LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

neata tufete!

scriu pe fuga, nu stiu daca o sa mai am timp sa intru pina miine, daca nu va urez insanatosire grabnica celor care au nevoie (dodo, novus ) si sa ne "vedem" cu bine cind ma intorc, pe 21 Mai.

cred ca la valcea voi avea net, deci poate am sa mai intru, sporadic, cind ajung acolo.

sper sa ne vedem cit mai multe fete la bucuresti si la intilnire

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

salutare!!!

Ce de poze faine am vazut , ghiocicile una mai frumoasa ca cealalta, toate trei delicate si cochete, domnisoare adevarate, dar nici cu mamicile nu mi-e rusine, Gaza, tu arati bine taaare, Anamariame eu nu vad unde te-ai ingrasat, dar tu stii mai bine, asa ca spor la dieta, Ilinca, nici la tine n-am reperat pozele de care vorbeai, mie-mi esti draga in toate

Novus, cum mai e Ada?

Si eu vreau sa stiu despre ce virus mai circula

Chatonel, drum bun si sa ne vedem cu bine

Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Gata pozele:
3 ANI FRUMOSH!
mA DUC LA SCOALA!;))

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Cuscra, Sophia e prototipul copilashului dragalash, prin excelenta. Sa va umple de bucurii tot timpul!

Mergi la inceput

Nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Noi tocmai ne-am hotarat sa plecam la munte in weekendul prelungit, asa ca sunt happy happy, mai putin cu partea cu abtinutul de la mancare care nu promit ca o sa-mi iasa mai ales ca vine si matusa mea care e o bucatareasa excelenta si carei ii place sa ne faca toate poftele

ce mi-as dori si eu o balaceala, dar la Durau unde mergem noi nu cred sa fie vreo piscina acoperita

si legat de piscina, am vrut sa duc fata la un centru nou deschis in Bacau si este 50 ron piscina de pers, mi se pare cam scump sa dau 150 ron pt o ora-doua, ca doar n-o sa reziste mai mult, iar la bazinul olimpic nu au piscina de copii si am auzit ca este apa cam rece, da-i 30 lei pentru toti trei

anyway, Olga, distractie faina la Brasov, am auzit ca e tare frumos acolo

Amalia

Mergi la inceput

Alexandra Distractie faina!

S-ar putea sa mergem si noi undeva la o cabana (comuna telciu, la noi in judet). Dar vom hotari diseara, inainte de canasta pentru ca sintem 2 grupuri sau, mai bine zis, un grup si un grupuletz
-grupul -printre care si organizatorii- vor sa mergem la un soi de cabana, suspect de ieftin, fara restaurant
-grupuletzul din care fac parte si eu- vrea pensiune cu conditii decente, restaurant, curte mare, piscina etc.

Ma indoiec ca vom gasi numitorul comun pentru ca fiecare are printzipiile lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noi am fost la medic, cica nu e nimic, niste secretii in gat de la care probabil a vomitat, drept e ca dimineata imi tot spunea ca e ceva in gat si probabil si-a provocat ea incercand sa le elimine pt ca in rest e ok, putin molesita dar cu chef de joaca

Eu am fost la pizza e ziua prietenei mele de la birou si dupa-masa am fi invitati la o alta aniversare dar il trimit doar pe Pisi ca sa nu-i virusez pe toti

Pisigri, am uitat sa spun ca am inaugurat setul de la Mos Craciun si sunt dementiale toate produsele
Multumesc inca o data !!

La noi toarna cu galeata, la pranz erau 25 de grade cred ca

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Chatonel, drum bun !! sa-mi trimiti un PM cu numarul la care poti fi contactata cat o sa stai in tara

Alexandra, Inapreda, distractie placuta la munte !!! eu de la atatea planuri cred ca m-am racit sa fiu linistita pe wkd nu de alta
Dar pana saptamana viitoare ne punem noi pe picioare si stot nu stam in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele,

Imi cer scuze ca am absentat de pe forum (nu ca as fi o prezentza constanta), ca nu am luat parte la bucuriile care le-ati exprimat aici dar nu-mi gaseam linistea nicaieri, stiti cam prin ce am trecut eu in aste` 3 sapt. (clar, nu doresc nimanui), nu am simtit sarbatoare in suflet si parca nici in casa nu am avut puterea sa se simta desi dragostea pentru Stefan a fost mai mare multumind Domnului ca este in viata mea si imi mai deschide buzele spre zambet... foarte mult m-a ajutat, este un copil deosebit de bun si cuminte...

Tind sa le urez copilasilor vostri multa sanatate si sa va bucurati de clipele petrecute alaturi de ei, La multi ani si multe impliniri ...

Nu v-am spus, luni am fost la Iasi pentru amniocenteza (o experenta urata ) iar azi am primit rezultatul ... unul foarte bun, copilasul meu iubit este SANATOS, de fapt este SANATOASA pentru ca este 100% fetitza (sa nu va imaginati ca m-as fi bucurat mai putin daca era baiat ) ... sa va spun ca si acum plang de bucurie ???? ce bineeee e... parca visez, nu-mi vine sa cred ca sunt din nou fericita ...

Abia astept pana la inceputul lui octombrie sa o pupacesc toata impreuna cu Stefan ca mi-a facut Olga o pofta cu minunea ei grasunica... ptiu, sper sa fie si a mea mancacioasa

Ma duc sa fac tort lui Stefan, maine avem petrecere la gradinitza, ma voi bucura din plin

Pana la tort ma duc sa-l mai pupacesc pe somnorila Stefan... iupiii, sunt happy, happy...

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 17

Mergi la inceput

RAMONA

Ma bucur ca totul e bine si ti s-a luat o piatra de pe suflet !!

Felicitari pt minunea din burtica, sa fiti toti sanatosi !!!

Mergi la inceput