**Prichindei nazdravani 2008!** (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Tatiana eu zic sa ii arunci, nici eu nu prea am chef de nimic, o sa sterg repede cada, chiuveta si vasul de toaleta si gata ca m-am saturat de mi sa luat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in
Eu nu mai gatesc,sunt la cura.Am noroc ca se mananca bine la gradi,sotul mananca la servici,le mai fac ceva seara din cutit,si am scapat.Sincera sa fiu,nu mai am chef de nimic de vreo cateva zile.Zic ca intorc casa cu fundul in sus,fac aia,fac aialalta,dar cand ajung la fapte...pauza.zici ca-s legata de maini si de picioare.Si doar sunt singura nu ma deranjeaza nimeni.Dar pur si simplu nu am chef.Cred ca am imbatranit inainte de vreme

tatiana

Fii serioasa, doamna! Ce-ti veni cu batranetea ? Noi vom fi forever young . Lasa-le-ncolo de treburi... o sa le faci cand o sa fie nevoie . Asa ce figuri imi face ...saptamana viitoare-l trimit la doctor...asa ca voi lipsi motivat cateva zile....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gherman_in

Vezi tu Mariana,numai minuscule nu sunt.Poti sa-ti agati basca-n cui,asa sunt de lungi.De aia nu stiu ce sa fac.

tatiana

Arunca-i! Nu cred ca faci gaura-n buget...Mai bine asa decat sa va imbolnaviti, Doamne fereste!

Mergi la inceput

Sau pe cei potriviti ca marime poti sa-i plantezi intr-un colt al gradinii . Din cate stiu nu sunt pretentiosi la crestere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Acu fug la camara.Si apoi o tai la Deva,dar de data asta vreau sa merg cu Maxi Taxi,poate aduc atomicele cu el.Daca ne lasa tati...V-am pupacit.

Mergi la inceput

Acum am terminat de bucatarit, ma duk sa frec repede in baie si gata ma pun si eu un pic in pat ca deja numai pot, in camera am cat ordine, astazi vreau sa vad daca Delia a mai mancat bataie, si cum s-a comportat

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Doreste cineva o ? Poftiti, e fierbinte si aromata !

Va doresc o zi buna !

Mergi la inceput

Mariana la chiar am mare nevoie ,Delia astazi iarasi a plans dimineata la gradinita si nu inteleg motivul, mi-a spus ca ii este frica ndar nu stiu de ce sau de cine ii este frica.

Astazi voi o ciorba de perisoare voi deoarece maine ma voi duce la curatenie si le vreau sa fie facute

Mergi la inceput

Salut, Alina ! Imi pare rau pentru Delia. N-ai reusit sa afli ce i s-a intamplat? Ce-au spus doamnele ? Sa ai spor in toate !

Las si o melodie ca sa incepi muncile in forta...

Mergi la inceput

Mariana sper sa am spor, sa reusesc sa le fac pe toate, tre sa merg pe varfuri ca ai mei inca dorm, eu am reusit sa

Mergi la inceput