**Prichindei nazdravani 2008!** (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Buna seara!

Mii de scuze pt lunga absenta, dar la serv nu mai am acces la net, in speta la diverse forumuri, s-or fi prins astia ca stau mult pe DC. Noi suntem bine, Claudia merge la dansuri in continuare, a luat si locul I la un concurs national de dans, acum ne pregatim pentru urmatorul concurs. Dragos creste vazand cu ochii.
Va pup pe toate si sper ca macar seara sa mai am timp sa va citesc si sa si raspund. Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Poftiti la si verde.
Ieri Delia cand a venit de la gradi mi-a spus ca un baietel i-a dat cu palma in capul pieptului si toata ziua sa vaitat ca o doare, azi dimineata cand am dus-o a inceput sa planga imi era o asa mila de ea.

Sa va spun o perla de a Deliei, ieri cand am intart in casa dupa ce am ajuns de la gradi, mi-a spus ca citez"educatoarea mi-a spus uite fata aici litera D nu o vezi", la care ea a spus citez" dece ma trateaza ca pe un animal de companie ca eu nu sunt animal de companie, eu sunt un om ,nu cainele sau pisica ei"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarianaPop spune:

Buna dimineata !

Alina, multumim de cafelute si ceaiuri ! Delia, draga de ea ...Inca nu-i trecuse supararea. Eu nu vad ce cauta persoane fara rabdare in meseria de educator.... Ar trebui sa le faca si lor din cand in cand evaluari psihologice....

Discordia, ! Felicitari Claudiei! La mai multe premii ! lui Dragos, e flacaiash de-acum... ca doar mai are putin si implineste 2 ani .

Doinita, ! Ce reactii au avut doamnele de la gradi ca urmare a intalnirii cu sotul tau ? Teo cum mai e? Tot supi ?

Tatiana, cum fu la dintar ?

Va doresc o zi linistita ! La noi e innorat si cam racoare...

Mergi la inceput

Mariana eu habar n-am cum sa reactionez in cazul acestui baiat, si voi vorbi astazi mai multe cu educatoarea.
Si la noi picura de dimineata cand am dus-o pe Delia la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Ehe hee,Mariana,super la dintar.A zis ca de Daria nu are timp,numai de mamiCe sa-ti spun,stat pe scaunul ala nemiscata 3 ore,lucrata incontinu cu freza aia,ca numai cand aud zgomotul ma cutremur,vreo 8 intepaturi,cu anestezic,frica de rigoare,dintaru tot asa si el,fara pauza,delicat.Acum astept dintii,vreo 4 la 165 E bucata.M-a bagat in faliment,dar odata ce am inceput nu mai pot da inapoi.Fetele la gradi,eu acasa,cred ca ma duc sa fac ceva prin camara,sa mai arunc ce a incoltit.Ce stiti,sunt cartofii incoltiti toxici?Voi ii mai folositi,sau ii aruncati?Ca eu am un sac si nu stiu ce sa fac cu ei.

Si bineinteles impiedicarea programata s-a realizat cu succes!Cica omu:ti-ai intins iar parul?La care eu:nu,doar l-am pieptanatsi a mers...asa...

Mergi la inceput

Si eu m-am impiedicat ieri de doua ori, al meu sot a fost liber si am profitat si noi ca cine stie cand se mai intampla, eu acum o mancare de fasole verde si apoi vreau sa mai aranjez prin baie

Mergi la inceput

Tatiana, ! Cam nashpa sunetul ala ascutit si mai ales cand se degaja fumul ala...bleah...Lasa, nu te mai gandi la banuti asta-i o buna investitie pe termen lung .

In privinta cartofilor, daca au coltzishoare minuscule, nu cred ca ar fi toxici. Acelasi lucru e valabil si la ceapa.

...Vezi...totusi omu', dragul de el, a remarcat o schimbare....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina_satena

Si eu m-am impiedicat ieri de doua ori, al meu sot a fost liber si am profitat si noi ca cine stie cand se mai intampla, eu acum o mancare de fasole verde si apoi vreau sa mai aranjez prin baie

http://alinahandmade.blogspot.com/

...la cat mai multe inainte! Chiar ma gandeam sa te intreb ce mai ...

Mergi la inceput

Ha ha ha,vezi Alina,macar la "impiediceala"va potriviti,aveti si voi numitor comun.Poate de aici se dezvolta si altele...Spor la bucatareala.

Eu nu mai gatesc,sunt la cura.Am noroc ca se mananca bine la gradi,sotul mananca la servici,le mai fac ceva seara din cutit,si am scapat.Sincera sa fiu,nu mai am chef de nimic de vreo cateva zile.Zic ca intorc casa cu fundul in sus,fac aia,fac aialalta,dar cand ajung la fapte...pauza.zici ca-s legata de maini si de picioare.Si doar sunt singura nu ma deranjeaza nimeni.Dar pur si simplu nu am chef.Cred ca am imbatranit inainte de vreme

Mergi la inceput

Vezi tu Mariana,numai minuscule nu sunt.Poti sa-ti agati basca-n cui,asa sunt de lungi.De aia nu stiu ce sa fac.

Mergi la inceput