LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am revenit.
dupa ce am mai vorbit vreo juma' de ora cu colegii la servici si ne-am umplut toti de spume si am ajuns la concluzia ca e de cacao situatia acolo, am inchis telefonul si m-am gandit ce as putea sa fac. Singura solutie era sa sun pe la prieteni... dar nu vedeam cum ar fi putut ei sa stie de domeniul meu. Si-mi aduc aminte de un coleg care lucra la o clinica mai mare, cu care am vorbit o singura data in ultimii 7 ani, el fiind coleg de master cu mine acum muuulti ani. Si am vazut ca am numarul lui, zic hai ma, ce mare lucru sa-l sun. Asa ca l-am sunat atunci pe loc, ca altfel stateam prea mult pe ganduri si mi s-ar fi parut nepotrivit.
Si ce credeti?????????? Se pregatesc sa deschida laborator nou si tocmai voia sa sune luni la colegii mei de laborator de acum sa vada daca vor sa vina. Habar nu avea ca acum sunt cu ei si s-a bucurat enorm sa afle ca as fi dispusa.
Luni se asteapta niste aprobari, si daca e totul in regula o sa ne ofere posturi. Nu mai zic ca ni s-a parut o coincidenta fantastica telefonul meu, dupa atatia ani (si mie mi se pare fantastic cum mi-a venit fix el in minte, dintre toti cunoscutii), dar eu am invatat o zicala superba in ultimul timp: "Coincidenta e felul lui Dumnezeu de a-si face simtita prezenta"
V-am zis eu ca atitudinea pozitiva atrage oportunitatile dupa ea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

La multi ani, Stefan cel shotios! mare pentru mamica ta curajoasa si puternica!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Dyanna, tine-o tot asa !!
Ma bucur ca ti se aliniaza planetele si profesional cum trebuie

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Inapreda, tu pe unde umbli ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

buhuhuuuuu
imi aud si ecoul sau mai bantuie careva pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Buna dimineata,

Eu amadunat de prin casa ce am considerat si ne punem la drum spre Nessebar- Sunny Beach. Luni ne intoarcem ca avem treaba. Desi pe 1 Mai nu mergem la birou avem alte chestii de facut. Ceea ce e bine.

Va urez o mini-vacanta draguta si cu vreme cu soare caldut ca sa stati la aer.

Mergi la inceput

Neata !!!

Dau eu cafeaua pt cine nu a baut inca !

Bianca,
distractie placuta sa aveti !

Va invidiez ca sunteti asa aproape de mare !

Noi ne-am trezit pe la 08 si ne pregatim sa mergem in oras la intalnirea cu Donald iar apoi in parcul dendrologic si mai vedem noi

Sa aveti o zi minunata !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Dyana, imi pare rau dar nu-mi place deloc tinuta, lasind la o parte faptul ca nu e de nunta; pantalonii sint mult prea lungi si nu pica bine pe pantof si mult prea strimti incit lasa sa se vada forma piciorului. La bluza nu-mi place nici forma , nici textura. In mod normal, unei tinute mai anoste ii poti da "stralucire" sau "glam", daca pui accesoriile potrivite dar, in acest caz, nu prea vad ce accesorii sa pui. POATE daca ti-ai lua niste sandale fine cu toc inalt si, obligatoriu, altceva ii partea de sus, un cluch intr-o culoare faina, o oja mai deosebita (nu tre' sa fie in aceeasi nuanta, din contra)si zimbetul tau fermecator ar fi altceva.
Freza imi place, daca e aia pe care mi-o imaginez eu.

PS. Si mie imi place sa sparg tiparele si sa jonglez cu "tabu"-urile vestimentare si imi asum intotdeauna cu placere si mindrie rezultatul final.

Mergi la inceput

Ilinca, desi nu merg cu rochia si, desi au tocul mult prea mic, mie imi plac astia:
http://www.tungus.ro/index.php?route=product/product&path=55&product_id=353

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!!

Dau eu cafeaua pt cine nu a baut inca !

Bianca,
distractie placuta sa aveti !

Va invidiez ca sunteti asa aproape de mare !

Noi ne-am trezit pe la 08 si ne pregatim sa mergem in oras la intalnirea cu Donald iar apoi in parcul dendrologic si mai vedem noi

Sa aveti o zi minunata !!!

Multam de chemarea la apel si distractie placuta!

Mergi la inceput