Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)
Raspunsuri - Pagina 21
SS-Tzuky spune:
Buna seara!
Felicitari Ellyshor! Sa fiti sanatosi si papaciosi si refacere fulger! Brava!
..sa inteleg ca de acum incepem sa ii tinem pumnii lui VirgiL. Offf, si eu sunt o gaina lesinata, tot cu buline am dus-o, dar uite ca i-am "pacalit" si in citeva zile ne intilnim cu minunea! Iuhu!
Care v-ati apucat a vorbi despre sex...oare cum era? Eu am avut niste singerari in sapt. a 11a de sarcina (s-a eliminat un hematom) si am avut interdictie practic vreo doua (sau trei?) sapt. dupa aceea. Dar de la sperietura n-am mai indraznit nici macar sa ma gindesc...asa ca sunt si eu abstinenta de la 11 sapt. Am comis-o totusi de vreo doua ori - in somn!(am visat nebunii) si m-am trezit in plin orgasm, ca apoi sa imi amintesc ca sunt gravida si sa ma apuc de bagat magneziu LOL Mi-e si tare dor de al meu, care e blind si intelegator...un vis - aproape ma face sa ma simt vinovata, dar o sa recuperam noi
aever, parca tu te intrebai de ce la unele dintre noi sunt programate cezarienele asa de devreme...Mie nu mi se pare...cel putin la mine e programata la 38+4 - consider ca e ok. In cazul meu chiar tirzior, avind in vedere preeclampsia (care la mine inca nu e diagnosticata categoric - am tensiune mare doar uneori,edeme la greu, acum si maini si fatza, dar proteine in urina foarte putine 1+ --- imi sta asa ca o sabie deasupra capului).
In principiu, daca nu exista probleme de alta natura, dupa implinirea a 37 de saptamini se considera ca dezvoltarea beblusului este completa (exceptie fac bebeii mamicilor cu diabet, ai caror plaminasi se matureaza mai lent).
Scuze ca nu mai retin cine avea dureri de spate si intepaturi in col, chiar si cu Gynipral...incearca sa stai cumintica in seara asta, si maine dimineata suna-ti doctorul sa iti spuna urmatorul pas. Desi cred ca e o alarma falsa, orice e mai bine decit sa stai sa vezi ce se intimpla.
O seara frumoasa tuturor, fara contractii sau alte neplaceri!
Dana,37+ cu Stefan
Doamne ajuta!
mi_bebelina spune:
Elyshor, felicitari draga mea!
Babyboom, bine ai venit in aceasta lume, sa cresti frumos, sanatos si sa-i bucuri pe parinti!
Azi a fost prima zi de munca dupa 2 saptamani de concediu......cred ca nu-s normala, dar asa bine m-am simtit....nu tu greturi, nu tu contractii, nici chiar durerile de mijloc nu le-am simtit cu asa mare intensitate.......a fost super. Acum sunt obosita, facem baie la mandra mare si apoi la somnic!
O seara linistita va doresc fetelor!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu
Shoshonik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenstar Si inca o intrebare: cum imi pot da seama mai usor cand schimbati topicul (asta ca sa nu va mai pird urma asa usor :( ). 36+ |
Un capitol are 20 de pagini, la finalul lui este pus un link catre noul capitol.
Mihaela34+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!
bytzza spune:
Ylary treaba cu apa nu o stiiam ca daca ar fi sa ma iau dupa cate apa beau sau lichide in general sunt zile cand trec de 3 litri...ce bine ar fi sa fie asta problema
Multumesc de sustinere
o noapte linistita va doresc si mult somn!!ne auzim maine la cafea
gabita 31+ cu bebe Iustin
AMR 7 saptamani :):):)
maiiunie2012 spune:
Burtici avem casuta noua:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=171976&nm=Bine-ai-venit-Babyboom-Hai-VirgiL-47
virgiL spune:
MAMITA,dr Iftime,va fi mana a doua la cezariana mea,daca ajung cu bine ,fara sa nasc pana vineri!E un medic f.f.bun,cu specializari prin Belgia sau Olanda(imi scapa acum...),tinerica,a nascut si ea de curand(de vreo 4-5 luni) al doilea baietel...si l-a nascut prin ceza cu dritza mea(dr.Trica).Tipele sunt cele mai bune din Roman pe gineco.Tarifele sunt intre 800-1000-1200 ron mana intai,2-300 ron mana a doua,2-250 ron anestezist,100-150 neonatolog.Nu sunt preturi impuse,fiecare da cat are....la nasteri naturale nu stiu sa-ti zic preturile.
Oare ne face cineva casutza noua?
Virginia 37+ cu ,mami de Ioana
AMR 4 zileeeeeee!