Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)
Raspunsuri - Pagina 8
virgiL spune:
Eu bantui prin bucatarie si mananc....rahat...daca tot nu l-am folosit la cozonac.......
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 5 zileeeeeee!
Deea_Deeutza spune:
Virgi si eu bag pe sub falcute... dar o salata cu somon... ca tot am mancat la pranz somon. Mi-e frica sa mai mananc in oras, am observat ca orice mananc in afara casei imi provoaca arsuri.
Abia am aterizat si eu pe acasa, obosita si cu un bebe suparat, ma bumbaceste si ma cearta ca l-am sugrumat un pic cu blugii
Foarte talentat sotul!
Sper ca doarme Elly! Abia astept maine dimineata vesti si apoi pozici
Anitto, ma tot uitam la poza ta si ma intrebam daca esti chiar tu, sau ne-ai fentat si ai pozat vreo pustoaica bortoasa! Esti ca in visul meu
Deea 32+ cu fara nume
virgiL spune:
DEEA,pofta buna!...si Costik ma bate de ma rupe...de aia nu dorm...si am senzatia ca sta sa-mi plesneasca ceva intre picioare....am un stres cu ruptul apei
AMR 4 zileeeeeee!
BelissimaEva spune:
Ayyyy Doamne,
Azi am bantuit toata ziua si nu am apucat sa zbengui la timp motzatele pentru Ellyshorul nostru !!
Sper ca acum nu este prea tarziu desi sunt ferm convinsa ca face nanitza si se pregateste trup si suflet pentru marea intalnire
Mey Virgi, vreau sa iti zic ca daca va semana Constantin cu taica-sau , ai pus-o! Doi artisti vei avea la casa.. 2 taurasi care mai de care mai talentat
Tzuky, lasa prostiile fomeie!! Esti o frumoasa ca noi toate gravidutele Pai crezi ca noi suntem trase prin inel ??
Cat despre vise , cica al meu sotior ma viseaza pe mine inselandu-l iar eu am vise erotice de vreo 2 nopti bwhahaha
Vad ca suntem cateva care vrem ( sper sa si reusim) sa nastem natural : Titi, Aever,Tigruta, Ella, Blanca, Deea,Carmen,Mammita, Eu... daca ne si iese pasenta.. suntem beton ! Trebuie doar sa ne tinem tare pe pozitii si sa nu cedam N - motivelor pe care doctorii mai mult ca sigur o sa le invoce!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cu Dorian Andrei 35 weeks +
AMR 4 weeks +
Deea_Deeutza spune:
Sar'na Virgi! Am mancat cu mare foame, sper sa si dorm acum cu stomacul plin!
Belissima, la mine e invers cu dr. Mi-a spus din start ca nu face cezariene la cerere, deci daca vreau sa continui cu el, va trebui sa vreau sa nasc natural. Bine, daca doamne fereste este nevoie de cezariana, imi face.
Din cate stiu eu, asta este si politica spitalului...
Acum eu am alt stres
Am simtit durerea aia de bazin din nou si dupa miscarile lui bebe as tinde sa cred ca nu mai este cu capul in jos.
Daca nu este cu capul in jos, mai pot naste natural?
Deea 32+ cu fara nume
virgiL spune:
E mare lucru sa reusiti EVA,sa va ajute Dzeu,mai ales celor care sunteti la prima nastere!...ca daca acum ai o sansa ,la a doua ti-o baga sub nas din start ca nu-i bine sa nasti natural,doar nu vrei sa risti vreo ruptura uterina ....
Eu cu artistii mei ma descurc fara probleme...eu l-is nanashu la toti....!..Sa dea domnu sa fie acu....
ELLY cred ca baga o portie mare de ZEN acum!
AMR 4 zileeeeeee!
BelissimaEva spune:
Virgi si Deea, sa va fie de bine papica! Eu rontzai niste pufaleti
Deea, super tare doctorasul tau! Cu cine ziceai ca vei naste? Cat despre teama ca nu mai este cu capul in jos.. nu te stresa pentru ca el mai are timp .. esti de abia in sapt 32 Nu stii cum face intr-o zi flip si adopta pozitia liliacului
AMR 4 weeks +
virgiL spune:
DEEA,,termina cu presupunerile!Cand te vei duce la control vei vorbi in termeni precisi,nu-ti mai fa ganduri negre singurica ,c-o iei!In alta ordine de idei e posibil orice,numa sa vrei!stai o tzara sa vezi greutatea pustiului....,cum se mai foieste,prezenta sau nu a circularei de cordon...varsta de sarcina la care se va declansa (sau nu )nasterea....E-he....iti faci de lucru,si nici macar n-ai inceput cu actele.da de maine te duci da?
Ci buna-s di soacra!
AMR 4 zileeeeeee!
Deea_Deeutza spune:
Ai dreptate Virgi, imi fac griji in avans, cica am mintea prea libera daca nu mai lucrez
Mi-a venit chestia asta in minte ptr ca am auzit ca bebe poate iesi si cu picioarele inainte, dar ca te rupi rau, iar ptr mine asta era primul motiv ptr care initial refuzasem nasterea naturala. Teama de laaarg
Ba, mare dreptate ai cu actele alea, dar maine e sarbatoare si s-a gandit maicamea sa vina la mine si sa mergem dupa ceva hainute ptr pitic , dar poimaine... poimaine ma duc sigur. Ma trezesc dimineata, ma fac bela, apoi ma duc sa ma pozez ptr buletin nou cu burta Noroc cu tine, vocea constiintei mele
Deea 32+ cu fara nume
BelissimaEva spune:
Fetele, eu am fugit la somn! O noapte linistita va doresc
P.S: Stim ora la care BabyBoom va da piept cu lumea reala ?
AMR 4 weeks +