LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***422***
Raspunsuri - Pagina 10
chatonel spune:
vin la raport repede
va multumesc t ca sinteti alaturi de mine
am sa merg la craiova in week-end
denisamada, multu pt parere
novus spune:
Inapreda, eu am vazurt cateva poze cu Sophihi pe FB
Chatonel, tinem pumnii sa fie totul bine cat se poate in conditiile date
Drum bun sa aveti si sa ne vedem cu bine !!
Eu sunt praf, stranut in continuu si imi curdge nasul
Ada in schimb e fresh, a mai avu7t o stare subfebrila, sunt curioasa de la ce , daca mai face si la nopate merg maine pana la pediatra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
inapreda spune:
Olga, daca ai chef/timp, scrie-mi, te rog, in ce constau mesele tale. Pot sa fac acelasi lucru. M-ar ajuta sa ma inspir.
Sanatate in familia Novuselului.
Astept cuscra cu relatari/poze (io n-am gasit poze de azi)
anamariame spune:
Seara buna!Am trimis invitatie pe mailul comun spre vizualizarea ultimelor noastre albume foto. Este treaba! Gina, sa stii ca am cartea deschisa intr-un tab, nu o stiam, sper sa o citesc cat de curand. Vazand pozele descarcate, mi-am dat seama cat de tare m-am rotunjit, rusine sa-mi fie, si mai ales ca te-am crezut pe cuvant cand mi-ai promis ca dupa sarbatori slabim, si nu intentionez sa fac nimic, ma bazez pe tine Am uitat sa zic, Eva e fan morcov, mananca si in salata, ras, cu mar tot asa, dat pe razatoare. Salata verde cu rosii ii place, castravetii mai putin. Mananca bine si gulii, ridichi.Am vrajit-o zilele trecute sa bea suc de morcov; cu fructele stam grozav, mananca de toate si in cantitati ft mari.Novus, sanatate, sa scapi repede de raceala!
olishka spune:
Ina astazi am mancat asa:
- dimineata iaurt cu cereale (asta mancam in fiecare dimineata caci nu am timp sa fac altceva - mai fac cateodata omleta fara ulei cu branza)
- apoi am avut gustare 1 banana
- pranzul a fost in fuga asa ca am mancat cateva felii de cascaval si somon afumat (fara paine)
- pe la 5 am mancat legume sote cu susan si pui tot cu susan (nu prajit) si un pic de pilaf
- pe la 7.30 am mancat panite expandate cu glazura de iaurt si un, un baton de cereale si un mar si am baut si un fresh de porto (asta nu prea este bine sa-l bei seara)
Eu mi-am propus sa mananc "orice" inafara de prajeli, fainoase, paine, dulciuri. Incerc sa evit si orezul.
Nu prea nu stiu nici eu ce sa mananc. Daca aveam timp era mai ok, dar asa sunt mereu pe fuga. Nici doamna asta care ne gateste nu prea are inspiratie. Face 5 feluri mari si late pe care le tot invarte de ne-am plictisit cu totii. Dar nici fara ea nu putem.
olishka spune:
Anamariame ce poze frumoase Eva mica este o printesa adevarata. Vreau si eu o fetita Este foarte, foarte frumoasa Si tu nu arati rau deloc, dar tu stii unde vrei sa ajungi
olishka spune:
Noi maine mergem la Brasov sa ne balacim. Plecam dimineata si ne intoarcem seara. Abia astept
Floric spune:
Fetelor, banii pt operatia lui Vladimir (sau Vladut) s-au strans. Dumnezeu sa il pazeasca si sa ii reuseasca toate operatiile.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Gaza22 spune:
Asa cum am promis
Petrecerea de Duminica Kathy 3 Ani
Sper sa mearga. Pupici
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor