Strugurasi de Sept-Oct 2011 *55*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

Neata !
Hayat suntem cu ganduri bune alaturi de tine si de R.
Hellena, mie Petru mi se pare un copil normal pentru varsta lui. Nici al meu nu intoarce capul cand il strig - decat foaaaaarte rar. Si al meu da din cap stanga dreapta cand e obosit, se uita la becuri (cred ca are o pasiune pt asta )etc etc. Asa ca...relax

Mergem azi sa cumparam hainute de vara pentru bebe. Abia astept !!!

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata,

hayat, ne rugam ca totul sa fie bine si R. sa iasa victorios si sanatos din operatie!
hellena, si eca da din manute de multe ori si misca capul stanga dreapta ai alescand e incantata de ceva, o laud sau mai nou pe muzica.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza fete dragi!
Am mai scris in msj ieri dimineatza tot de pe tel si can dsa il trimit s.a descarcat tel si dus a fost...

Hayat - ma rog pt R. Asteptam vesti cu nerabdare...sunt sigura ca totul va decurge f bine.

Michella - m.am gandit la voi! :-* Felicitari pentru ambele evenimente fericite! Tare mandra trebuie sa fii si ai si toate motivele! Abia astept sa va cunosc! :-*

LALI - te pup! uite ada fara motiv aparent! ;-)

Dbunny - ce face Noa? Cum e cu ochisorul?

Sei - imi place cum ai spus ca vrei doar sa inveti sacresti frumos pe Ela! :-*:-*:-*

Zubi - un pupic si tie.Si lui Ayu unul"

Despre noi: ieri am fost nasi. A fost minunat totul! Am abut asa o stare de bine de nedescris! Mi.e draga tare finutza! Am fost mandra nevoie mare ca eram singurii de acolo cu doi copii si toti erau cu ochii pe noi cum dansam cu copiii in brate si ne pupam mereu...Indra a fost de nota 20. A dansat toata noptea, o clipa nu a stat pe scaun. Intra singura in hore, vorbea cu oamenii, radea...tare draga mi.a fost ca este asa dezinvolta si prietenoasa! Sper sa pun poze pe FB!
Azi e o vreme superba si vom merge toata ziua la gratar cu finii, deci inca o zi incarcata si frumoasa!

Mariana - cum a fost la nunta? Pupicic.

Anca - pe unde mai sunteti? Va distrati?

Va pup pe toate si sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

hayat rugaciunile noastre sunt pt Ravan, pt tine, si pt dr ce-l opereaza, s-o faca extraordinar de bine

Citat:
citat din mesajul lui Creola

D-bunny -eu din cate stiu,la conjunctivita nu e indicata spalarea cu ceai de musetel ,nu se spala ochii nici cu apa calda si nici comprese nu se pun deoarece ele intretin atmosfera calda si umeda propice inmultirii microbilor.Eu as spala-o cu ser sau daca e mai grav poate si o picatura de colir.

asa mi-a spus si-o amica farmacista, ser, caci musetelul in pungutele celea mai poate contine si polen ceea ce la varsta asta e f alergen si se inroseste ochiul si mai tare. Am spalat-o doar odata cu musetel, restul cu ser, sincer rezultate am vazut mai bune la musetel, se curata mai frumos ochiul...

Ochiul e mai bine, in schimb mucaie rau, a tusit toata noaptea, la 4 i-am bagat un supozitor, si uite asa am dormit de la 5 la 8.3o.Ieri a fost si nitel calduta. azi cumpar Stodal granule, fiindca siropul de tuse rezista in stomacel maxim 3 secunde, apoi zboara cu tot ce-i in stomac...

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

ollaaa
Michella, felicitari pt copii, ai si de ce sa te bucuri si sa fii mandra:)

Mai fetelor, eu nu am facut niciodata radiografie lui Ayan, presupun ca daca dr nu ne-a recomandat inseaman ca e bien

Hayat draga de ea, prin ce o trece ea acuma

Nanna, ce de activitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

michella am uitat sa te felicit pt fetita talentata!!

nanna sa pui poze sa te vedem nasica!

nimeni nu stie nimic de Razvan¿ n-o suna nimeni pe hayat¿

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

michella am uitat sa te felicit pt fetita talentata!!

nanna sa pui poze sa te vedem nasica!

nimeni nu stie nimic de Razvan¿ n-o suna nimeni pe hayat¿

Dbunny cu Daniel (23.11.2006) si Noa (1.oct.2o11)

Buna fetele.
Am vorbt ma devreme cu Hayat,iiesise Razvan din operatie si il asteptau pe dl doctor sa le spuna date ma exacte. Hayat era linistita.

Michela, lasa mami ca nu iti lauzi degeaba copila! Felicitari pentru talent !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Hayat, ma gandesc la tine si la Razvan sa va ajute Divinitatea sa fie totul bine, iar pt bebe mic si scump recuperare cat mai usoara!
Lali, ma bucur sa aud ca Hayat si Razvi sunt bine, eu le-am trimis un sms, de teama sa nu deranjez daca sun...imi imaginez momentele prin care trec si nu vreau sa ii deranjez. Ma rog in continuare sa le fie bine!

Bebe Petru de ieri, de cand cu becul din parc, da din cap stanga dreapta la interval de cateva ore. Nu stiu ce e asta! Pana acum nu a mai facut-o! am vazut ca daca vb cu el si rad, cand bat din palme si aplaud rade si el si da repede din cap stanga dreapta.
Tre' sa spun ca in ultimele zile a facut MARI progrese atat de motricitate cat si psihice. Vizibile. Poate e in legatura cu asta sau SI cu asta...habar n-am

Mergi la inceput

Alayna,Helena nu si-a mancat pumnii deloc la datul marului cu bscuite, doar ne-a dat dreptate dar a facut mai departe cum a crezut ca ii e mai usor,si mananca Petru. Pe mine personal ma sperie faptul ca ne da ntotdeauna dreptate , are un stil al ei de a te lua prin invaluire,zice ca tine si face ca ea.
Cat despre sot ,eu ii am pe socri asa. Mereu "vad" cate ceva. La un moment dat li se parea ca Paul ar fi in urma psihic. Nu iti zic ce reactie am avut !

Helena,tu stii ca imi esti draga,si ca de la inceput ti-am zis ca prieteni nu iti sunt cei care iti dau mereu dreptate(indiferent ca o ai sau nu) ,ci cei care iti arata cand gresesti. Imi pare rau ca te-am luat iar tare,mereu zic ca e ultima oara ,si nu am nici o scuza . Daca doar ne dai mereu dreptate dar tu iar si iar ii cauti nod in papura si crezi ciudatenii de tip " mi-a prezis o prietena" care numai pretena nu iti era... Nu e cea care iti spunea sa avortezi ca o sa aiba nu stiu ce chestii? PRogrameaza cat mai repede copilul la oftalmolog ca sa te linistesti si gata. Eu am tot cautat ceva simtome pentru aceasta malformatie despre care ai scris tu,si nu am gasit decat ca nu exista tratament. Nu tu simtome,nu tu particularitati,nu tu poze ,asa ca nu stiu ce sa zic decat ca m-am holbat mai mult de o ora filmulet cu filmulet,si am cautat fiecare "defect" pe care l-ai scris tu si nu le-am gasit. Nu pare sa aiba nici o diferenta la ochi, este un copil mai serios,dar daca vezi filmuletele mele cu PAul,ai sa gasesti asemanari foarte multe la aceeasi varsta. Chestia cu becurile (luminile puternice,becurile colorate, jucariile ce zbarnaie,se rotesc, scot zgomote sau lumineaza) acapareaza mereu atentia copilului la aceasta varsta. Ai mei cauta contactul fizic,vor sa te atinga,sa te miroasa ,sa te guste, dar avem si prieteni care nu suporta sa fie atinsi , nu se intind la alti copii,nu ii iau de mana. Fiecare este altfel. Ca sa fii si mai linsitita poti programa pe Petru la un pediatru competent,sa ti-l intoarca pe toate fetele,sa stea cu el cel putin o jumatate de ora ,la o ora la care sa nu ii fie somn sau foame,sa il observe,sa se joace cu el, sa il studieze,si sa iti spuna daca este vre-un punct la care sa lucrezi.Cu toate astea,eu sunt sigura ca Petru e perfect dezvolat, ca nu are nici un minus si asa iti va spune si doctorul.

Sa stii ca ei descopera zilnic cate ceva nou,si exploateaza la maxim .Teodora a descoperit ca isi poate "rula" urechile. E asa haioasa cum si le ruleaza cand pe una,cand pe cealalta,cand pe amandoua ! Asta cu stanga-dreapta o face si ea,uneori de uita fix la mine sau la Paul.Din cate am auzit e posibil sa le placa senzatia de "Ameteala". Sa vezi cand a descoperit ca are limba! Toata ziua se tragea de ea si facea ca tractorasul! Azi am filmat-o cum se juca "bau" cu mine,se ascundea dupa un prosop de plaja .

Mergi la inceput

Teodora se joaca "bau" cu noi [D:] : http://www.youtube.com/watch?v=mSWLzHlKW_A&feature=channel&list=UL

Ps,faceti abstractoie de moaca ciudata ,si de bretonul sculat , eram dupa doar aproximativ 4 ore se somn,si alea intrerupte, cu remi jucat de ieri la pranz pana azi pe la 16 ,cu pauza de somn,alea putine ore .

Mergi la inceput