LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***
Raspunsuri - Pagina 24
inapreda spune:
Sanatata multa lui Anei si, Anaan, sper sa va bucurati si voi de mini-vacanta, in ciuda bolii si in ciuda treburilor.
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Ilinca, desi nu merg cu rochia si, desi au tocul mult prea mic, mie imi plac astia: http://www.tungus.ro/index.php?route=product/product&path=55&product_id=353 "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ha, astia au fost pe locul II la mine, deoarece i-am probat si nu-s chiar asa de comozi precum cei roz cu mov, fiind mai ingustati spre varf. Tocul e destul de inalt dupa gusturile mele si la aia, dar oricum nu r fi o problema fiindca cica se pot face combinatii: tocul de la aia, culoarea de la aia, modelul de la aia...oricum as vrea.
Pe mine ma enerveaza ca "nu merge" ciclam cu verde, de ce sa nu mearga, musai tre' sa fie "nude" pantofii? Nu-mi place "nud-ul" de...nicio culoare:))) Io am citit ca se poarta anul asta combinatia de 2 culori "neon", orbitoare. De ce n-ar merge combinatia, care-s mai exact considerentele? Ca de ex. mie, dintre fuchsia cu pantofu negri si fuchsia cu pantofi verde...brotac, parca mai bine-mi suna ultima combinatie
Io oricum inca nu stiu cu ce ma-mbrac deseara la ziua lui Sophiphi si nici pe ea nu stiu exact cum o s-o imbrac, mie mi se pare cam cald de maneci lungi dar ea s-a obisnuit asa nu nici nu vrea sa vada in ochi maneci scurte:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Acum am vazut pe site: diferenta de toc dintre cei roz-mov si cei verzi este de...fix 1 cm, desi pare mai mare Pretul e cu vreo 40-50 de lei mai mic la magazin si la cei verzi. Tot e mult pentru mine, e drept, numa de nu-mi face soacra-mea iar un cadou...de ziua ei Ca asa m-am facut si cu rochia de banchet de anul trecut:)))
Anaan spune:
Buna dimineata!
Ina, ma bucur ca ai aparut! Nu-mi plac zilele de forumeala fara tine la apel. Ce ati hotarat cu gasca: unde va duceti?
Andrei parca nu a mai avut nasul asa de infundat noaptea asta, insa ieri a inceput si cu tusea. Tufete, scoliti-ma si pe mine cu Fluimucilul ala- sau cum i-o fi zicand. Bine mi-ar prinde acum sfatul Gianinei!
Azi imi fac timp si revad filmul propus de Olga. Sper ca nu ati uitat de tema!
Pantofii aia verzi imi plac si mie, ceilalti asa s-asa, adica nu ma omor dupa o tinuta roz cu roz.
Am vazut-o pe Sophiphi tunsa, pare mai bebe fara plete.
Novus, distractie faina azi!
Bianca, te invidiez, sa fie clar!
inapreda spune:
Ilinca, din punctul meu de vedere:
-tocurile extrem de inalte, lungesc, subtiaza, dau tinuta si ajuta niste picioare mediocre -ale mele!- sa arate acceptabil; platformele -dar alt gen de platforma, fata de ce-am vazut pe link-ul pe care ni l-ai dat- mi se par o inventie dementiala pentru ca iti confera inaltime dar sint si foarte comode in acelasi timp -daca sint de calitate si au un calapod bun
-rochia, din cite mi-o amintesc, nu prea ma incinta si, vazind-o pe umeras cred ca ar fi mers cu sandale; la fel, vazind-o pe umeras, mi se pare genul de rochie pe care o porti fara dresuri; astea sint considerentele pentru care rochia nu merge cu pantofii verzi; in plus, "texturile" celor 2 nu se combina;
-in ceea ce priveste culorile "neon", mult mai potrivite sint indigo+galben, indigo+verde; fucsia+orange etc; verdele brotac, cum l-ai numit tu nu este o culoare "neon";
-cel mai bine ar fi daca te-ai imbraca cu rochia dar exact cu ce vrei sa o porti in seara respectiva (adica / cu sutienul ala, cu ciorapi sau fara etc) ca sa ne putem da cu parerea; poate, vazind-o pe tine, imi voi re-considera opinia in ceea ce-o priveste pe...rochie
inapreda spune:
Anaan
Toata lumea a decis ca e ok sa mearga acolo pentru ca dorinta mea de a avea restaurant e...fitza; in ceea ce priveste criteriile mele de "safe" pentru copil, nu le inteleg pentru ca nu au copii. Din acelasi motiv, nu inteleg ca Ian nu poate sta dupa mici, ceaon si gratare cind tre' sa manince si nici ca :
-nu-mi place sa gatesc intr-o bucatarie in care habar n-am cum a fost facut curat
-nu-mi place sa gatesc deloc, lucru care nu ma impiedica sa o fac, totusi, in fiecare si dar, in deplasari, fitza sau nu, nu pun mina pe cutit nici ca sa curat o ceapa.
Vom merge -Ian, Jambo, eu si tata- diseara, intr-o excursie pina acolo -45-50 min. cu masina- sa vad despre ce e vorba. Curtea stiu ca e mare, imprejmuita si cu "dale"; dalele mie imi convin din cauza terorii mele in ceea ce priveste capusele.
In functie de ce vad acolo, voi lua decizia. Daca mergem, va veni si sor' mea cu Mark si tata. Sotzul ei pleaca in Anglia la noapte, motiv pentru care l-am sarbatorit ieri pe tata. A facut 60 de ani si a avut o petrecere reusita. Ian si Mark au fost "la inaltime" pina la miezul noptii fara un sfert E drept ca succesul a fost asigurat si de o verisoara a mea care are 12 ani si care s-a jucat cu ei non-stop.
Mintenash, ne imbracam si mergem pe terasa (cu spatiu de joaca); am fost si ieri dimineata cind Ian a fost o premiera pentru urbe: a iesit in bermude
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui inapreda sa arate acceptabil; platformele -dar alt gen de platforma, fata de ce-am vazut pe link-ul pe care ni l-ai dat- mi se par o inventie dementiala |
Aci n-am inteles: cum adica "alt gen de platforma ca pe site"? Mie toti pantofii cu toc si platforma mi se par la fel, si ce am vazut prin magazine si pe diferite site-uri...la ce gen de platforma te referi?
Cu rochia tre sa vad pe la elevii de anul trecut daca n-au ceva poze cu mine, ca mi-e lene sa ma imbrac si sa ma pozez:))
La pantofii roz cu mov ce rochie crezi ca ar merge? Dar la cei verzi? Mai am prin arhiva o rochitza neagra cu care am fost la banchet amu vreo 4 ani, am poze pe FB, de aia ce zici? Si mai am iar o rochitza preistorica cu care iar am o poza pe FB dar fiindca intrase putin la apa in lungime i-a pus maica-mea un volan de satin parca, mie-mi place cum arata, dar e mai de zi, e de bumbac rochia si tre sa mai slabesc vreo 4 kile sa arat bine in ea. Oricum inca nici macar nu stiu daca banchetul e de zi sau de noapte, tre sa ma interesez:))
Ilinca_M. spune:
Anaan, ce chestie, mi se pare mai matura si mai inalta tunsa:)) Nu va zic ca 20 de minute sau cat naiba a durat tunsul a plans in hohote in brate la tac'su', transpirase coafeza de stres:)))
dyana27 spune:
gata, m-am lamurit si eu, nu ma imbrac asa
variantele sunt pe facebook, am dat share la 2 rochii cu care am fost nasa.
Anaan spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Anaan, ce chestie, mi se pare mai matura si mai inalta tunsa:)) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
:))) Ce ti-e si cu perceptiile astea!
Cred ca Ina se refera la platforme cu un alt fel de toc; tocul pe care il au cele roz cu mov nu e chiar "tocul clasic" pentru platforme.