Alegeri in Franta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui AB_AC

Marox si-n sud e la fel ca-n nord dpdv emigratie. Nu-i nimic special. Frica si teama de cineva diferit si respingerea is universale. Iar la inselaciuni sudul bate nordul si nu-ti trebuie gura satului sa vezi bijuteriile si Mercedesurile din cartierele de HLM-uri, iar traficul de droguri din Marsilia e la stirile de la ora cinci constant, ca si atacurile armate si reglarile de conturi cu Kalasnikov-urile.

Pai tocmai de asta lumea a votat Le Pen. Sarko a promis ca mai restrange emigratia(nu cu f mult), ea a promis ca o reduce drastic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AB_AC spune:

gmmm nu apreciez rasismul "unor" francezi si nici patriotismul exacerbat al altora. ca procentul de oameni carora le put "romanii" ii in crestere. In plus nu prea stii nimic despre mine. Eu am devenit frantuzoaica la consulatul din NY pentru ca sotul meu a vrut sa revina in Franta si sa-si creasca copiii in Proventa. Apoi s-a razgandit, dar eu nu. El a plecat si eu am ramas. Am ramas indragostita de Proventa, de locuri, de traditii si de multi provensali care-mi sunt prieteni.
Sunt cetatean francez din 2004 ... si lucrez in Franta jumatate de an. Platim impozite si avem o casa. Merg si la o capela a Penitentilor gri sa ascult slujba in latina si cantecele gregoriene. Ma calific sa votez, nu crezi?

In rest numai bine ...

Cait da, e si asta un punct de vedere. ... din lac in put. De la Kalasnikov la condamnarea in bloc a unor etnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sm spune:

Din nefericire pentru francezi, nici unul din candidati nu e destul de bun pentru a conduce tara, au vazut ce a facut presedintele si vor sa vada de ce sunt capabili si alti. Din nefericire pentru romani nu cred ca ceva se v-a inschimba, nici in legatura cu relatia cu Romania nici cu romanii care traiesc aici. La zece intelectuali romani e de ajuns sa vada un tigan si sa fie foarte fericiti sa arunci cu noroi in toti romanii, e trist dar putem noi sa-i inchimbam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns p.a.ade spune:

Eu personal nu doresc decat sa treaca si sa se termine,pentru ca asa cum s-a mai spus ,pentru noi romanii nu cred ca se vor schimba prea multe,tot chirie de 1000 de euro voi avea si taxe si impozite la fel ca francezii ,dar daca aud ca esti roman tot cu scepticism te privesc poate strang si poseta mai aproape de corp nu cumva sa atentezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

ma uit acum la debat si Sarkozy conduce discutia, in vreme ce Hollande e defensiv si vag isteric.

eu zic ca iese sarko.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Duminica se alege Presedintele Frantei si eu nu stiu care ar fi cel mai bun pt. noi.
Ma asteptam sa discutati in legatura cu candidatul care ne-ar fi favorabil, categoric si in functie de partidul care va conduce tara noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Am constatat ca ambii finalisti la prezidentiale sunt mici de statura!
De ce nu au propus partidele niste candidati mai bine facuti?.
Au francezii o inclinare spre oameni maruntei si nervosi ca Sarkozi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Deceneus, doar nu vrei sa ne spui ca un candidat mai bine facut are sanse mai mari sa fie un lider mai bun / mai corect / mai vizionar / mai abil / mai patriot ... !?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Citat:
citat din mesajul lui danielag

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Mintile ilustre discuta idei; Inteligentele medii discuta evenimente; Mintile reduse discuta persoane. (Eleanor Roosevelt )

Deceneus, doar nu vrei sa ne spui ca un candidat mai bine facut are sanse mai mari sa fie un lider mai bun / mai corect / mai vizionar / mai abil / mai patriot ... !?

Un lider "mai bine facut" se impune prin tinuta, are o alta carisma, ceea ce, pentru un profan, conteaza cand voteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ce m-a suprins sa aflu este putin partea sociala a acestor 2 fosti concurenti la prezindentiale ...
Sarkozy... poveste uluitoare de viata, nevasta-sa divorteaza de el dupa ce ajunge presedinte, isi ia o fotomodela de 2 ori divortata ...iar Hollande asta alta figura: se debaraseaza de partenerul sau de viata, Segolene ROyal - intamplator concurenta nr 1 a lui Sarkozy la alegerile trecute si se cupleaza cu o jurnalista de origine germana...
Curata telenovela la presedintii astia francezi :))
Sa ai 2 presedinti de acest gen, ai spune ca sociatatea franceza nu are nimic de a face cu valorile familiei ...

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput