Asp.opt (787) Felicitari Ana178081, roxy_ana !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fetei o cafeluta calda

ana,ma bucur mult pt tineinca o data iti spun.sper si analiza sotului meu sa fie mai buna,desi sperm noastra a fost mult mai rea ca a voastra.nu mai stiu cate forme anormale ati avut inainte de tratament.imi scrii si mie?mersi.

ralucamulta sanatate!sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetelor.
Raluca iti doresc multa sanatate, sa intri sa ne spui ce ai facut la doctor, ia un nospa daca doare tare sau poti sa mergi la urgenta nu sta asa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
Ralu mai bine suna sa vezi daca a iesit rezultatul de la analiza, sper sa fi bine.
Ana foarte frumos testul ce imi doresc si eu unul!

Fetelor aseara am visat ca ma injectam peste tot, faceam stimulare si imi spunea dr ca nu este bine si iar imi faceam injectie si numai aveam pe unde sa imi fac, la un moment dat era si un soricel mic care incerca sa sara geamul afara dar a ramas intepenit in geam (la mine nu se pune visul cu soricelul ca aproape in fiecare luna visez si nu s-a adeverit ) oricum m-am trezit de nu stiu cate ori parca ma durea si burta de cate injectii facusem

va

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Morning, girls !

Ana, arata tare bine surecheck-ul, zice ca e un bebel acolo.

Raluca, suna la clinica si mai zoreste-i putin, spune-le ca ai si programare la doctor azi, poate ii urnesti. Eu la prima sarcina juram ca-mi vine cm, eram umflata, balonata, sanii ma omorau, aveam inclusiv crampe menstruale. Acum am avut doar balonarea, transpiram, eram irascibila, dar sanii erau fleosc. Oricum, puteam sa bag mana in foc si acum ca vine cm. Deci nu citi exclusiv semnele corpului, ca de multe ori ne pacalim. Iti tin pumnii sa fie bebe acolo.

Sa aveti o zi frumoasa, fetelor !

Mergi la inceput

neata miha,miky,bob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

Raluca Doamne-ajuta sa fie bine, sa ai o beta frumoasa si vesti bune de la doctor
Miky si eu visez asa cred ca unde ne gandim, soricei am visat si eu tot asa ca fugeau de mine, cred ca trebuie sa stea pe langa noi sa fie bine

Ana sa fie bine de acum incolo si fuguta la doctor cat poti de repede

Eu sunt racita, nu mi s-a mai intammplat demult, au aparut si uratii astazi, asa ca va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti ceva remedii naturiste, as vrea sa-mi treaca pana la interventie

pe toate si va doresc numai vesti bune

Mergi la inceput

draguta bea ceai caldut cu miere si lamaie!si pt gat ia strepsils,trahisept...oscilococinum de-ala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Raluca, ai noutati?

Voi fi in 2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

velvet am facut ceai cu miere si lamaie, gatul nu ma doare deocamdata, sper sa ma amelioreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

draguta , insanatosire grabnica.

Urmatorul CM ar trebui sa imi vina cam pe 5 mai si ar trebui incepand cu 7 sa iau cate 2 pastile de Clomifen pana pe 11 si pe 16 ar trebui sa merg la eco de monitorizare si de pe 20 pana pe 24 sunt plecata in vacanta. Sper sa nu imi intarzie (cu duphaston n-ar trebui, nu-i asa?) ca mi-ar da planurile peste cam (cum as face eu brevactid sau ovitrelle in avion de exemplu...?).
Apropos, injectiile astea se fac in fund, in brat, in burta sau unde?
Ovitrelle mi-a fost facut in brat in martie. A functionat dar folicului era foarte mare...

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput