcanelul". nu s-a entuziasmat maxim, dar nici nu a refuzat. oricum, nu i-a fost suficient (125g) si i-am mai dat si 90 de lapte.
creola, ramasesem datoare cu un raspuns, am calculat eu gresit, de 9 luni studiaza Teodora pianul. sa stii ca si la noi ideea cu pianul a fost exclusiv a ei. chiar nu mi-am imaginat vreodata ca o voi indruma spre asa ceva, eu avand niste urechi din tabla veritabila . a vazut la o verisoara si si-a dorit. voi cum mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

anca_t mortal iancu si faza cu pascutul! asteptam pozele!
daca as fi pusa in situatia ta, eu as alege cresa. nu stiu sa explic concret, chestie de instinct.

Mergi la inceput

gata am pus si pozele.
michella78 si eu pana acum sunt 80% pro cresa, dar o sa ma uit si dupa bona.Prefer cresa pt ca interactioneaza cu alti copii si au si multe programele speciale pt ei.La bona imi imaginez pe cineva care se uita 99% din timp la tv si il lasa pe Iancu intr-un colt cu jucarii singur.

Fetelor am o mica problema Iancu doarme cam mult ziua.Azi s-a trezit la 7 s-a culcat la 8:30 si s-a trezzit la 12:00 si apoi s-a culcat la 14:00 si nici acum nu da semne de trezire si in mod garantat mai doarme odata pana la opt cand ma plange sa il culc iar si doarme pana dimineata.Ii place mult somnul.Cred ca dupa atatea drumuri se resimte si el, ma obliga sa stam in casa.

Astept sa se trezeasca si papam si iesim afara.Azi ii dau si eu ardeei gras, sper sa ii placa ca nu mai am nimic pregatit.Am fiert jumatate de ardei , un morcov si jumatate de dovleac la care am ie adaugat si un galbenus.Mie imi place sper ca si lui.
Am incercat si eu borcanelele ieri, ii plac, a mancat 190g si mai astepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Bunny, Racheel multa sanatate la fetite !!! Tare e greu cu puiutii bolnavi
Racheel nu te invinovati, eu nu cred ca de la curent a facut otita, nu cred ca se face asa doar din stat in curent.
Eu Maiei nu ii puneam nimic in cap si cateodata batea vantul binisor.

Nici Maia nu raspunde la nume.

Alayna, multu mult de sfaturi, maine o sa incerc dovlecel :), sper sa gasesc prin piata.

Anca, ce plimbareti sunteti
Sunt curioasa cat costa asa o super cresa, presupun k in jur de 700-1000 euro, nu?
Anca si eu sunt pentru cresa, chiar azi am vazut un comportament la o bona din categoria Asa nu :D
Lasa copilu sa doarma, ca atunci creste
/si Maia de cand sunt caldurile astea doarme mai mult. Uneori si 3h la amiaza, ea care dormea maxim o ora :D

Michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claumarcoci spune:

Mama mia ce somnorosi sunt bebei vostri, de asta David nu doarme,l-au furat altii pe Mos Ene

Vorbiti de crese,bone si eu fac parte din acesta categorie, asta m-am hotarat oficial sa ma intorc la un an la munca si voi merge pe varianta bona, am 4 luni la dispozitie sa o gasesc pe cea perfecta si sa-mi decorez casa cu video .

Lena cum 700-1000 euro?? zi ca ai vrut sa zici lei

Noi ieri am avut un nou episod de alergie dar care l-am gestionat cu calm, tind sa cred ca nu e pe fond alimentar.., ieri ii dadusem cartof dulce, aliment care a fost testat ,papand vreop 3 zile..

Problema este ca la fiecare episod, in zona scutecului se face ros si nu prea se duce , acuma asta ce-o fi iritatie, DA,eczema, offf mor in termeni..., faza e ca bb nu e deranjat, nu-l ustura,sper si zic eu.

Au mai aparut bubitele de la caldura,pe fatuca evident, astea cum se trateaza?

Pupam si noi toti bebei bolnaviori si pe mamici sa treaca cu brio peste incercari

Fugim la plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Fetelor ce faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

salut fetele

Anca.. de ar trebui sa imi las copilu peste noaptee la cresa,as turba.. in fras de bani, ce ma enerveaza ca astia ne conduc..ce fain era pe vremea trocului

Rach.. imi pare rau ca sunteti bolnavioare.. nu te invinovatii ca nu e de la curent

Bunny .. offf pt NOa

Michela.. las-o sa marga in tabara , daca isi dorste bininteles, si aveti incredre

Lena nu ne-ai zis cum au iesit analizele Maiei.. Fe, Ca?

Clau .. imi pare rau pt DA.. nu ati fost la un dermatolog?

Noi declaram razboi scutecelor de la DM , ne-au facut bubite multe p spate si picioare.. multumim Creolei ca ne-a salvat

in 2 mai ne-a spart un coltisor gingiuta.. de asta de 2 nopti doarm cu mine in brate

Mergi la inceput

la crese costa intre 1000-1400 lei, mi se pare rezonabil.
Sei si mie mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca o sa stea mai mult la cresa decat cu mine, si bineinteles ca ma rog sa nu am nevoie niciodata sa il las noaptea sau in we, dar atunci cand stii clar ca nu ai cu cine sa il lasi nici macar cinci minute incepi sa iti iei si astfel de asigurari, nici nu stii ce se poate intampla.

de maine ma apuc sa ma uit si dupa bone.

voi ce faceti cu bebeii dupa 1 an?, oare sunt singura care se gandeste sa-l abandoneaze la cresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

ANCA.. nu avem c face , de asta apelam la x sau y.. nu am zis cu referinta , ci doar ca e aiurea viata, eu bussiness woman, care voiam cariera , ma gandesc ce bin era in patriarhat cand femeia statea si crestea copiii
Eu o sa o las cu mama...

Mergi la inceput