Strugurasi de Sept-Oct 2011 *55*
Raspunsuri - Pagina 16
Hayat_Kh spune:
Buna dimineata,dragi mamici! Va scriu repede cateva despre noi de pe telefon. Razvan a trecut bine peste operatie. A fost ceva mai complicata,dar am scapat doar cu o sonda pe uretra. O sa fie nevoie sa stea cu ea timp de 8 zile. El se comporta nesperat de bine,atata timp cat calmantele isi fac efectul. Cand incep durerile e cel mai greu. Mi se rupe sufletul cand il aud cum plange si transpira tot de durere. Atunci nu ma mai lasa nici sa pun mana pe el.:-(
Vreau sa va multumesc tuturor ca ne sunteti alaturi si sa va urez petrecere frumoasa celor care ies sa sarbatoreasca 1 mai.
Noua maine o sa ne dea drumul acasa. Am emotii in privinta asta,pentru ca mi-e teama de crizele de durere,cum o sa le gestionez si de grija sa nu isi scoata sonda.
Pupam toti copilasii bolnaviori si pe mamici.
Mai multe o sa va scriu dupa ce ajungem acasa.
_
Mami fericita de Razvan Octavian 15.09.2011
Vizitati Sifonierul Strugurasilor
broome spune:
Salutare fetelor,
Nu am mai scris de mult timp dar cel putin odata pe saptamana imi mai arunc un ochi pe la voi sa vad ce mai fac strugurasii! Am inceput lucrul de doua luni deja si pur si simplu nu mai am timp de nimic.. intru si mai citesc uneori cand alaptez dar de scris greu sa scriu cu o mana..
Hayat sanatate multa si recuperare usoara si rapida lui Razvan
Lali, grozav filmuletul, e o dulcica Teodora! Din linkurile de pe youtube am vazut-o si pe Beatrice de May, o scumpete! Vreau sa va pun si eu un filmulet cu al meu struguras, sa vad daca reusesc.
Despre noi: de cand am inceput lucrul se trezeste de 3-4 ori pe noapte iar la ora 6 imi suna ceasul.. a fost tare greu in primele saptamani, nici acum nu e mai usor dar m-am mai obisnuit ca nu am de ales..
Avem 6 luni si un pic, cred ca avem in jur de 8kg - o sa-l masor cand ajungem la vaccin, ne taram pe burta de zor, nu avem inca nici un dinte si... nu vrem sa ne diversificam
Fetelor, stiu ca voi sunteti inaintate bine la capitoul asta, spunet-mi si mie va rog cum a fost in primele zile de diversificare? Eu v-am citit de parca degeaba am citit ca am uitat tot
Noi abia Sambata acum am inceput cu morcov fiert, in prima zi a inghitit el acolo vreo juma de lingurita, a doua zi f putin, iar a treia si a patra zi nu vrea sa mai inghita neam... Sta cu mancarea in gura, deschide gura ca si cum ar casca dupa care impinge mancarea afara.. Daca insistam sa-i mai dam incepe sa planga/maraie.. in seara asta a vomitat lapte branzit cu mult lichid culoarea morcovului in cantitate destul de mare.
A, si in plus i-am dat in vreo 3 dati in ultima luna sa suga mar si de fiecare data i-au iesit pete rosii pe fata si bubite in locul unde l-a atins marul pe langa gurita.
Nu stiu ce sa fac acum? Sa opresc cateva zile tot? Sa incerc sa-i dau baby rice? Sa fie ca nu-i place morcovul si sa incerc cu altceva?
oanaiasi spune:
Olaaaa
hayat, ce vesti minunate! Ma bucur mult ca sunteti bine! O sa teaca si durerea si o sa uitati episodul asta dificil. important e ca totul e bine! Ma bucur enorm!!!
lali, e adorabila teo! Mi a placut maxim de ea!
may, se vede ca ai inceput munca! Ne vizitezi rarut.
noi facem nani dupa o masa copioasa. a mancat orez cu banana si para. se bateau turcii la gura ei. cu greu m am convins sa i dau..voiam sa mai astept pana la 9 luni. oricum , nu cred ca mai pupa curand alta portie.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
May3 spune:
zubi, ma gandesc sa nu se sperie. un bilet e cam scump, plus ca e pe seara. nu stiu ce sa fac, ca mi-e ca ajungem acolo, platim o gramada de bani si plange :D
oana, da, nu prea mai am timp.
lali, am uitat ceva. roaga-l pe tati sa nu mai fumeze pe langa fata :(
hayat, ma bucur ca sunteti bine. saracutul Razvanel :(. va pup.
broome, incearca cu baby rice.
daca nu da-i ceva mai dulce.
la mine n-a mers baby rice, nici morcovul. i-am dat mar copt si a mers :)
apoi i-am introdus legumele.
mai intai pastarnacul ca e mai dulce, apoi am incercat-o iar cu morcov etc etc.
bafta
e foarte dulce prichindelul cum zambeste :)
multumim de complimente :)
seidana spune:
OLA fete dragi..
MAY.. nu m-am suparat dar si azi ca si ieri am scris un mesaj lung si inainte sa d au send l-am pierdut ..
Eu as merge la circ , a mea e fascinate d porumbei cati, gaini, orice animal.. la catei e bau.. la porumbei uu, la gaini iii .. mereu l vorbeste.. De inteles nu o sa inteleaga mult , clar…. eVentual chiar la o ferma sau zoo…
ZUBI.. suntem mereu pe afara , de asta asa rar..
Sau poti face din unt , niste fursecuri cu nuca… Eu la crm cu unt nu ma prea bag pt ca mama nu mananaca grasimi (e la un rgim permanent din cauza unor boli digestive) Meniul arata bine
LALI.. super dulc motuletzul mic… ce fain ca ai putut sa o filmezi.. noi de Paste am inceput sa n jucam cucu bau cu pernita ei, exact la fel.. noi contrariati de ce fata desteapta avem n-am agitat sa aducm camra sa o prindem in actiune, la vazul camerei .. ea ciu ciu.. .. am mai incercat o data de a tunci dar pt ca intrerpt iar din joaca am reuntat la idea filmuletului si am zis sa n bucuram de ea..
BrOOME.. la inceput e greu cu divrsificarea, rabdare multa.. Super dulce minunea ta, si ce fain e la voi..palmieri
HELLENA..e f usor sa gassti boli, din fiecar boala avem cate un symptom, mai greu e sa ne mentinem sanatosi.. insa in ritmul anxietati sigur te imbolnavesti ,.. si mai stii aia cu raul e atras de gandurile negative nu?
Petru e un copil normal cu apucaturi copil normal.. si ELA da ca disperata din maini si din picioare cand e vesela si atat de tare incat abia o mai tin in brate..
APoi daca ar avea ceva l-ai iubi mai putin? Ar fi tot copilul tau si ai fii 120 % langa el..
IERI a fost o zi superba u Pinky si adorabilul de DANI si Creola si Elisa
Noi azi am mancat branza cu banana , si piure de mazare su pstarnac, diseara i dau orez cu mere
alayna spune:
Brome ,nici a mea n-a fost mancacioasa la inceput ,acum e mai ok ,noi am inceput de vreo 2 saptamani si foarte putine alimente i-am dat pana acum ,le numar pe degete iti dai seama ca e totul nou pentru ei,nu sunt obisnuiti cu gustul
Mie mi-a refuzat marul la cuptor si dupa vreo 5 zile i l-am dat din nou si l-a acceptat .
Incearca bostan sau pastarnac,sunt aromate !
PS ce zambet mare si frumoosss are !!!!!!!!!! Ce dulce statea el langa geam asteptand-o pe mami sa vina acasa
May , sa nu se supere fetele mele sau chiar tu ,dar cred ca Bea n-o sa inteleaga nimic de acolo si nu numai ea,ci toti la varsta ei .Nici nu stie de clown sa se amuze ,sa auda glumitele lui si sa se distreze
Poate gresesc ,dar eu n-as duce-o acum daca ar fi sa merg .
Nepoata-mea avea 3-4 ani cand am dus-o la circ si plangea intr-un hal ca am stat in usa de la intrare sa prind si eu ceva ,plangea si acolo cand zarea animalele in arena .
De muzica nu cred ca s-ar speria ,noi mergem aproape in fiecare sambata in restaurant oriental la belly dance si nu pot sa-ti descriu ce muzica la maxim au ,parca zici ca esti in club ,ma asteptam sa planga ,sa se sperie dar a fost foarte curioasa ,nu scapa dansatoarele din ochi nici o clipita
Poate i-ar place la circtotusi ....nu stiu ,e alegerea ta !
Ar sta 2 ore in brate pe genunchi ? Sau s-ar plictisi ?
Hayat ,multumim pentru vesti ,lasa ca o sa fie bine ,Razavn este un baietel puternic si va petrece si peste asta
Jade ce mai faceti ? Cum e T ?
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
alayna spune:
Intrebare : mai folositi acel colac de inot pentru bebelusi ? I-as cumpara si eu fetei mele un colac sa mergem la piscina si nu stiu dupa ce ma orientez ,ceva idei ?
Aseara ma uitam la Ela ce fericita era ea in cada tare dragalasa si fericita mai era
Sei , il mai folisiti ?
Lena ,dar voi ?
Ce face Maia ,ce mai papa ?
P.S Noura mea e indragostita, nu de dr de la tv sau cine stie ce...ci de un baietel de varsta ei cu care ne intlanim zilnic pozele facute de paparazzi sunt puse pe contul comun de yahoo , pur si simplu se urca pe acel baietel trebuie s-o tin in frau de mititica iar el se teme de ea ,plange de fiecare data cand- o vede
Mamica fericita de bebe NOURA (09.10.11)
Creola spune:
Buna seara,
Alayana- multumim de
May - ce bine papati ...si felul I si II!Si parerea mea e ca totusi sunt inca mici pentru circ.(din proprie experienta)Pe Sarah am dus- o cand avea 9 luni si s-a plictisit ,cum spunea si Alayna 2 ore e mult pentru ei ,chiar daca sunt multe reprezentatii cu animale.Mai repede o plimbare la zoo.
Hayat-o imbratisare si un
Broome - cred ca cel mai bine ar fi sa incerci si altceva.Degeaba ,mama e mama ...cum i s-a luminat fata cand te-a vazut
Claudia-la Cj a inceput tratamentul de deratizare ,anul trecut nu prea au fost ...sper sa nu mai fiu nevoita sa o mai dau si cu spary, creme impotriva tantarilor.Eu stiu de Autan ca e pentru asa ceva.
seidana spune:
ELA mea nu stiu ce a patit da a adormit pe burta, am intors-o inainte de somnul profund de 2 ori da tot p burta a ajuns, cu mana sub ea,
ALA.. nu mai folosim colacul de la 4 luni, de cand a invatat sa se intoarca pe burta si a luat cateva guri bune de apa..
Am vazut ceva colace pt bebe mai marisori, www.google.ro/imgres?um=1&hl=ro&biw=1366&bih=604&tbm=isch&tbnid=s-1w8g9xxzsKVM:&imgrefurl=http://www.wrapmamashop.ro/ro/articole-pentru-vara/342-colac-swimtrainer-classic-rosu-4039184101100.html&docid=tBWl0i13zurzWM&imgurl=http://www.wrapmamashop.ro/1143-thickbox/colac-swimtrainer-classic-rosu.jpg&w=600&h=600&ei=ikGgT53DENOK4gSZ5MH_Ag&zoom=1&iact=hc&vpx=939&vpy=129&dur=2132&hovh=225&hovw=225&tx=150&ty=114&sig=114975678394291834970&page=1&tbnh=128&tbnw=128&start=0&ndsp=24&ved=1t:429,r:6,s:0,i:75" target="_blank">aici
broome spune:
Multumesc fetelor de aprecieri si raspunsuri , va dati seama ca mi s-a umplut inima de bucurie. Apropo de asta, nu stiu daca va amintiti ca va ziceam cand am inceput lucrul ca nici nu se uita la mine cand veneam acasa de la job, iar acum ma intampina cu un zambet laaarg... iar aseara cand am intrat pe usa instantaneu a inceput sa se tarasca catre mine!!
Tare as vrea sa vad poze cu toti strugurasii dar cum eu nu sunt activa pe forum nu pot sa cer sa am acces. doar cand mai puneti cate un link pe forum si pt noi cele fara acces :)
Hellena, nici al meu nu raspunde cand il strig pe nume mai ales daca stie ca sunt in zona (cred ca in mintea lui e ceva de genul de ce oare ma striga... nu ma vede ca sunt aici si am treaba..). Incearca sa-l lasi 5-10min sa se joace singurel (dar sa nu inceapa sa planga) dupa care sa te duci la el si sa-l strigi. Asa am facut eu cand aveam si eu aceiasi pitici ca si tine :)
Cu fixatul becurilor, al meu s-a uitat la veioza de pe noptiera de cand s-a nascut pana cand a inceput sa se intoarca singur. De atunci e atat de preocupat cu intorsul, mersul de-a busilea, cataratul pe tot ce prinde ca nu mai are timp de uitat la becuri...
Al meu mai face o faza, cand il iau in brate si ma uit la el NU se uita la mine! Intoarce privirea si se uita la taicasu sau la orice altceva dar nu la mine... la fel daca-l ia taicasu in brate nu se uita el neam, se intoarce si se uita la mine daca sunt pe acolo.. pediatrul nu a parut ingrijorat deloc...
Deci si la voi a fost la fel la inceput, refuzand mancarea..
Azi o sa incerc sa-i dau azi baby cereals sa vad cum merge.. daca tot nu accepta fac o pauza pana sambata cand o sa fiu eu cu el acasa si o sa-i dau..? mar copt? Daca are alergie la mar crud inseamna ca o sa aiba si la mar copt??
Si acum intrebare technica, voi coaceti un mar? :D Sau mai puneti ceva pe langa mar in cuptor? Ceva idei? Ca parca sa consum curent o ora pt un mar nu-mi prea vine...