Hai Ellyshor! Hai Babyboom! (46)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelu spune:

Virgi, eu acum iau Femibion, Magneziu, Cetebe, Arefam ovule, no-spa forte 1 la 8 ore si gynipralul pe care o sa il maresc tot 1 la 8 ore fata de 1/2 cat luam pana acum. Deci iau destule :D
Nu vreau sa ajung la internare, o duc cat mai pot de acasa din pat, iar daca pitica chiar nu mai vrea sa stea, aia e, mergem direct la maternitate

Ioana 36+ cu Bianca Maria

AMR... cat o vrea Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ionelu, hai ca mai ai 2 zile si e bebita in grafic, nu mai de ce sa te stresezi, daca binevoieste sa stea pana pe 2 mai cu atat mai bine, dar macar pt psihicul tau sa stii ca e ok, si a mea tot la 37 a venit.

Eu vreau sa ajung la 37, apoi nu-mi mai pasa, sa vina cand vrea putulica lui
Mi-ar fi placut mie sa vina cand vrea el, ca sor'sa, chiar daca va fi cezariana, dar doctorul nu ma lasa, probabil de frica unei ruperi uterine.

Virginescule, ma binedispune fiecare mesaj al tau, ce ma fac eu cand o sa scrii mai rar?

-----------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (2 ani) si viitoare mami de baietel 33s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

Ylary la prima morfologie s-a descoperit diferenta la mm la bazineti, la al doilea control aveau aceiasi dimensiune 5mm, la al 3 lea control ultimul iar aveau diferenta de 2 mm adica bazinetul drept e de
4mm si stang la care e si problema e de 6mm, m-a chemat din nou la morfo la 3 de sapt.Mi s a explicat ca aceasta problema mai apare de la hormoni si ca da intradevar sunt sanse sa si revina dupa nastere, dar daca dr considera ca e mai bine sa il bage la tratament se incepe cu antibiotice daca nu ma insel, ceva de genul...e suparator e drept cand vad ca nu si revine ca si dimensiuni sa fie in regula dar in acelasi timp dr ma linisteste ca diferenta nu e mare si inca e cat de cat in grafic adica e o forma mai usoara de hidronefroza...dar eu sunt ZEN

gabita 31+ cu bebe Iustin

AMR 7 saptamani :):):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Revin si eu, dupa ce l-am innebunit pe Cezar . De bucurie ca vin fluturasii, ca timpul a trecut si acusi ne vedem si noi bebelusul, nu mai aveam stare. L-am convins pana la urma sa mergem la cumparaturi pentru bebe, apoi am sarbatorit cu papa bun in oras. Avem tot ce imi propusesem sa cumpar, asteptam ce ni s-a mai promis( fara sperante prea mari sa primim ce dorim) si ...il asteptam pe Edy( tare greu e...).
Sa va zic si ce am patit aseara. Cezar dormea si eu visam ca sunt transpirata, uda pe picioare. M-am trezit brusc, am pus mana pe picioare si eram ok, apoi ma uit la sani...udaaaaaa. Tip la Cezar:" Iuby, am udat patul". Tricoul avea doua pete mari si era una si pe pat. Laptareasa ma fac. Am adormit inapoi iar dimineata ma intrebam daca visasem sau nu. Dupa o ora, iar era o pata pe tricou. Poate vi se pare normal, insa pentru mine tot ce e altfel fata de viata ne-gravidoasa e tareeee interesant.

Mihaela34+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzza spune:

cat despre subiectul intens aprofundat si al meu barbat ma cam tine la distanta abia l am pacalit dupa o pauza cam lunga o data si gata de acu pot sa mi pun pofta'n cui...nu ca as avea interdictie ci ca,,el se teme,ma ia cu texte ca daca ii face rau, ca daca simte, ca de frica i se culca '' deci ghiciti cine are vise erotice??? bun si asa decat deloc

gabita 31+ cu bebe Iustin

AMR 7 saptamani :):):)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Si eu vreau dar ma gandesc sa nu declansez ceva, asa ca mai astept doua saptamani si recuperam noi. Si cateodata ma apuca o poftaaaaa....
Inca ceva, Cezar mi-a promis ca imi face pedichiura. Sa vedem daca poate, la cat de tare ma gadil eu...

Mihaela34+ cu Edward-Flavius
Exista un singur copil perfect si fiecare mama il are!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Bytzza scumpa eu ultima eco am facut-o la 30 sapt si 3 zile si bazinetul drept (la noi la acesta era pb) avea 5,2 (nu mai crescuse deloc de la ecografia trecuta facuta la 27 sapt) si mi-a zis ca e ok, ca max ar fi de 7 mm. Stai linistita ca o sa fie bine. Ce am mai citit despre asta ca bazinetele se mai dilateaza si daca mana bea foarte multe lichide (peste 3l).

Mie nu imi arde de sex deloc asa ca suntem pe piua demult. Sotul ma iubeste si e ok daca eu sunt ok, mai imi bate apropouri dar pur si simplu nu ma pot nici gandi dar sa mai si fac... Lasa ca recuperam noi. Oricum nu am fost vreodata prea iubareata

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Fetelor, ati atins un subiect spinos...
Si eu am interdictie de de la 20 de saptamani. Iar inainte nu-mi ardea ptr ca aveam greturi...
Dar las' ca vrand nevrand m-am rezolvat singura... M-am trezit intr-o dimineata asa de multumita ca l-am facut gelos pe domnul sot! vis erotic in toata regula, insa senzatiile n-au fost in vis... cand m-am trezit respiram asa de greu...
Tare-mi doresc sa mai fac cate ceva dupa ce-mi scoate cerclajul! La cheful pe care-l am cred ca nasc din prima zi!
Pupici!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstar spune:

Pffffiuu, cate meaaje am pierdut zilele astea! Nu stiam ca ati creat alt subiect. Noroc cu sotul meu care, vazandu-ma trista si tot cautand pe forum mesaje de la voi m-a invatat cum sa gasesc mesaje noi postate de voi :). De vreo ora tot scanez postarile voastre sa vad ce am pierdut si uite ca acum m-a prins sa va las mesajul meu lung pe buda :)))) (n-am mai avut chef sa ma ridic, e conformatibil aici).

In primul rand, felicitari Elly! Sa ai parte de un copil sanatos, fericit, vesel! Sa-ti aduca numai impliniri, asa cum ne dorim fiecare dintre noi cu bebeii nostri!

In al doilea rand, vai, ce-mi place noul subiect - sex :)))). Si pe mine ma apuca uneori o pofta, de am aproape orgasm numai cand ma gandesc cat de bine poate fi (fara obstacole gen burta mare sau frica de miscari bruste :))) ). S-a rarit si la noi, si pofta asta ma apuca rar, ce-i drept. Ehhh, vine bebe si recuperam noi, aveti dreptate!

Legat de intrebarile voastre pentru mine, UM la mine este 11 augist 2011 (am vazut ca mai este o colega de suferinta cu aceeasi UM si DPN). Data nasterii - 31 mai 1980, deci geamana. Apropos de zodii, m-a caracterizat oarecum zodia in sine pana pe la 28 de ani, dupa care am sesizat o schimbare in personalitatea mea, mai mult spre fecioara, adica spre ascendent.

Am crezut ca ma veti considera cel putin inconstienta pentru ca optez pentru nastere naturala pentru ca la serviciu colegele se uita un pic ciudat la mine. N-am gasit nici macar una care sa fi nascut natural, iar motivatia lor este rar una de natura medicala si cel mai des legata de frica de durere. Sunt sigura ca in cazul nostru, cu toata durerea, vom trece cu bine iar recuperarea va fi una rapida! Sa ne uram succes in acest sens :))

Azi am mers pe jos nu neaparat mai mult decat de obicei, insa am urcat un deal. Dupa plimbarea asta, am resimtit o tensiune in josul burtii si uneori intepaturi. Apoi am avut burta contractata mai toata ziua, inclusiv in timpul somnului de la amiaza si dupa. Abia acum vreo ora s-a relaxat. Oare se apropie? Sau o fi de la plimbarea un pic mai solicitanta? Ce parere aveti?

Dopul nu cred ca se secreta inca, desi, acum vreo saptamana am sesizat, in doua zile diferite, cateva pete mici, aproape insesizabile de culoare roz. Am insa o candida pe care o tratez. Or fi fost petele de la candida?

Si inca o intrebare: cum imi pot da seama mai usor cand schimbati topicul (asta ca sa nu va mai pird urma asa usor :( ).

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Virgi, hai ca ma potolesc si eu, promit solemn!..din solidaritate
Tii minte ca ziceam la un moment dat de prietena mea din Roman?..Iftime o cheama pe dr. ei - stii ceva de ea? de tarife? Pls help!

Cori, mami de Bubulina 1+ si acum Dalia Maya ... inca putiiiiiiin :)) (33+)

Mergi la inceput