dirty dancing

dirty dancing | Autor: iris

Link direct la acest mesaj

suna poate aiurea la o baba ca mine dar aseara m-am emotionat gramada vazind, revazind de fapt, dirty dancing dupa mult mult timp; am realizat ca sint aproape 20 de ani de cind l-am vazut prima data si uite ca mi-a mai batut inimioara, (desi cineva ridea muteste pe linga mine...)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Hai mai Iris ca nu stem asa babe ,cred ca au trecut numa`vreo 15-16 de cind era la moda "Dirty dancing".
Da,m-am uitat si eu aseara pe sarite,mi-am cumparat caseta video si il mai revad din cind in cind...

Alina

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Si eu m-am uitat ieri seara la el, e un film de suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Ete la ele, le arde de dirty dancing. Hop si eu.

Si eu m-am uitat aseara... Eh.... ale tineretzii valuri.

~~Adela & Julia 1 an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

in Am revazut si eu aseara "Dirty dancing"...frumooos...
,

Catrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Off,io nu l-am gasit pe video,si asa de tare imi doream sa-l vad...da poate-l gasesc acu in ro,ca tot dau o fuga de vreo 2 saptamini

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by iren

Off,io nu l-am gasit pe video,si asa de tare imi doream sa-l vad...da poate-l gasesc acu in ro,ca tot dau o fuga de vreo 2 saptamini

Iren&Bogdanelu

Si, ca sa crape de necaz vecinii, poti sa il cauti in Ro (de la meseriasi, of course) pe CD sau DVD... dar ai grija sa iti dea si programul de citire, ca sa nu ai surprize ca nu poti sa il vezi !

DARAEL

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Am cautat de mi-a venit rau aici filmul,pana la urma a dat sotul comanda,doar asa l-au bagat in magazin.Iar peste vreo saptamana cand ne-am dus sa mai cumparam ceva filme,cei de acolo erau foarte incantati ca au pus la vanzare filmul,au cumparat filmul o multime de oameni.
Pacat ca aici nu prea gasesti filme mai vechi,trebuie sa dai comanda de vreun film daca vrei in mod expres ceva anume.
Ca de pilda vreau sa vad "Jesus super star",si la asta trebuie sa dau comanda,nici nu au auzit de el,dar sa-l mai aiba si in magazin.
V-am pupat!

Sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

DA! DA! DA! Iris, si eu am ajuns la concluzia ca m-am babit . Filmul imi place mult, datorita muzicii si dansului. Topai ca nebuna pe muzica lui.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Fetelor ce amintiri am cu filmul asta
nu va ganditzi la prostii,stitzi voi adolescenta,"zani" din povesti.Aveam si eu unul cand am vazut prima data filmul
Nicole&Amira
P.S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris spune:

aaah, am cotrobait tot beciul sa gasesc afisul meu cel frumos, e cu scena cind sint ei in genunchi, fata in fata, oh,baby, come'n baby...l-am avut in camear in camin....l-am gasit da ' un'sa-l pun?...il pun dimineata dupa ce pleaca sosu' la servici si-l dau jos seara, dar ma toarna gaitzele asetea mici....

Mergi la inceput