LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***
Raspunsuri - Pagina 14
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Alexandra Distractie faina! S-ar putea sa mergem si noi undeva la o cabana (comuna telciu, la noi in judet). Dar vom hotari diseara, inainte de canasta pentru ca sintem 2 grupuri sau, mai bine zis, un grup si un grupuletz -grupul -printre care si organizatorii- vor sa mergem la un soi de cabana, suspect de ieftin, fara restaurant -grupuletzul din care fac parte si eu- vrea pensiune cu conditii decente, restaurant, curte mare, piscina etc. Ma indoiec ca vom gasi numitorul comun pentru ca fiecare are printzipiile lui. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
sa stii ca in ultima vreme si noi patim la fel cu iesirile in grup, nici eu nu merg nicaieri daca nu stiu ca am niste conditii cel putin decente, dar avand in vedere lipsa banilor, multi prieteni prefera sa mearga unde e mai ieftin , doar ca sa bifeze ca au fost undeva.
A nu se intelege ca nu-i inteleg pe deplin, doar ca eu mi-am luat teapa anul trecut de Paste luandu-ma dupa ei si am stat in niste conditii foarte proaste (si cu Amalia dupa noi, evident, intr-o cameruta in care nici valiza nu aveam unde s-o pun, asa era de mica, cica cu 3 mese pe zi, dar am mancat prin alte parti ca ce faceau ei nu-i ajungea lui barbata-miu nici pe o masea, frig, umezeala, nu mai zic...) de nu mai vreau sa repet experienta, asa ca prefer sa stau acasa in patul meu daca nu am bani decat sa ma enervez prin diverse pensiuni
Amalia
bebe_shtrumf spune:
bv Ramonel, ai trecut acest HOP sa fie bine bebelina norocoasa si sanatoasa!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
inapreda spune:
Ramona, ma bucura mult vestea cea buna! Sa ai o sarcina usoara si o fetita grasunica la termen! Spor cu pregatirile pentru "3 ani"-ul lui Stefan.
Novus, bine ca Ada nu are nimic grav! Sa va faceti bine amindoua iar, in ceea ce priveste iesirile, stiu sigur ca are cine se ocupa ca sa nu lipseasca din peisaj!
Alexandra, exact asa e si in cazul asta si exact asa o replica a dat un tim: "pai decit sa stau acasa?!"
simplyana_m spune:
Salut!
Vaaaiii, ce fetite frumoase am sarbatorit zilele asteaaa!!!
Ramona, ce veste buna! Sa fiti sanatosi!
Chatonel, drum bun!
Multa sanatate bolnaviorilor!
http://www.lucamic.blogspot.com/
novus spune:
Bebestrumpf, ce frumoasa e Ariana , imi place tare poza care ti-ai pus-o la profil !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Am vizionat pozele cu minunatiile de fete sarbatorite, deosebite si unice in felul lor:
Eva, minunatie de fata ce seamana cu mami parca tot mai mult , super tinutele mai ales cea cu Alba ca Zapada ; mi-au placut tare mult si aranjamentele
Gazulina, minunata in tutu (vazandu-l iar m-am enervat ca al Adei ii e mare !), voi sunteti de pus in revista, v-am mai zis eu, fotogenici si frumosi toti trei
Frumoasa petrecerea in roz !!
Sophihi, adorabila si draguta cum o stiam , parca mai matura de cand a implinit 3 anisori !! ce draguti erau cum stateau ei toti la masa si tare simpatic si tortul !!
Sa fiti sanatoase fetelor frumoase !!!
novus spune:
Pe unde sunteti tufetelor ?afara toate ? abia astept sa vina wkd-ul si sa iasa iar soarele
Ilinca_M. spune:
Io-s aci, is deprimata ca tot mananc ca porcu', nu ma pot mobiliza sa trag o cura serioasa, ca e cazul! Dar tie ce-ti pasa, vorba une-i prietene:"biscuite-n dunga!"P:))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Pe unde sunteti tufetelor ?afara toate ? abia astept sa vina wkd-ul si sa iasa iar soarele www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Aici ploua cu spume; maninc pere cu Ian si astept intilnirea decisiva de la 20