F&F-Hai Ionelu! Hai Virgi! Bine ai venit Bb!(47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Hellooooo, llooooo, loooo...Ce e cu linistea asta? Nicio contractie, durere, un mucus ceva????

Anitta draga, am ras bine la postarea ta..era tragica dar imaginile de printre randuri mi s-au parut super haioase! Sper ca sunteti mai ok amandoi Aaaa...si mai era ceva - te-a apucat panica sau de ce nu mai schimbi saptamana la semnatura?

Tigruta, de revenire, hai mami, curaj, stiu ca e greu dar gandeste-te ce frumos va fi cu doua comori acasa!

Fetelor, eu sunt super incantata pt ca mi-am dat seama ca dupa ce nasc am un ajutor pe cinste - Ilincuta mea a inceput deja s-o ingrijeasca pe Maya - pe langa apa si mancarea pe care i-o da prin buric de cateva luni, de ieri o si spala/schimba - a venit cu prosopelul ei, m-a sters pe burtica si apoi mi-a pus si scutec! O adooooooooor, nu alta!

Eu raportez o energie incredibila, as face de toate dar tre' s-o las moale asa ca..numa' stau, n-am dureri, contractiile obisnuite, totul e minunat!

Va pupacesc cu drag!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Aever maica, lasa batranetile ptr astea nascute in deceniul 7 al secolului trecut
Virgi si eu sunt cam mancacioasa si pofticioasa. Va spun ce am mai mancat? Inca o portie de salata orientala si un mar. Si compot de visine din nou, of course.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Eeee nu, ca va intreceti cu gluma! Cum, Virgi si tu mananci la fel cand esti negravida? Si ai "tupeu" sa arati asa supla? Ylari tu cum poti sa bei maica atata compot de visine si sa nu te apuce arsurile de stomac? Ce ma enervati!

Mmamita e de milioane Ilincuta ta. Cred si eu ca o adori, deja si noi mai avem putin si o adoram.

Andreea, 32+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Aever pai daca mi se puse pata sa-i termin maicamii visinele congelate?
Apropo de arsuri, nu am mai avut de ceva vreme, deci meniul de Pasti fuse de vina

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Edit: dar de Ellyshor ce mai stiti? Cum se simte, cum e bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Mai deci si eu ca Ylari , manac de sparg. Simt cum mi se intinde pielea si mai are putin si plesneste dar imi e foame in permanenta.

Bine eu m am ingrasat pana acum fix 30 kg, nu am crezut ca e posibil asa ceva:)))). Camd nu eram insarcinata mancam la fel insa un gram nu luam, mereu eram la 53-55 kg.

Azi cu ciorba mea de frunze nici nu am mai putut sa beau apa ca am mancat de 3 ori cate un castron mare:))))).

Ioana, mamica lui Cristian 36 / 38 saptamani +

AMR PUTIN TAREEEE si vineeeeeee!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Mamita tare draga imi este Ilinca ta. Chiar vb intr o zi cu sotul ca daca vom avea mai incolo o fata sa luam numele Ilinca in considerare. Pna la tine eu nu am mai auzit numele. Si imi mai place mult si Evelyn:D.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui joana2672001

Mai deci si eu ca Ylari , manac de sparg. Simt cum mi se intinde pielea si mai are putin si plesneste dar imi e foame in permanenta.

Bine eu m am ingrasat pana acum fix 30 kg, nu am crezut ca e posibil asa ceva:)))). Camd nu eram insarcinata mancam la fel insa un gram nu luam, mereu eram la 53-55 kg.

Azi cu ciorba mea de frunze nici nu am mai putut sa beau apa ca am mancat de 3 ori cate un castron mare:))))).

Haoleeu ce pofta mi-ai facut de o ciorba de loboda cu afumatura

30 am luat si eu la Eva, acum doar 10 (momentan) hahaha.

Hm nu imi place treaba cu clisma inainte de cezariana programata, dar, Virgi, foarte buna, geniala ideea cu hemoroidul care sangereaza, cu trombofilia mea sigur o sperii pe dna dr si o sa spuna "pas" la clisma, ha ha ha!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Mai ça tôt vorbiti de mancare ,mie deja imi curg balele ....ma uit la Master Chef...si-mi rasucesc singura cutitu in rana....muoaaaiiiii ci fac astia din glandele mele salivare...
AEVER,nu ma baga in seama cu ”tupeul ”meu de a arata slabanoaga....cred ca sunt bolnava de tiroida...Doam fereste!De fapt sunt o scorkie afurisita si agitata...si n-am timp sa fac depuneri...
YLARI,vezi de ce-i bun forumul asta???

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 3,2,1....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui virgiL

YLARI,vezi de ce-i bun forumul asta???

Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
Sunt LUCAS CONSTANTIN...ma duc la spital sa VIIIIIIN(pe lume)....in 3,2,1....

Da, soro, iti mai vine o idee de gateala.
Dar tu de ce te masochesti cu master chef? eu refuz sa ma uit la asa ceva!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Virgi n-am vrut sa spun eu faza cu skorkia afurisita. E, nu ma baga nici tu in seama, stii ca mi-esti draga asa afurisita cum esti.

Andreea, 32+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput