F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)
Raspunsuri - Pagina 8
ella81it spune:
YLARI imi trimiti si mie niste compot de visine?Maine trimit sotul la magazinul romanesc sa vedem daca gasete
VIRGINIA si eu tot la master chef ma uit,asa mai fur si eu idei
Va invidiez pe cele care mancati mult si nu puneti deloc pe voieu ma ingras doar privind mancarea!
Ella36+ cu Matteo si mamica de Alex(14.06.2008)
elena_gd spune:
Seara buna burtici!
Astazi a fost cald si bine la noi, asa ca dupa scoala m-am oprit la coafor si m-am frezat de primavara, fara vopsit ca nu vreau sa-l intoxic pe bebster si apoi o tura la Sephora de mi-am luat un fard nou de pleoape, ca prea arat a taranca de cand cu sarcina si am un feeling ca nici dupa ce vine bebs n-o sa ma rup de eleganta, cel putin primele luni.
Ylari si eu as rontai in continuu, dar nu ma lasa glicemia lu peste. Da am o intrebare: cine iti gateste tot ce mananci??? eu si de aia mai fac foamea, ca nu-mi place sa gatesc, iar la ritmul in care mananc eu ar trebui sa gatesc non-stop.
Diana, Anxy mai scrieti cate ceva ca altfel o sa credem ca ati nascut.
Mai fetelor eu ma tot gandesc la Mirina, sincer imi fac griji ca de atata vreme nu avem nici o veste de la ea.
Elly te asteptam cu Babyboom acasa!
Ma duc sa ma infing intr-o feliuta de pizza ca papa iubi, deja am la activ o inghetata de la McD, ca nu m-am putut abtine sa nu intru, o sa schimb traseul de plimbare ca nu se mai poate.
Elena 33+ cu Bebster AMR 6+
2liniute spune:
awww vb de mancare
eu am luat deja 15 kg... am 72 kg la 160 si nu mai pot sa ma misc sunt mareeeee tot ce pap se pune, uneori cred ca si apa care o beau ma ingrasa
am vazut ca ati vb de depresii dupa nastere... mie imi e sa nu fac una inainte la cat de grasa sunt
asa aratam acum 2 ani: https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/InainteDeSarcina#5735033692733917602
si asa arat acuma... https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/BurticaLa32Saptamani#5735032504086710690
acum cateva saptamani speram sa pot slabi dupa nastere cu fructele care vor aparea... dar cand fac compatarie intre poze, nu mai sunt asa intrezatoare
ma consolez cu gandul ca puiul e bine si ma bucur mult cand misca, mai nou bat burtica cu degetul si el imi raspunde cu un sut , imi vine sa-l mananc
ma bucur ca voi sunteti bine si bebelusii mai stau la caldurica, dar pt tine virginia pun si eu niste motate
Anca 32+ (7 luni +)cu AMR 7+
burtica la 32s https://picasaweb.google.com/114955754890412218353/BurticaLa32Saptamani#
fotografii de la cununie (la 20 de saptamani): http://fotosivideo.blogspot.com/2012/01/irina-si-marian.html
miha81 spune:
Si eu tot la master chef...cine ma pune...
2liniute poza 2 ai facut-o mai din departare si nu prea vedem bine.
Eu sper sa pot da jos kilogramale mai repede ca la prima sarcina ca atunci tare greu a fost.
DENISA mami de Bianca (21.12.2006) si insarcinata in 34 saptamani cu PAUL FILIP
alina_gabi spune:
Mai fetelor, dar ce vorbiti voi acolo de atata mancare si fara sa va ingrasati? E normal asa ceva?
Eu pana acum am pus 14 kg, dar aveam multe si de dinainte si nu-mi mai place deloc sa ma uit la poze cu mine de acum.
Apropos de asta, am cumparat de la plafar ceai de chimen, fenicul si anason ca asa mi-a zis mie dr ca e bine sa beau dupa ce nasc pt lactatie si colici. Si ce credeti ca scria la anason: "stimuleaza pofta de mancare". Pai asta imi trebuie mie cand si asa o sa am peste 70 de kg?
Oare cand vine Elyshor cu bebitul ei acasa?
Alina cu bebelusa 36+
mi_bebelina spune:
Seara buna fetelor!
Da' aveti logoree, nu gluma.......abia-abia pot tine pasul cu voi.
De mancare, parca simt si eu de cateva zile ca mananc mai mult....imi e frica sa ma cantaresc..poate totusi imi revin.
Noutati nu am....am mai zis, la munci e tare bine...ma simt ca si cum bebe nici n-ar fi....
Andra, voiam sa-ti spun de PM, dar cred ca deja mi-ai raspuns. Fug sa citesc si gata, nani...maine alta zi de lucru.....macar bine ca pot dormi noaptea.
Vise minunate va doresc!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
stefulici spune:
Neata gagici!
Am fost si eu la eco azi si l-am vazut pe bebe mic!de o luna nu l-am mai vazut!
La 32 de sapt are 1650... mi-a zis ca-i cam slabut, insa e in limite.
Sper ca e ok... la voi cat au av bebeii la 32s?
Speram sa fie mai dolofan ptr ca atunci cand imi scoate cerclajul sa nu-mi fac procese de constiinta ca e prea mic dc mi se declanseaza nasterea! vroiam si io sa ma plimb, sa fac treaba si alte treburi de mult apuse... Poate totusi recupereaza... sper!
Pupici la scorpii si nu numai!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
carmenstar spune:
Si eu abia tin pasul cu voi, harnicutelor :).
Am avut azi iar o zi plina si cum mi-am format deja obiceiul, inchei ziua citind din mesajele voastre. Tare-mi place forumul asta!
V-ati ingrasat spuneti? Si eu tot, tare tare m-am mai ingrasat de mi-e frica sa ma mai sui pe cantar. Tocmai ii spuneam barbatului meu ca nu concep sa nu revin la forma de inainte de a naste. Insa, trecand peste nebuniile din capul meu, important e sa fie bebe bine si sa se nasca sanatos, la termen.
Apropos de asta, acum 2 ore am avut o discutie telefonica. Am contactat doctorita, pentru ca ieri am avut ceva contracti cam puternice, desi nedureroase. M-a chemat maine la contral si mi-a dat o lista luuuunga de medicamente. Nu ma stresez inca. Astept sa vad ce zice ea dupa ce ma consulta si abia apoi vad ce si cum. Sper sa fie totul bine. Daca este un mic gand care ma ingrijoreaza, e ca simt intepaturi in jos, spre vagin, cand misca bebe. Ar fi cam devreme totusi sa nasc acum, la aproape 37 saptamani. Chiar si asa, pana la urma stiu ca ar fi bine si gata, sa vina cand doreste dumnealui :)
Va doresc sa aveti parte de o noapte cat mai plina de somn, fara insomnii daca se poate :)
Va pup cu drag!
36+
Anitta_O spune:
Buna seara, domnitelor.
Deea, baga haleala la greu, ca Ylari, daca nu te ingrasi. Sigur ca bebe ia in greutate, cum sa nu ia? Mai tii minte ca Diana scria ca a slabit cateva kg si cu toate astea uite ca are un bebelan mare.
Joana, Aever, da' cum faceti ciorba de stevie? Puneti doar verzaciuni sau si cartofi?
Mmamita, intr-adevar ofeream trecatorilor pe strada un tablu mirific, el un pic mai in fata, stramb, eu mai in spate, hipopotam cu grimase de durere de burta, nu era prea comic pentru noi, dar mai bine sa radem noi de noi decat altii. In legatura cu semnatura... maine implinesc 33 de saptamani, maine o schimb. Panica? la mine? niciodata neintemeiata puternic. E grozava Ilincuta ta, draga de ea!!! Cat ma bucur ca esti plina de energie, eu, din pacate, sunt cam tintuita la pat din cauza durerilor de burta. Astept ziua de sambata cand ma voi intalni cu medicul.
Virgi, si eu m-am uitat la Master Chef, dar nu ma apuca nici o pofta, nimica-nimicuta.
Anitta, mama lui M - 8 ani si Ana 32+